Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Kafamı kurcaladı durdu bu ya. Arkadaş PC toplayacakmış onun için tekrar gündemime yerleşti bu soru. Şimdi misal şu link; http://www.n11.com/samsung-ue32f4000-led-tv-P12828162?cid=410001_13092013_e 679 tl'ye 32 inç televizyon. Lakin 24 25 inç monitörler çok daha pahalı oluyor. Buradaki asıl etken nedir, yani bi insan neden televizyon değil de monitör almalıdır pc'si için, ya da almalı mıdır? Mesela benim monitörüm samsung T240HD, hem monitör hem televizyon, 700 liraya falan aldım, 24 inç ve yamulmuyosam 5ms tepkime süresi vardı. Bu linkteki televizyon bariz daha iyi sanıyorum. Tepkime süresini yazmamışlar ama mesela, fiyatlardaki bu sapıtıklığa sebebiyet veren şey tepkime süresi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yazıları okuyamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Çözünürlük... DPI yani normal tv çözünürlüğü ile pc çözünürlüğü farklı şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 106 ekran lg var çatır çatır valla. özünürlük dpi fln hiç bir sıkıntısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Tepki süresi sıkıntılı oluyor tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 olay dpi. şöyle düşünün 24 inch monitörde 1920*1080 kullanıyorsunuz 32 inch televizyonda full hd değilse (bu başlıkta örnek öyle sanırım) 32 inch ve 1280*720 kullanacaksınız. 2 katı falan yani monitörün dpi'ı. çok daha net o yüzden yazılar falan. filmde vs farketmeyebilirsiniz ama bir şeyler okuyacaksanız web'de falan gezinip, ı ıh olmaz. veya 27-29 1080p alacaksınız tv. full hd olmayan tv düşünmeyin bile bence monitör yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://d3i5bpxkxvwmz.cloudfront.net/resized/images/remote/http_s.eeweb.com/articles/2011/08/26/tv-tuner-1314381563_471_288.png asıl fark şu çip/entegre sadece. Onun dışında ebat yüzünden dpi düşüyo zaten. büyük bişey almazsan en ufak fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 HDReady diye geçen tv'ler 720p olduğu için onlardan monitör pek sağlıklı olmaz. Kare kare görürsün. Ha dersin ki, benim ekran kartım zaten vasat, ben oyunları vs. zaten 720p de oynayacağım, o zaman sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 1080p tv alırsa yazılar normal gözükür mü peki? ya arkadaş alacak zaten alırsa ve sağlam pc toplamak istiyor, şöyle kafadan bi 3000 tele falan harcayacak gibi. ekranı da böyük olsun istiyor tabi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 22' 1080p monitör var bende, tv yok. arkadaşın ps3'ünü bağlama imkanım var mı? zamanında bakmıştım ucuz bi aparatla mümkün diyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Eğer monitör gibi masanın üstüne koyup kullanmak istersen, 32 inç TV çok büyük gelir, ekranın tamamını göremeyeceğin için oyunlarda ve filmlerde keyif almazsın. Eğer salona koyup PC'yi ona bağlayıp koltuktan oynayayım dersen, bu sefer de o mesafe için küçük gelir yazıları okuyamazsın. Oyun monitörleri low response time, anti-ghosting gibi özelliklere sahip oluyor. TV'ler o konularda sıkıntı yaratabiliyor. 600 liraya alacağın 32 inç TV çok da iyi değildir, Vatan'da Sunny var 1368x768 destekliyor sadece. Aynı fiyata 1920x1080 24inç monitör alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 clownbaby said: 22' 1080p monitör var bende, tv yok. arkadaşın ps3'ünü bağlama imkanım var mı? zamanında bakmıştım ucuz bi aparatla mümkün diyolardı? Monitörde HDMI girişi varsa bağlarsın. HDMI yoksa, ucuz bir aparat dediği DVI-HDMI kablosu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dpi, tepki süresi, renk derinliği, pixel yoğunluğu, data girişinin daha kallavi olması, frekans vs vs bir sürü paremetre var monitörlerle tv arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 monitoru bilgisayara bagliyor goruntu aliyorsun tv ise antene bagliyosun televizyon kanallarini falan izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Xenocide said: 1080p tv alırsa yazılar normal gözükür mü peki? ya arkadaş alacak zaten alırsa ve sağlam pc toplamak istiyor, şöyle kafadan bi 3000 tele falan harcayacak gibi. ekranı da böyük olsun istiyor tabi haliyle. abi gitsin 27" monitör alsın madem. tv ile fantezi yapmaya gerek yok monitör her şekilde koyacak çünkü gelişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ekranı büyük olmasından ziyade kaliteli bir oyun monitör alması daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ve fistan yine fistlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Niye boye yapiyor bu cocuk. Ben anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Cuce said: dpi, tepki süresi, renk derinliği, pixel yoğunluğu, data girişinin daha kallavi olması, frekans vs vs bir sürü paremetre var monitörlerle tv arasında. bu yanlışlıkla oldu sorry.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fistan said: monitoru bilgisayara bagliyor goruntu aliyorsun tv ise antene bagliyosun televizyon kanallarini falan izliyorsun sddsgfdgfdgfdgfdfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar