Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben zopamla geliyorum babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 lan ben ergen askinda 2 yil depresif kalmistim evlilik falan cok gecmis olsun ama olur yani soft punch moduna girebilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Beyle beyle mi? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54lye4S601qdlh1io1_r1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 BabacumMostors said: yumruğumuz sülalesini skmek istercesine insin Ya ahhaha abi ya allah iyiliğini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 axedice said: Beyle beyle mi? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54lye4S601qdlh1io1_r1_400.gif hah aynen! "uff yhaa sn smdi çk şiddtlisndr" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 mesela bakın rıdvan kardeşimiz aşk hayatının şiddetini oyuncaklarla renklendiriyor işte inovasyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 axedice said: Başka şeyleri de boşalt ;) *KIPS* http://s3.amazonaws.com/rapgenius/bitch-slap.gif güzelim kıza ne vuruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 KuddusiMavra said: BabacumMostors said: malumunuz.. bitiyor ama farkettim ki ben de bitiyorum. süreç zor. alkollüyüm belki de pauylaşmama gekiyordu ve çok fazla içime attım biriyle yada birilreriyle paylaşmam lazım çok sıkıcı bir surum her ne kadar ayakta kalmaya çalışsam d zor bir durum hele ki bu akşam.. çok zor lan.. prşembe veriyoruz dilekçeyi ve hafta içinde evi boşalyorum umarım kimsenin başa gelmez, umarıum k kimse bu acıyı yaşamaz. ben yaşıyorum ve yaşayacağım kimse sevdiğince ayrlmasın sizin için (eksiksiz hepiniz için) tek dileğim bu sevgiler /troll e açıktır bu saatten sonra açıkcası çıok sa sikimde değil yani olan olmuış şemsiye açılmış, gerçekten kimsenin başına glmesin.. abi çok yalnızımö lan.. öyl4e hissediyorum ama hayat bnu elbet aşacağım mecbur yaıyoruz en nihayetinde ama çok zor... gerçekten zor k,mse yaşamasın şlunu durumunu çok iyi anlıyorum.umarım bu sıkıntılı süreci çabuk atlatırsın.şu an eminim kendini çok değersiz,anlamsız hissediyorsun.bu şekilde hissetmekte haklısın da.yıllarını verdiğin,sevdiğin,o olmazsa hayatının bir anlamı kalmayacağını düşündüğün,birlikte yaşadığın,aynı evi paylaştığın,en özel anlarını paylaştığın insan ile bundan sonra aynı çatı altında,kim bilir belki aynı ortamda dahi bulunamayacak olmanın düşüncesi korkunç....Ama hayat devam ediyor güzel kardeşim.Alışacaksın.İnsan neye,nelere alışmıyor ki?Bence en büyük tesellin çocuğunuz olmaması olmalı.O zaman o yavrunun hissedecekleri senin ve eşinin hissettiklerinizden kat be kat fazla olacaktı emin ol. Perşembe Yunanistan'dayım.Zaten Below'un yerine gelen dostlara uzo getirecektim.Sen şimdi kralını hak ettin.Efkarlanıp içerken benim de bir payım olsun ;) Kuddisi abi bende orada olicam, uzoyu korkak alıştırma iki tek birlikte atalım.Yalnız bellowun yerinde ne zaman olacağınızı bana da mesajla bildirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 axedice said: Beyle beyle mi? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54lye4S601qdlh1io1_r1_400.gif ya o ne arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Llama said: axedice said: Başka şeyleri de boşalt ;) *KIPS* http://s3.amazonaws.com/rapgenius/bitch-slap.gif güzelim kıza ne vuruyo ya Bu arada bu arkadaşımız kimmiş ? Gözlerinde ki o tatlı bakış beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Seagle ı niye banladılar lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 goz gore gore kasinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 şanssız bir ifade kullanmış kürt başlıklı konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Akhlaur said: Seagle ı niye banladılar lan ? benimle göz teması kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 niye bağırsaklarını deşip kanında dans etmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 her sinirlendiğimde bağırsak deşersem o zaman ne anlamı kalır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kokorec yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Akhlaur said: Llama said: axedice said: Başka şeyleri de boşalt ;) *KIPS* http://s3.amazonaws.com/rapgenius/bitch-slap.gif güzelim kıza ne vuruyo ya Bu arada bu arkadaşımız kimmiş ? Gözlerinde ki o tatlı bakış beni benden aldı. Ellen Saint olabilir mi o ablamıza benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 konu çok mükemmel bir eksene geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 reyz bunlar senin icin. farkına vardıgına gore hastalık iyiye gidiyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 allah razı olsun, izin verirsen şimdi.. http://i.capsspot.com/s/26/8/517782.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 dur babacum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 o sol elinde sakladıgın son tuvalet kagıdı rulosu idareli kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 BabacumMostors said: konu çok mükemmel bir eksene geldi lan ben de tam bir aşk karmaşası topiği açmışken senin konunu gördüm ve okudum. Karmaşalarına dair içtenliğine karşı saygı duyduğum gibi sarhoşken typo dolu yazıp üstüne samimi bir şekilde trolle açıktır demeneni de saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar