Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Rasmon said: ya dasa artık kalın kalın etleri götürüyo. terasta balkonda tenhada. ince görmüşsün adam. biaraçayiçelim.jpg
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Olay ette ya. Yani her hangi bir yerden alınmış ucuz antrikot ne yazık ki dışarıda yediğin etin lezzetini veremiyor.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Theridone said: Rasmon said: ya dasa artık kalın kalın etleri götürüyo. terasta balkonda tenhada. ince görmüşsün adam. biaraçayiçelim.jpg çayıboşveryemekyiyelim.gif
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?25,7176753 hacı ama sana problemi söyliyim.. 1- tuz koyulmaz marine ederken- hatta marine etmeye ızgarada hiç gerek yoktur.(bence) 2- 1cm kalınlık çok az, eğer dövüldüyse zaten olmaz 3- o kadar ince et için 4er dakika fazla
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1 cm az değil antirkot un incesi daha güzel olur daha rahat pişer ayrıca et yanmadan pişecek 4dk 2dk kıstas değil
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Rasmon said: çayıboşveryemekyiyelim.gif oldubuiş http://i.imgur.com/Am9jmPS.gif
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sonra ekliyorum. tavaya yağ koyulmaz, eğer dökme demir ise kağıt havlu ile yağlanır beklenir , gözeneklerin dolması için. tava çok kızgın olmak zorundadır. ağzı kesinlikle kapatılmaz. en önemli nokta: eğer etten su çıktıysa. başaramamışsındır. eti çöpe at.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 etten su/kan çıkmaması imkansız az çıkar en fazla 2.si mühürledikten sonra tavayı kapatıp en kısıkta pişirip ocaktan alırken de tekrar ateşi güçlendirip alabilirsiniz et güzel olduktan sonra sorun olmuyor 20-25 dk da çok lezzetli oluyordu güzel etten kastım kasaba gidip antirkot ver demek değil, o an elinde ne varsa ondan verir
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi hayvanın nasıl öldürüldüğü de önemli. İslami kesime göre hayvanın neredeyse tüm kanı akıtılıyor, bu da etin kuru ve lastik gibi olmasına neden oluyor. Hayvan öldürülürken başından havalı tabancayla vurulduğunda bu kadar kan kaybı olmuyor, et daha kanlı, yumuşak kalıyor falan. Bu arada bayağı canice bişeyler de var ya, et yemeden önce illa ki aklıma geliyor youtube'da seyrettiklerim..
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Cute said: Kekik yememiş etten bir bok olmaz. hala sadece mangal kafasında et yiyenler var
Öne çıkan mesajlar