Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 eti öyle herkes yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Rasmon said: ya dasa artık kalın kalın etleri götürüyo. terasta balkonda tenhada. ince görmüşsün adam. biaraçayiçelim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BÜFTEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Olay ette ya. Yani her hangi bir yerden alınmış ucuz antrikot ne yazık ki dışarıda yediğin etin lezzetini veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Theridone said: Rasmon said: ya dasa artık kalın kalın etleri götürüyo. terasta balkonda tenhada. ince görmüşsün adam. biaraçayiçelim.jpg çayıboşveryemekyiyelim.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 en iyi antrikot ölü antrikot'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?25,7176753 hacı ama sana problemi söyliyim.. 1- tuz koyulmaz marine ederken- hatta marine etmeye ızgarada hiç gerek yoktur.(bence) 2- 1cm kalınlık çok az, eğer dövüldüyse zaten olmaz 3- o kadar ince et için 4er dakika fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1 cm az değil antirkot un incesi daha güzel olur daha rahat pişer ayrıca et yanmadan pişecek 4dk 2dk kıstas değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 incesi kuru olur pişince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sıcak sıcak yiycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Rasmon said: çayıboşveryemekyiyelim.gif oldubuiş http://i.imgur.com/Am9jmPS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sonra ekliyorum. tavaya yağ koyulmaz, eğer dökme demir ise kağıt havlu ile yağlanır beklenir , gözeneklerin dolması için. tava çok kızgın olmak zorundadır. ağzı kesinlikle kapatılmaz. en önemli nokta: eğer etten su çıktıysa. başaramamışsındır. eti çöpe at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 etten su/kan çıkmaması imkansız az çıkar en fazla 2.si mühürledikten sonra tavayı kapatıp en kısıkta pişirip ocaktan alırken de tekrar ateşi güçlendirip alabilirsiniz et güzel olduktan sonra sorun olmuyor 20-25 dk da çok lezzetli oluyordu güzel etten kastım kasaba gidip antirkot ver demek değil, o an elinde ne varsa ondan verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi hayvanın nasıl öldürüldüğü de önemli. İslami kesime göre hayvanın neredeyse tüm kanı akıtılıyor, bu da etin kuru ve lastik gibi olmasına neden oluyor. Hayvan öldürülürken başından havalı tabancayla vurulduğunda bu kadar kan kaybı olmuyor, et daha kanlı, yumuşak kalıyor falan. Bu arada bayağı canice bişeyler de var ya, et yemeden önce illa ki aklıma geliyor youtube'da seyrettiklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Kekik yememiş etten bir bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Cute said: Kekik yememiş etten bir bok olmaz. hala sadece mangal kafasında et yiyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar