Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 olmuş olmuş hkan şükürün dediğine göre el sıkışmışlar, birbirlerine başarılar dilemişler.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mancini ve Bielsa kaldı adaylardan. İkiside sanırım İstanbul'a gelecek görüşmek için.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bielsa olur inşallah çünkü mancini kariyeri boyunca sağlam kadrolarla çalıştı öyle yabancı sınırıymış, sabri baytar vs. bunlarla takımı yürütemez.
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bizim kadro da sağlam, ertuğrul sağlamı da alırsak yabancı aşırı sağlam olur tabi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Sene sonuna kadar Şenol Güneş, ondan sonra ciddi ciddi bir çok aday zorlanabilir fikri benim daha çok hoşuma gitmişti açıkçası. Mancini gibi adamlarda sevmediğim nokta bildiğin kontratlarda bu adamların kucağına oturulması. Hele ki böyle sen onlara onların sana olduğundan daha muhtaçsan durumlarında, aynı bizde olduğu gibi. Yoksa basar gider de, takımın içine ettikten sonra olası bir kötü durumda, bir de üstüne eşşek yüküyle para verip yollamak adama koyuyor. Bielsa ise tam tersi profilinde bir adam gibi, inat eder takımı adam eder, ama tabii çok bildiğimden değil önyargılı konuşuyorum. Mancini ama hakikaten rahata alışmış adam görünümünde.
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geliyolarmış http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24812103.asp
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mancini olmasın abi adamın yönettiği takımlar hep hayvan gibi kadrolara sahip takımlar.1 yıl yönetir sonra kendini zorla kovdurur boş yere zarara sokar takımı 3-4 yıl geriye gideriz. normalde bielsa yıda istemem ama adaylar arasında en iyisi bielsa bence
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 4 yıllık seneliği 8 milyon eurodan anlaşılcak, sezon sonu kovulacak sonra yıllarca tazminat öde AHAAHAHAH nays
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 en yüksek galbiyet yüzdesi mancinideymiş yalnız şikeli italya liginde tek başına kasmış o puanları
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mancini sırf tazminat kazanmak için gelir. kovdurur kendini
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Şuna bak ya http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Mancini Patide olsa ban yer wiki
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mancini's first managerial role was at a cash stricken Fiorentina at only 35 years old and managed to win a Coppa Italia, but left with Fiorentina facing bankruptcy. Months later, he took over as manager at Lazio, where again he inherited financial constraints and was forced to lose a number of key players
Tori Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ya ben hala şeyi anlamıyorum, bütün bu olaydan süreçi tam bilmiyorum pek takip etmedim ama. Hani ftyi kovacaksan devre arası veya sezonsonu kov. Veya işte 4-5 hafta önce sezon başlamadan önce kov. Hani safi zarar mıydı adam, niye ligin 5. 6. haftası direk kovuyorsun :p
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sezonun daha basındayız, kurtarma sansımız varken neden devre arasını bekleyelim? mancini'nin ne olayı var anlamıs degilim, neden ısrar ettiler acaba bu kadar. ama farketmez eger kovarsak da veririz parasını kovarız. para bizim paramız lol.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mancini çok yetersiz bir adam ya. şenol güneş gelse keşke.
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Şenol güneş yada bielsa geleydi iyiydi. Mancini çok parayla is yapabiliyor sanki sadece.
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bu taraftarın gazını bir tek mancini alırdı zaten. gelecek yıl agueroyu getirdik mi tamamdır
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ondan sonraki sene ünal aysall yeteeeeer diye yollarsınız sdsfs o degilde nihat dogan'ın konusmasını izledim, adam hayatında ilk kez dogru bişeyler söylemiş ya
Zep Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mancini kanser eder defansif futboluyla. Aykut 2 olur
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mancini'nin yönettiği takımları/sezonları yakından takip eden var mı ? Onların objektif yorumlarını alalım varsa. Ben ara ara M. City maçı dışında , pek maçını izlemedim, iyi mi olur kötü mü olur kestiremiyorum o yüzden
Öne çıkan mesajlar