Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 13.09.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amrabat çolak engin 3 tane beyniyle oynamayan adam fazla

sneijder oynasaydı fark olurdu bu maç, melo garibim tek kaldı yararsızların yanında

burak da sırf zarardı bu maç, oyun olarak fena değildi bu sefer ama bitiricilik 0. umuta bir şey demiyorum
Mesaj tarihi:
Orada olay Drogba'nın kalitesi değil. Takımın planlama hatası. Kaldı ki Drogba da fazla bencil. Bugün her topta Selçuk'un frikiğine sulanıyorsa ve sen buna seyirci kalıyorsan, o zaman bir problem var demektir.

Benim demek istediğim takımın ciddi ciddi her mevkiinde sağlam oyunculardan kurulu olur, o zaman basarsın çileği.

Bizde pasta yok ki şu an tabakta 2 tane çilek duruyor boş boş...

Chedjou bence çok kaliteli adam belli. Ayağa attığı topları seviyorum ben, bu adam oynamazsa, yok mu burada sıkıntı. Gerçekten alışınca bu takımın ciddi ciddi uzun yıllar stoperi olabilecek, aradığımız, hızlı, Dany'den 2-3 gömlek üstün bir adam.

GS 2 sene önce şampiyon olduğunda Engin süper oynamış olabilir evet öyleydi, ancak şu an futboldan tamamen bitik olduğunu, E. Çolak'ın 2 yıldır, Aydın'ın 8 yıldır üzerine bir gram koyamadıklarını, Yekta'nın muhtemelen fiziksel olarak çöktüğünü ve bizim bu adamlara muhtaç olurken Erman'ı alıp yollamamımızı kimse kalkıp bana açıklayamaz.

Bu ülkede GS içeride dışarıda 3 sallamalı bu Antalya takımına. Takımın forvet Tita ve bitik Baros be. Lamı cımı yok yani, bugün BJK 3-0 almıştı maçı net. Demek ki kötüyüz. Lig başından beri...

Bruma ara topu atıyor, H. Balta oraya koşacak da bindirecek de falan filan...
Mesaj tarihi:
su 3 haftadir berabere kaldik diye ridvan dilmen kesilen arkadaslar 2 senedir 10 ar puan fark atarak sampiyon olundugunda, samp liginde ceyrek finalde ne diyorlardi acaba?
Mesaj tarihi:
unity said:

su 3 haftadir berabere kaldik diye ridvan dilmen kesilen arkadaslar 2 senedir 10 ar puan fark atarak sampiyon olundugunda, samp liginde ceyrek finalde ne diyorlardi acaba?

Eskilere dönülmeye başlanmış. ZAAAAA
Mesaj tarihi:
barbu said:

unity said:

aman siz donmeyin maziniz lekeli :(
Mesaj tarihi:
Yav arkadaş biz de GS'liyiz de, takım kötüyse kötü demek zor olmasa gerek?

Bunun Antalya maçıyla bir ilgisi yok ki, GS hakikaten iyi top oynamıyor, çünkü vasat oyunculardan kurulu bir orta sahası var yerli bazında. Alternatifleri oldukça vasat olunca bu kadronun, sadece belli adamlara muhtaç oluyorsun ama futbol öyle kazanılmıyor.

2 sene önceki takım canavar gibiydi, Elmander'inden, Engin'ine, herkes canla başla basardı, bindirirdi yardımlaşırdı. Geçen sene Drogba'nın ekstra katkılarını hafife almıyorum, Burak çok iyiydi, 2. devre Melo ekstra işler yaptı. Ş.Ligi'nde de iyi kuralar çektik doğruya doğru ama takım ne oynadığını biliyordu. En azından yedekte Amrabat oluyordu 70'te sokuyordun vs. Şimdi öyle opsiyonların yok işte, ama olmadığını biliyordun, dersini ona göre almadın zamanında. Geçen sene yerlilerin kötü olduğu belliydi, elinde şampiyon olmuşken müthiş bir fırsat vardı bunu kullanamadın, kadroya yeterli takviyeyi yapamadın, bu kadar basit. Bu sene de iyi oynamıyorsun, yoksa bunun ne şansla ne girmeyen topla alakası var..
Mesaj tarihi:
unity said:

barbu said:

unity said:

aman siz donmeyin maziniz lekeli :(

Ooo gözyaşları başlamış ki şikeye geldi muhabbet. Zaaaantalya
Mesaj tarihi:
GS'nin A.Potuk'a ihtiyacı Fener'in olduğundan çok daha fazlaydı mesela, ama kullanamadın bunu bir Hamit için uğraştığın kadar uğraşamadın o oyuncu için, senin bütün yerlilerinden fizik olarak daha üstün bir topçu Alper. Bugünkü takımda da banko 11 oynardı.

Şampiyon olmuşsun, CL'de çeyrek finalin var, domine etmişsin, böyle bir kuralla karşı karşıyasın basacaksın parayı, alacaksın, Alper'de 3-5 kuruşun hesabını yapıp yabancılara, Hamit'e filan keseyi açmakla olmuyor bu iş.

En basit örneği o yani. Piyasada alınabilecek Türk oyuncular belli zaten. Mesela HAK bile 2 sene önce alınsaydı bu Balta'dan 10 gömlek iyiydi, geçen sene Riera oynuyordu zekasıyla, oyun görüşüyle fark yaratmıştı...

Vs. diye gider...

Planlama doğru bir olay, ben BJK ve plan ile ilgili yazarken uzun vadeli planın mantıksızlığını yazmıştım ama şu kurala göre de plan yapamıyorsan saçmalık zaten o ayrı konu..
  • Yeni Oluştur...