khala Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sırf uA değil ki, bütün tribünlerden protesto olacağı apaçık ortada. Yavaş yavaş kokusu çıkıyor olayların, Başrolde tabiki şeref haysiyet yoksunu Bülent Tulun vardır. Aceto said: Fatih Terim'e 2 yıllık kontrat önermeden çok önce içeride yeni hoca totosu oynamak da; isimleri yaymak da Galatasaray kurumsallığı.
Zep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 toggie said: Ayrıca bu olay uzerine cesitli komplo teorileri de uretilebilir. Zaten uretiliyor da yani mantıklı dusununce fener'in sike davası, besiktas'ın carsı/gezi olayları vs. derken gs en dertsiz tasasız ve isleri yolunda giden takımdı. ligtv'nin rekabeti dusunmesi, basbakanın her ise burnunu sokması, tff'nin basında bir basbelası hıyarın olması falan gayet bu olanların sorumluları olarak gorulebilir. Lig tv değilde daha çok gs içinde olan pembe dizi tadında olaylar. Aysalin yönetim tarzının begenmediler ve ayağını kaydırmak için her şeyi yapıyorlar işte. 2 sene sonra aynı adamlar GS'nin basında olur gorursunuz.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ekşiden: "kimse kusura bakmasın, fatih terim kendi başını yaktı. bundan 2 hafta önce, galatasaray yönetimi tff'den, fatih terim ile yapılan anlaşma istendi. tff ne yanıt verdi? vermiyoruz, isterseniz fatih terim'den isteyin, dediler. orda saklanan bir durum vardı ki fatih terim'in bir türlü galatasaray'la sözleşme imzalamamasının sebebi de buydu. sakladığı bir şeyler var fatih terim'in. net var. aslolan galatasaray falan değil. aslolan galatasaray diyen adam gider imzalar o anlaşmayı. galatasaray yönetimini tanımadı bile lan. galatasaray başkanını hiçe saydı adam. lan, düşünsene, galatasaray başkanı bile fatih terim'in milli takımdaki geleceğini bilmiyor. böyle saçma şey mi olur? peki galatasaray yönetimi kararını açıklayınca yıldırım demirören ne açıklama yaptı? bizim fatih hoca ile 3+1 sözümüz var. eyvallah, aslolan galatasaray diyip, tff ile 4 yıllık söz kesmek de müthişmiş. olum, düşünsene belki de ünal aysal bunu bir şekilde öğrendi. olamaz mı? sen başkan olsan, ne yaparsın? teknik direktörün seni takmıyor, yönetimi tanımıyor, telefonlarını açmıyor, sözleşmeni imzalamıyor ve üstüne gidiyor seni kandırıp başka insanlara söz veriyor. kısacası ne yaptıysa fatih terim kendisine yaptı. belki özhan canaydın, belki mehmet cansun, belki adnan polat buna müsama gösterirdi ama ünal aysal öyle bir adam değil."
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Bülent Tulun filan umrumda değil veya onun yaptıkları. Sen geçen sene sövdüğün TFF'ye ve elemanlarının altında çalışmayı kabul ediyorsan, herkes istediğini diyebilir yapabilir. Demirören 3+1 açıklamasının da ben doğru olduğuna inanıyorum yalanlanmış olsa da.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Valla adam en berbat döneminizde geldi diye yatın kalkın dua edin bence. Şimdi durum biraz düzeldi diye geçmişi unutmuşsunuz. Küme düşecektiniz neredeyse hatırlatayım dedim.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 said: Fatih Terim'in ayrılığı sonrası istifa kararı alan Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel ise sabah idmanında kendi aralarında durum değerlendirmesi yaptı. Bunlarda giderse sonun başlangıcı olur.yılmaz vural göreve!1
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 blackhavvk said: said: Fatih Terim'in ayrılığı sonrası istifa kararı alan Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel ise sabah idmanında kendi aralarında durum değerlendirmesi yaptı. ntvsporda şimdi söylüyorlar katılmamış bu isimlerde idmana
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 NTV Spor'da yine açıklamalar var. Fatih Terim'le Lütfi Arıboğan ile görüştü 1 gün öncesinde ve kendisine bu konuda bilgi verildi, yani TV'den öğrenmedi söylendiği gibi biliyordu kararımızı diyor. soramadılar lan 1 gün önce öyle bir konu konuşulduysa sabah ki basın toplantısında neden Aysal karar verilecek vs. vs. diye saçmaladı. kusura bakmayın ama aysal reyiz aziz'den daha amatörce yönetiyor şuanda klübü bu süreç içerisinde. bu kadar leş olamaz. bariz yalan söylüyorlar.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Darksun said: Valla adam en berbat döneminizde geldi diye yatın kalkın dua edin bence. Şimdi durum biraz düzeldi diye geçmişi unutmuşsunuz. Küme düşecektiniz neredeyse hatırlatayım dedim. Yalnız Ünal Aysal geldi ve Terim'i getirdi. Yani iki senedir Adnan Polat yok Galatasaray'ın başında onu da unutmamak gerek. Tüm başarıyı Terim'e bağlıyorsunuz. Ayrıca takımı dipten aldı ve elbet bir çıkış gerçekleşecekti. Bunun yanında öylesine kötü bir sezonun ardından beklenti düşükken geldi. Edit: İdmanda kavga denen şey de sözlü tartışmasıymış Eboue ve Sneijder'in.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Zep said: toggie said: Ayrıca bu olay uzerine cesitli komplo teorileri de uretilebilir. Zaten uretiliyor da yani mantıklı dusununce fener'in sike davası, besiktas'ın carsı/gezi olayları vs. derken gs en dertsiz tasasız ve isleri yolunda giden takımdı. ligtv'nin rekabeti dusunmesi, basbakanın her ise burnunu sokması, tff'nin basında bir basbelası hıyarın olması falan gayet bu olanların sorumluları olarak gorulebilir. Lig tv değilde daha çok gs içinde olan pembe dizi tadında olaylar. Aysalin yönetim tarzının begenmediler ve ayağını kaydırmak için her şeyi yapıyorlar işte. 2 sene sonra aynı adamlar GS'nin basında olur gorursunuz. Takım basarılı, kadro cillop gibi. Bunu begenmeyenlere neyi begendirebilirsin ki?
khala Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ali Dürüst getirdi, Ünal Aysal değil.. Ünal Aysal başından beri Fatih Terim'i istemiyordu ama seçimi kazanması için Ali Dürüst, Adnan Öztürk gibi isimlerin yanında olması için kabul etti. Yeni yönetime de piyonlarını koydu işte, her dediğine peki diyecek adamlar. Fatih Terim'in gidebilir yalnız sen Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini bu şekilde gönderemezsin, itibarsızlaştıramazsın.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Yok ben Ünal Aysalı kastetmiştim, Fatih Terimi değil.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 En basından beri istemedigini siz gotunuzden sallıyosunuz yalnız. Dayanagınız yok. Fatih Terim degil, kim olursa olsun hakettigi sekil neyse, o sekilde gonderilir. Galatasaray kulubu artık eskisi gibi duygusallıkla degil, profesyonellik anlayısı ile yonetiliyor. Kurumsallasmaya bakın biraz, takımda degil kulupte neler degisti iki sene arastırın.
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 tarihinin en başarılı başkanı ünal aysal olacak ama 1-2 seneye ayağını kaydırırlar gibi duruyor onun da.
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://img-cdn.ntvspor.net//C/I//418/20130925_Fanatik_001_URNCY.jpg asdhkadj
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Elbet birinin klubü doğrulttuğu gibi batırmak için gelenlerde olur bizim klüplerde bu döngü gibi.
khala Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 O kadar kurumsallaştırdık ki kulübü şu an atrenörsüz idman yapılıyor.
Zep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Su başından beri istemiyordu lafları harbiden gotten uydurma yanliz. Aysal her fırsatta söyle ben olduğum sürece terimde olacak diye. Ne zaman eleman dedi ozaman ipler koptu Fatih'in liseliligi yuzunden.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 dün bişey gördüm CL kaldırmış birisi takımın basına gececek gibi bir şey yazıyordu. Drogba ?
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 khala said: O kadar kurumsallaştırdık ki kulübü şu an atrenörsüz idman yapılıyor. "en büyük galatasaraylıyım" ve "her şeyden önce galatasaray gelir" diyen adam bile kulübün itibarını 2 paralık edecekse çat diye gönderilir. iyi oldu iyi. en fazla 2 hafta acı çekeriz sonra şu kadroyu daha iyi oynatabilecek birini getiririz. başka bir başkan olsaydı başımızda kıytırık birinin geleceğinden korkardım ama şimdi adam gibi birini getireceklerdir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 khala said: Ali Dürüst getirdi, Ünal Aysal değil.. Ünal Aysal başından beri Fatih Terim'i istemiyordu ama seçimi kazanması için Ali Dürüst, Adnan Öztürk gibi isimlerin yanında olması için kabul etti. Yeni yönetime de piyonlarını koydu işte, her dediğine peki diycek adamlar. Fatih Terim'in gidebilir yalnız sen Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini bu şekilde gönderemezsin, itibarsızlaştıramazsın. Çok şükür, olayı anlayan birisi de yazmış bunca kör Ünal aşığının yanında. Terim bu takımın ve hatta TRnin efsanesidir, sözleşmeyi imzalamamasının sebebi Ünalın 1 yıl 1 yıl imzalatırken araya Milli takım girince jetonunun düşüp uzun sözleşme sunmasıdır. Terim de haklı olarak düne kadar şampiyon hocaya 1 yıl sunuyordun şimdi mi kıymetimiz anlaşıldı siee yaptı. Ünal futbol cahili (kendide ilk geldiğinde ben futboldan anlamam demiştir) hatta TR cahili bir adam, Belçikada şirket yönetmekle GS camiasını yönetmek aynı şey değil. Terim bu kulübe başkan da olacak TFF başkanı da olacak, ama Ünal yönetime topladığı minionlar da dahil bi nane olamayacak, küfür kıyamet kovulacak bu kafayla hem de buradaki kör aşıklar da küfredenler arasında olacak.
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 kıskanmayın lan türkiye'nin en iyi başkanını bi Aziz değil tabi orası öyle
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 dakika 1 gol 1 http://spor.haberler.com/fatih-terim-siz-ilk-idmanda-kavga-cikti-5104043-haberi/ doğru mu değil mi bilemiyorum valla bizim ürünün reklamlarını ararken gördüm haberi.
Öne çıkan mesajlar