Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 khala said: Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim Albayrak neden son yönetime alınmadı? Yeni yönetim kurulu neden sadece kuklalardan, başkanın her dediğine peki diyecek isimlerden oluşturuldu? İnan Kıraç'ın bunda ne kadar payı var? Açın okuyun işte abi. Sonra Candan Erçetin'le kurumsallaşma 101'e geçeriz. saydığın isimlerde sanırsın efsane isimler, albayrak tamam hoş adamda terimin gönlü olsun diye yönetime alıp ne yapaksın?
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 albayrak dışarıdan hoş görünebilir ama pisliğin teki aslında.sırf sempatik ve terim e yakın olduğu için yönetime alınan bir adam ayriyetten akp ye çok yakın bir adamdır kendisi.
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 biliyorum, servisçi birisi, ama sempatik bir adam, akp li olması onun suçu deği, kader utansın :m
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ayrıca kimse cemaati bitirme planı bunlar dememiş şaşırdım?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Basbakan inan aysali hic sevmedigi icin dogru olabilir sdf
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Inan kirac unal aysal blendi oldu da neyse anlasilir ste
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bu nasıl mallıktır arkadaş? Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırması sonrası taraftarların Başkan Ünal Aysal ve yönetime olan tepkileri ilginç bir boyut aldı. Önceki gün Florya'daki protesto sırasında Ünal Aysal zannederek Özhan Canaydın heykelinin kolunu kıran protestocu taraftarlar Türk Telekom Arena Stadı'nın önündeki üst geçide de "Ünal Aysal İstifa pankartı astılar. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24790889.asp
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hakan sukurun lafini ciddiye alan bir taraftar kitlesi var, yanlis adamin heykelini yikacak kadar aptallar var, sonra bunlarin kultur seviyesi yuksek diyen bir baskan var. Ahahaha.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 khala said: Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim Albayrak neden son yönetime alınmadı? Yeni yönetim kurulu neden sadece kuklalardan, başkanın her dediğine peki diyecek isimlerden oluşturuldu? İnan Kıraç'ın bunda ne kadar payı var? Açın okuyun işte abi. Sonra Candan Erçetin'le kurumsallaşma 101'e geçeriz. Eser'in bloga yazmayı düşünüyordum gerçi de, en temelinde Farih Terim'in istediği, Ali Dürüst ve Albayrak'ın uğraşıp bitirdiği transferler Engin 1.1 milyon euro - yıllık 1.1 milyon dolar Riera 3 milyon euro - 2,7 - 3 m euro arası, bu sezon 3 alıyor. Sercan Yıldırım 3 milyon euro - 700k euro yıllık Yiğit Gökoğlan 2.5 milyon euro - 1 milyon euro yıllık Melo - 1.5 milyon euro kiralama bedeli - 3.3 milyon euro yıllık ilk yıl. FT'nin isteği değil, scout ekibinin keşfi ama anlaşmayı Albayrak yaptı yanılmıyorsam. İkinci sezon yine Albayrak-Dürüst ikilisi yapıyor anlaşmayı, 1.75m kiralama bedeli 2,9 milyon euro sabit ücret. Necati 250k bonservis - 1.1 milyon euro yıllık Cris bedelsiz - yıllık 1.25m maaş Amrabat - 8.6 milyon euro bonservis, ortalama 1.2 milyon euro yıllık ücret. Burak Yılmaz 5 milyon euro - 2.3 milyon euro yıllık Hamit 3.5 milyon euro - 2.9 milyon euro yıllık Dany 3.3 milyon euro - 1 milyon euro yıllık Bu transferleri Ali Dürüst - Albayrak ikilisi yaptı. Yani scout ekibi vs. vermiş olabilir ama anlaşmaları bu adamlar bitirdi. Çok saçma adamlara çok saçma paralar verilmiş hem maaş hemde bonserviste ve bu adamların yarısından neredeyse hiç verim alamamışsın. Bu adamlar GS'ye zarar olsun diye mi böyle yapıyorlar? Hayır. Albayrak dediğin adam GS'me yarasın diye uğraşıp çabalamıştır eminim ama kulüp iyi olsun derken seni saçma sapan yatırımlar içine sokarsa yollaman gerekiyor. Riera mesela hadi bonservisi geç, Riera sonuçta ismi var. Premier sonrası Yunanistan'da 1.1 milyon euroya oynayan adamken nasıl bir kafa 3 milyonluk bir anlaşmaya imza atar? Al adam o sözleşmenin benzerini alamıyor diye gitmiyor GS'den... Melo belki çok başarılı ve sempatik ama verilen paralar kiralık oyuncu için inanılmaz yüksek. Keza 35 yaşında kendi takımında bile son 2 yıl oynamamış Cris'e 1.25m yıllık... Ha keza Necati'nin 1.1 milyon euro yıllığı vs. Adamlar iyi yönetici değildi. İyi insan olmakla yöneticilik yapmak arasında dağlar kadar var. İyi niyette olsa kulübe verdikleri zarar üst düzeydi.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gitmeden yılmaz aydınıda başımıza kaktı ak
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fizban said: Hakan sukurun lafini ciddiye alan bir taraftar kitlesi var, yanlis adamin heykelini yikacak kadar aptallar var, sonra bunlarin kultur seviyesi yuksek diyen bir baskan var. Ahahaha. gs sexy klup
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 riera ve cris klasik son dk transferi ya :) cris allahtan zorlamadı fazlada gitti hemen ama riera fena patladı elimizde :D
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dürüst, Albayrak gibi adamlar hep fix TRdeki kulüp yönetimi kafasında olan adamlar ve bu adamlar Ünal Aysal ile bambaşka kafadalar. Tabi ki adam çalışmak isteyeceği kendi kafasına uygun adamlardan seçebilir. Cidden stada gidip yönetim istifa, imparator diye bağıran iyi bok yer. Şu an öyle hal almış ki bu tipler Galatasaray'ın kötü gidişini istiyor ve bundan mutlu olacaklar sırf Fatih hocalarının işine son verilmesinin yanlış olduğunu düşündükleri için.
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Kimsenin Galatasaray'lılığına laf söyleyeceğim yok ve böyle bir saygısızlıkta yapmak istemem ama yıllarca tribünlerde bulunanlarla Galatasaray'ı uzaktan destekleyenlerin yaptıkları yorumlar tamamen zıt. Hem forumlarda hem facebook & twitter'da apaçık gözüküyor.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bir insanın yıllarca tribünde bulunduğu facebook twitterdan nası anlaşılıyo lan
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 İlle sürekli stada gitmeye gerek yok bana kalırsa. Zaten sürekli giden adam dediğin sayı kaç bin ki? Bunu toplam taraftara oranlarsan yüzde kaçı oluyor bu ekibin? Ben kombinem de var ama maçların yarısına anca gidebiliyorum. Hiç senin gibi düşünmüyorum. Benim için önce gelen Galatasaray. X gelmiş, Y gitmiş önemli değil. Tabi ki gitmesini veya kalmasını isteyeceğim adamlar var ancak bunlar Galatasaray'ın önünde değil. Terim ne kadar bu kulübün efsanesi olsa da, bu ona böyle saygısızlık yapma, Galatasaray'ı kullanma hakkını vermez. Zaten Spor Bakanı da demiş Aslolan Türk Futbolu demiş. Dün Demirören o benim elemanım değil kader birliği ettiğim arkadaşım demiş. Sen böyle pislik adamların bu şekilde dalga geçmesine sebebiyet verensin. Sen Demirören denen adamın kader arkadaşı olmayı tercih edensin. Hele hele geçen sene binbir laf ettiğin Demirören'e. Uğurlar olsun Terim'e. Umarım bir daha bu kulübün kapısından içeri adımını atmaz. Daha önceki ayrılıklar da sorunlu olmuştu ama bu kadar çok kendinden nefret ettirerek ayrıldığını hatırlamıyorum. Çevremdeki bir çok Galatasaraylı Terim geldiğinde eski dönemden kalan antipatisiyle bakıyordu kendisine. Tam yine herkes kendisi hakkında iyi düşünceler beslemeye başlamıştı ki, tekrar yıktı herşeyi. Ama bu sefer eskisi gibi tamir olabilecek şekilde olduğuna da inanmıyorum. En azından kendi adıma.
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Kanka tanıdığımız, bildiğimiz kişilerin yorumlarından bahsediyorum (Tribün, Sokak, Nevizade, Tahtasaray vs). uA'nın tavrı açık zaten yayınladıkları bildiriden, ee kapalı tayfasını senelerdir tanıyoruz, çoğu da doğu tribününde hala. Cumartesi protestolar olacaktır fakat maç öncesi veya maç sonu olur umarım. 90 dakika takıma desteğin kesilmemesi lazım, zaten boka batmış durumdayız.
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 1453 aslanlar yıkmıstır ulan cemaat futbolla nasil güzel gündem yapiyo o degilde fener gs bjk unite oldu tek tek saldiriyolar simdi
Cons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 demirören ftsporlular sayesinde başarılı olucak bildiğin
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Veysel Giley mi her kimse, karışıklığa izin vermeyeceğiz filan demiş sanırım tribünde. Bir de Terim milli takım hocası sıfatıyla da olsa bu maçı tribünde izlememeli bana kalırsa. Kendisi de karışıklık yaratma peşinde baştan beri olduğu gibi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Tekrar Rijkard + Neeskens gelse keşke.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/_np/7636/21597636.jpg
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sozlesme-fesih-surecine-boyle-girildiSXHBQ346556SXQ Açıklama.
Öne çıkan mesajlar