Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Burak'ın her yaptığı surat için Rize maçında kaçırdığı golleri birbiri ardına göstersinler yüzüne yüzüne. Adam olsun, düzelsin, sonra surat yapar hala oynatılmazsa.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 burakta çocuk gibi abi ne bu.ota boka surat yapıyor adam görende her maç 10 gol atıyor sanıcak.sezon başından beri kaçırmadığını bırakmadı lan adam
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sezon başında satılmasın, delilik derdim de, şimdi her maçta keşke satılsaydı, keşke keşke diyor insan. acaba fatih terim mi sattırmadı. vefa olayını da geçiniz. öyle bir alışmışız ki top her rakibe geçtiğinde korkardık , aha şimdi atıcak, aha attı. dün pozisyon bile vermedik doğru düzgün.
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Burak Umut'tan profesyonellik öğrensin önce. Ne ağlak adam ya. Sırf karakter kasıyor adam maçlarda kim öğrettiyse surat yapıp, mimik yapmayı. Kameralara oynuyor adam. Valla gönderilseymiş keşke sezon başında.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 12m'e lazioya vermediler mal gibi. seneye turşusunu yaparız.
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 burak yılmaz'ın geçen seneki galatasaray performansı kariyerinin zirvesiydi. daha da yakalayamaz bence o çizgiyi. ilk transfer olduğu dakkadan beri kötülüyorum kendisini. şamp liginde ve ligde attığı güzel gollere laf edemem hakkını vermek lazım.ülkemizde de onun gibi göze çarpan başka yerli forvet yok umutla birlikte. 10 üzerinden 3 lük bir topçu. o 3'te bitiricilik yeteneği. bunun dışında hem mental olarak hem de yetenek olarak başka bir özeliği yok. bir adam düşünün 26 yaşına kadar kanat oyuncusu olarak buyuk takımlarda bile oynuyor. fakat top kontrolü 0 , topla ilerleme 0, dribling 0. ulan hiç mi bişi öğrenemedin. forvet olunca bunları unutmak mı gerekiyor. adam topu unutuyor lan. e bu adamı forvete koyunca mental eksiklikten bitiriciliğini de kaybediyor. o zaman da oynatmaya değer hiç bir olayı yok. adamın kapasite her takımda 1 sene oynamya yetiyor sdfs
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bu sezon oynadığı maçlarda gol atsa ki geçen sene attığı goller çok daha zordu, bu sne kaçırdığı fırsatlar çok daha kolay pozisyonlar şu an 50 milyon euro verseler satmayız diye takılıyorduk
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yorumları okuyorum da adamlar, terim olsaydı juveyi parçalardık atak yapamadılar diyolar sdıjfdfg
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Burak'ı yerin dibine sokmak saçma . Şu ara çok çok formsuz ama bunu kendisi çözücek. En büyük özelliği bitiricilik gibi görünse de, aslında pozisyona girme. Hala giriyor ama saçma şekilde kaçırıyor. Bir iki atsa , her maç atmaya başlar yine TR'de. Levandowski neler kaçırıyor , bir izleseniz aklınız çıkar. Aynı Burak olmuş , demek ki sıradışı bir sezondan sonra, hele de transfer oldum olamadım muhabbetinden sonra olabiliyor öyle şeyler. Hemen Türk işi tepkiler vermeyelim , iyi olunca omuzlarda , kötü olunca ana avrat küfür :)
unK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hiçbir zaman omzuma almam o futboldan anlamayan kazmayı, kariyeri boyunca şansının dışında hiçbir şeyi faydaya çevirmeyen bir adam. gitsin
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 valla ben hep kötülüyordum içim rahat ahahha
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 CthuLhu said: 12m'e lazioya vermediler mal gibi. seneye turşusunu yaparız. GS vermiş Burak'ı. Ama çingene menajeri 2m ekstra istemiş. Lazio başkanı açıkladı GS ve Burak ile anlaşmıştık diye.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Red said: valla ben hep kötülüyordum içim rahat ahahha Geçen sene bende her gol attığında lanet olsun alıyoruz başımıza belayı diyordum millet bana atar yapıyordu. Drogba gibi adamın arkasında olmak varken çocuk gibi tavırlar tripler. Dün yine tavrından geçilmemiş. Taraftara küfürü cabası. Takımda huzursuzluk çıkarıyor. Drogba Juve maçı sonrası taraftara giderken Selçuk'a sarılıyor. Bu kesin fişekliyordur Selçuk'u asdfgadag. Naptın dün gece diye.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Geçen sene bug'a bağlamıştı Burak, çaprazdan topla buluşturuyorduk bir şekilde o da yakın direğe çaprazdan sert geçiriyordu. Ligin ikinci yarısında 10 gol buldu böyle. Şu an yemiyor kaleciler, adamın da aklı Galatasaray'da değil kaçırıyor. Sistem tek forvete dönmüşken ve Drogba'yı kesmen imkansızken bir de tek forvetli sisteme hem daha uygun hem senden daha formda bir Umut çıktı şimdi de, antrenmanlarda kasıp en azından 4-4-2'ye dönüldüğünde kadroda olmayı garantilemeli. En iyi haliyle bile anca Lazio teklif verirken böyle giderse Avrupa'ya da gidemez. Tek tırstığım nokta Selçuk'u etkilemesi, adamlar harbi ağır kanka, Selçuk'un karakteri profesyonelliği belli fakat o da %50'siyle anca oynuyor bu sene, kıllanmıyor değil insan
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 selçuk,juve maçında baya iyiydi ya.geçen yılda sezona kötü başlamıştı sonradan toparlamıştı.hatta ondan önceki yılda "bu kadar para verdiğimiz selçuk bu mu" muhabbetleri olmuştu sonradan coşmuştu takımın en çok gol atan ve asist yapan oyuncusu olmuştu
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Trabzondayken deplasmanlarda istisnasız beraber kalıyorlarmıştı hep. Kendileri lig tvde söylemişlerdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 %50 o yüzden, mücadele konusunda bir eksiği yok fakat 2 senedir olmadığı kadar agresif oynuyor, orta sahanın daha gerisine geçtiği için belki de bilemiyorum. Ama Sneijder'in oyun tarzına uygun tek top hücumlarını gerçekleştiremiyoruz, Terim bunu oturtamadı o yüzden Selçuk'un nokta paslarına ihtiyacımız var Mancini Sneijder'i Inter'deki gibi kullanana kadar
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 juve maçında 2-3 kere çok güzel yaptık onu.hepsinide şınayder harcadı lsdahgasdg şınayder baya formsuz birde triplerde geçen yıl ilk geldiğinde ki o hayvani pasları yapamıyor adam.gerçi yaptıklarınıda burak hunharca harcıyor
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hayvani pas yok abi, adam sadece 3-2'lik Real maçında Sneijder gibi oynadı. Hazırlık maçları dışında formda olduğu maç yok, bakalım Terim'den çok şikayetçiydi sistemde, Mancini 4-5-1'i getiriyor oynasın pezevenk bir zahmet
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 burak biraz mal bir karakter ama adamın futbolculuğuna laf eden çarpılır. bi sezon 35 bi sezon 29 gol mü ne attı üst üste. ha şu anda kaçırıyor ve formsuz eyvallah da, 3 hafta sonra atmaya başlayacak yine sonuçta. geçen sezon şampiyonlar liginde ronaldo'dan sonra en çok gol atan olmadı mı bu adam? üstelik attığı goller inanılmaz kritik ve zor gollerdi. schalke iç sahada efsane attığı gol schalke deplasmanında 40 metre depar sonrası yıkılmayıp aşırdığı gol. manu iç saha savunmacısının üstünden zor bir kafa kazanmasak şansımızın biteceği cluj deplasmanı hat-trick, kafa golü zaten ceza sahası girişinden, inanılmaz bunlar sadece güzel olanlar yani. dikkat ederseniz, kazanamasak biteceğimiz maçlarda herif neler yapmış. ama yok, adam biraz apaçi olduğu için çok tepki çekiyor. biraz kıymet bilin lan, hakan şükür'e bile zamanında şaban diye diye herkesin ağzına sakız etmiş bir taraftara sahip bu kulüp. adam gol kaçırsa da tr'nin gelmiş geçmiş en iyi santroforu yani...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Burak'ın sorunu mental. Onun kadar fazla pozisyona giren yok ligde. Adam kacırıyor sadece fırsatları. Kafayı toparlarsa yine leblebi gibi tıkar golleri. Takımda ona gol attracak bolca adam var, Xelcuk, Sneijder, Drogba. Su adamlarla aynı takımda bulunup golcu olarak sahaya cıkıyosun, daha ne ister lan insan.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sabonis said: üstelik attığı goller inanılmaz kritik ve zor gollerdi. işte o golleri atması zaten imkansızdı ama bu sezon kaçırdıkları da kolay goller
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Şınayder geçen sezon bir sürü öyle uçuk pas attı. Baktı kimse yetemiyor, üstüne umut artistik yapıyor, selçuk çekemiyor falan. Bir de kesin eşiyle ilgili 827823742708234720 medya articleı, spor programı videosundan birkaçını gördü. Nereye gelmişim lan ben dedi, oynamıyor herif şimdi.
Öne çıkan mesajlar