MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi şu zafer biryolu hatırlıyourm da... asddsf adam gol kralı diye gelmişti fenere, yedek kulübesinin kralı olarak gitmişti asdfds
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 besiktas macinda 5 gol 3 asisst 1 de penalti yaptirirsa affeder taraftar.
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://img-cdn.ntvspor.net//C/I//416/20130920_Amk_Gazetesi_001_JQYH7.jpg ahahahahus
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ne abi bu küme felan mı düştük ne oldu? ahahaa tamam kötü oynuyoruz ama görende küme felan düştük sanıcak daha ligde 5. hafta şl de ilk hafta.düşene vurmaya millet ne meraklıymış arkadaş :D
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Medya ve süreç yönetimi ile alakalı. Fenerbahçe'de çok ağır boyutta bir Sow krizi var mesela, Bilic-ÖÖ hala aynı kafa değil, onu geçtim Mehmet Ali Aydınlar bundan 10 yıl sonra baktığın vakit YUH diyeceğin icraatleri (bence suç) birbir ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım minvalinde konuştu, üç beş haber yapıldı. Bizim Real hezimeti kabul edilemez, fakat ligdeki 3 maç puan kaybı takımın kötü olması ile alakalı değil, saçma salak 30 dakika deli dana gibi pozisyona girip atamayan golcülerin kabızlığı. Durumu şöyle açıklamak gerekiyor, medya Ünal Aysal'ı sevmiyor, hiç sevmedi. İtici buluyor, basının haber almasını kesinlikle ağır bir biçimde zorlaştıran kapalı bir kutu Florya, haber alamayan gazeteci 1 duyduysa 5 yazar, 3'ü sallama olur. Ortada kriz yok demiyor kimse fakat basının üstüne bu kadar gitmesi Galatasaray'a zarar veriyor, başkan biraz medya ile ilişkilerini iyi tutmalı, çok bohem takılıyor Beyaz Türk kafası fakat Türkiye'de işler böyle değil, alacaksız medya grubunu yemeğe çıkaracaksın, arkadaşlar sorularınızı alayım, aslında o olayın aslı böyleydi diye konuşacaksın. Sen yapmadın, medya kanadına yaptır bunu. Beşiktaş gitti ne güzel Can İpekçi'yi getirdi medya grubunun başına, Lig Tv eskisi. Şu an uzay takımı gibi haber yapılıyor Beşiktaş hakkında
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Dediklerinin çoğu doğru olabilir ama ben şu son 4-5 haftada oynadığımız maçlardaki puan kayıplarını sadece pozisyonları kaçırmaya bağlamanın oldukça fazla polyanacılık olduğunu düşünüyorum. Takımın çoook ciddi eksikleri var ki bence GS pozisyona filan girmiyor yani. Organize atağı yok bir kere takımın, tamam Antalya maçında kaçan toplar var ama eh bi zahmet, karşındaki Antalya, Arena'da oynuyorsun. TR ligindeki takımlar hakikaten dandikler, ve bizim gerçekleri görmemize engel oluyorlar, ama bu ciddi sıkıntılar bir Real maçında tokat olarak geri geliyor. Bu hezimeti sadece 30dk iyi oynadık atamadık sonra adamlar atınca moralimiz bozuldu diye açıklayacaksak, daha çok tokat yeriz. Bazı gerçekleri görmek önemli, GS hala bitmiş adamlardan medet umuyor, ancak bunun planlanması yapılmamış belli. Çalışmamış GS, yaklaşık 1,5 yıl oldu hala bu takımın bir sistemi var diyemeyiz. İyi oyuncuların ayağına bakan, kaos futbolu oynanıyor. Oynatmak istediğin sistem eldeki futbolcularla olmayacaksa inat etmenin anlamı yok, ancak zaten ona göre transfer bile yapılmamış. Hani yüz bin defa yazdık ama GS taraftarı şu an için fazla optimist, ben bu mağlubiyetin iyi şeylere ancak radikal değişiklikler alınırsa vesile olacağını düşünüyorum. Hala kaliteli kadrosu var elbette bu takımın, bu durumdan çıkacaktır, ama Real bir exception'du, Antalya kazaydı, Bursa, Es-Es zor deplasmandı diyip işin içinden çıkacaksak BJK maçına, tokadı yer geliriz hiç şüphe yok...
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 arkadaslar gerceklere suradan baslayin; galatasaray ilk 30 dakika iyi falan oynamadi.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kadro yapılanmasının yanlış olduğu zaten aşikar, önümüzdeki 5-6 seneyi götürecek olan Chedjou ve Bruma transferleri heba olmasa bari Ben temel sorunu malesef en iyi oyuncumuza bağlıyorum, Selçuk çok dağınık oynuyor. Lig parametrelerinde değerlendirince iyi bir Selçuk ile hala 1 gömlek üstündeyiz ligin diye düşünüyorum fakat yabancı kuralları ve Arena'da otobüs çeken rakiplerle antrenman yapıp Real'in karşısına çıkınca tecavüze uğruyoruz evet. Eleme maçı olsa bir şekil vatan millet sakarya oluyor da telafisi de olduğu için takım saldı gitti o maç kendini. Bu arada yeri geldiğinde oğlu olsa üstüne çizik atacak olan Terim hala isimlere takılmış durumda. Beşiktaş maçında Umut oynamalı misal, Bruma daha hazır değil diyorsun. Millet aldığı oyuncuyu ertesi gün 90 dakika oynatıyor Avrupa'da, bu çocuk bütün yaz 2 tane gençler turnuvası oynadı, maç kondisyonu takımdaki çoğu adamdan daha fazla. Sen yine kalabalık orta alan oynarsan Gökhan Töre ve Olcay yardırır, Bruma ile başlayıp temkinli oynamaya sevk edeceksin adamları.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 En azından alan sıkıştırması kötü değildi fizban, Selçuk-Engin o dakikaya kadar rolünü iyi yaptı, 1-2 kere Selçuğun sağı iyi kapatması var, 1-2 kaptırılan top dışında çok kötü değildik ilk 30 dakika. Ama işte Selçuk'un hele ki maç eksiği olan formsuz Selçuk'un, bitmiş Engin'in bu sistemde bir Thiago Motta, Ambrosini etkisini beklemek anlamsız çünkü bu tarz adamlar değiller. Belki 2 sene önceki Engin biraz ama şimdiki değil. Veya Melo'nun aslında ilk hamlelerde iyi olmasına rağmen çok dinamik olmadığından yavaş kaldığını, tek hamlelik olduğunu filan görmek de zor değil. Bu tarz bir sistemde ısrar edip, her seferinde farklı sonuç beklemek zaten saçma olan, benim de kızdığım nokta o. Kaldı ki ben bireysel hatalarında bu sistem yüzünden kaynaklandığını düşünüyorum biraz da... Ama ne kadar bilinçli oyun, ne kadar o ilk yarım saatlik hırs ve deli gibi koşma ile oldu zaten sonra ortaya çıkıyor. Pozisyon konusunda ise zaten dediğim gibi GS'nin pozisyona filan girdiği yok doğru dürüst, eğer 6 maçta 6 gol atıyorsa bu takım, sadece forvet kazmalığına bağlanamaz bu iş...
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yok macin ilk 30 dakikasindaki gs ile son 60 dakikasindaki gs'yi karsilastirmiyorum bile, oyanlis anlasilmasin. ama fatih terim mac sonu roportajinda oyle bi bahsetti ki, sanki real madrid'i orada 4 lemeleri gerekiyormus falan..
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 BulletRide said: ...bu çocuk bütün yaz 2 tane gençler turnuvası oynadı, maç kondisyonu takımdaki çoğu adamdan daha fazla...bu boyle olmuyor buarada. futbolcularin (sporcular diyelim) dinlenmesi gerekiyor yilda 1-2 ay. bu cocuk, o bedenle sanirim sezonun ikinci donemidne cok fazla mac yapip (kendi ortalamasina gore - yani yuksek fizik gucu istyeyen diyelim), ustune de 2 tane gencler turnuvasina katilmissa vucudu kaldirmaz. aynisi salih icin de gecerli.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ne olursa olsun kanat adamlarıyla oynamalıyız bu maçta zaten. Yani hani en uçuk ihtimalde 4-3-3 bile oynatırım ileride 3 forvet ile, en azından Umut ve Burak ile deli gibi pres yaparım beklere ve geriye yardım ile kanatlara. Ha fazla abartılı olur belki de Mou az oynatmadı Eto, Pandev, Milito'yu. Tabi arkalarında toparlayacak adamlar vardı neyse hadi onu geçtim, sağ sol bek zorlanıyor bizde bu belli. Sabri kesin oynamalı bir kere, hatta ben Riera'dan bile sol açık düşünebilirim gerekirse, Riera+Balta bile yapıp o kanadı sağlama alabilirim. Riera çok zeki futbolcu ben iyi yardım ve kademe yapacağını düşünüyorum ama işte yavaş kalıyor. Varyasyonlar var yani. Semih G.Zan'la çıkacaksa eğer bu tarz işlere girişilebilir. Gerekirse Sneijder oynamasın bir 45 dakika klasik 4-4-2 oynayalım tartalım görelim filan. GS'nin yıllardır Kadıköy'de kazanamasının sebebi hiç oyunu tutamamasından, berabere bitirememesinden kaynaklanıyor, illa 3 hücumcuyla çıkacak saldıracak kazanacak. Önce bir durdurup sonra vurmayı akıl edemiyor maalesef, tuzağa düşüyor. Umarım bu sefer bu tarz bir hataya düşmesin. (4-3-3 dedim yukarıda da Mou gibi yapacaksan her zaman o ilerideki 3'lü her zaman ofansa yönelik olmuyor, falan filan ama bizde olmaz tabii)...
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 mou tarzı 4-3-3 oynayacaksak formsuz eboue,balta ve riera bekleriyle çok zor iş.yoksa orta sahada forvette mou nun oynattığı tarzda 4-3-3 ü çok rahat kaldırır ama kanatlar sakat ayriyetten şınaydersiz 4-4-2 oynarsak ben çok başarılı olacağımızı düşünüyorum.hatta drogba yetişirse bence ft 4-4-2 çıkıcak bjk maçına
fenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Esnaf said: ne abi bu küme felan mı düştük ne oldu? ahahaa tamam kötü oynuyoruz ama görende küme felan düştük sanıcak daha ligde 5. hafta şl de ilk hafta.düşene vurmaya millet ne meraklıymış arkadaş :D +1 Birde oynadığın takım bale li Ronaldo lu Real Madrid. En önemli yeri atlamışsın Öyle yargılamışlar ki sanki fb- bjk- ts daha önceleri Real Madrid i evirip çevirip yeniyordu. Burak için konuşursam. Bundan 10 yıl sonra da konuşacağız bu adamı çünkü şu an ş.l. de en çok gol atan türk ve daha ne rekorlar gelecektir.
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ALBAYRAK MUMLA ARANIYOR Son iki yılda Florya'da oluşan kolej ortamının en büyük mimarlarından birisi Abdurrahim Albayrak'tı... Fakat Başkan Ünal Aysal'ın Albayrak'ı yeni yönetime almaması sonrasında Florya'da Fatih Terim tek kaldı. DROGBA: Sneijder'in yanı sıra Afrikalı Dany, Eboue ve Chedjou ile iyi anlaşıyor. Türk futbolcularla fazla vakit geçirmiyor. SNEIJDER: Drogba'nın dışında en iyi arkadaşı Amrabat... Mecbur olmadıkça Florya dışında takım arkadaşları ile görüşmüyor. UMUT: Takımın en uyumlu isimlerinden. Fakat Selçuk ve Burak'ın tartışması nedeniyle Drogba ile Sneijder'e mesafeli. SELÇUK: Sneijder'le yıldızı bir türlü barışmadı. Aralarındaki zoraki arkadaşlık, bu sezon yaşananlardan sonra bozuldu. BURAK: Drogba ve Sneijder'in aldığı para nedeniyle ilk günden bu yana sıkıntılı... Eskişehir'deki tartışma son nokta oldu. yine başladı klasik çeteleşme haberleri. birazı bile doğruysa daha adam olmaz takım. kodumun yerlileri. burak ve selcuk kankalar karı gibi küsüyorlar diye ne hale geldik.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 niye kusmus burak/selcuk sneijder/drogbaya?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ulan afrikali adam gidip sabriyle mi kanka olcak, tabi ki kendini anlayanla olcak. nelerle ugrasiyo adamlar ya. is disinda gorusmek zorunda degiller zaten, sanki yazan adam calistigi yerdeki herkesle kanka. futbolcu olunca niye boyle seyler olmasini bekliyolar anlamis degilim.
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o ayrı da burak ve selcuk'un birbirilerini doldurduğunu düşünüyorum ben. hatırlayın süper kupa törenini. herkes gülerken burak ve selcuk suratları asmış bi köşede duruyorlardı. o günden beri zaten ikisinin de performansları rezil. belli ki bişi var
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Skimsonik albayrak neyin mimari abi? Gs laz karisimi turkecnin mi? Bildiin adamina haber yaptirtmis. Basgan bunlari sutlayarak iyi yapti
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yerlilerin ya. boş bırakınca küsüyorlar işte. profesyonellik için yabancı sınırının kalkması lazım. koyarsın 11 tane gavur başlarına da yabancı td kafan rahat.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ismini de galatacastle olarak deistirin abi kulubun
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 terimin isi degil mi o zaten, ayri adam mi lazim bi de.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Zaten belli ki eski yönetimdekiler basındaki elemanlarına saldırtıyor. Kaale almamak lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Esh said: Ismini de galatacastle olarak deistirin abi kulubun Le'Gala daha iyi olur.
Öne çıkan mesajlar