Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

3. olsak bile cl ye gidiyoruz siz kapışın liderlik için zaaaaaaaaaaaaaaaa
ahaha hakkatten lan bunu hiç düşübmemiştim

anamızın ligine kasmaya gerek yok bu sene aldın başına çalsın tüpçü sffdss
Mesaj tarihi:
Theridone said:

alperi de alamadınız da 36 yaşında alırsınız ya o kadar da şaapmayın

bu kadar seviyesiz bir troll görmedim ya. adamın spor alanındaki her mesajı extreme troll
Mesaj tarihi:
Terim de bonuslarla az para almıyordu diye biliyorum.

Bu arada ekibi ile gelmesi de iyi. Ekibine de iyi diyorlar. Bizim Ümit ve Hasan'dan sonra filan ilaç olacak. Tafo'ya yazık olacak ama :(

Bu arada Mancini lan hani itin götüne sokuluyor ama bunu Ersun Yanal'ı takıma teknik direktör olarak getiren takımın taraftarları diyememeli. Vizyon nihayetinde. Gündeminde olan teknik adamlar Heynckes, Mancini, Trapattoni, Bielsa, Di Matteo filan. Hani Bilic iyi olabilir de bunların yanından geçemez. Ersun'u söylemeye gerek yok.

Lütfen sakin olalım arkadaşlar. Başaraılı olacağına inanıyorum. Hele ki bu kadar basından vs tepki geliyorsa çok para, Mancini kim ki? gibilerinden, kesin başarılı olur.
Mesaj tarihi:
said:
Tor-Kristian Karlsen ‏@karlsentk 1 sa
Mancini is a great capture for Galatasaray. Professional, hard working, strong personality. Brings with him an excellent technical staff..

Foreign managers that end up in Turkey (even at the top clubs) usually on the way down in their careers. Mancini certainly an exception

Bu adam mesela öylesine bir spor yorumcu değilmiş. Kendisi daha once Grasshopper Club Zürich, Watford F.C., Bayer 04 Leverkusen, Hannover 96 ve FC Zenit Saint Petersburg takimlarinda scout olarak, Fredrikstad FK ve AS Monaco takimlarinda sportif direktor olarak gorev almis ve halihazirda yine AS Monaco takiminin CEO'su gorevini yurutuyormus.
Mesaj tarihi:
Bir de adamın ekibi Fausto Salsano ve İvan Carminati sanırım. Salsano yardımcı TD, Carminati fitness hocası olsa gerek. Forumlarda filan bakıyorum da Salsano'yu filan millet FMde takımına alamıyormuş ahahah.
Mesaj tarihi:
KAP'a görüşmelere başlandığı bildirilmiş.

Bu arada İtalya Milli Takımı durumu ortaya çıkarsa sezon sonunda çıkar zaten ortaya. O da çok önemli değil.

Ekibinden cidden baya övgü ile bahsediliyor.

Adam savunmacı özellikli bir TD. Ve bizim buna cidden ihtiyacımız var esasında. Yani 10 pozisyon buluyoruz ama atamıyoruz. Gel gelelim ki kalemizdeki ilk pozisyonda golü yiyoruz. Hücum oyuncularımız zaten iyi elbet atarız golü ama bu kadar kolay yememek lazım.

Bir de sezon ortasında Kolarov gelse bari hazır Mancini gelirse.
Mesaj tarihi:
bide italya dünya kupasına gitmeyi zaten garantilemiş.ki aynı hoca ile italya final oynamıştı her ne kadar fark yeselerde :P

yani italyada hoca değişikliği sene sonunda olmaz,olursa dünya kupasından sonra olur.o zamanda bizim zararımıza olur :)
  • Yeni Oluştur...