Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei - The Animation


Regalya

Öne çıkan mesajlar



Synopsis
A group of 15 elite high school students are gathered at a very special, high class high school. To graduate from this high school essentially means you'll succeed in life, but graduating is very difficult. The school is presided over by a bear called Monokuma, and he explains to them that their graduation hinges around committing a murder. The only way to graduate is to kill one of your classmates and get away with it. If the other classmates discover the identity of the killer, the killer is the only one executed. However, if they fail to catch the killer, only the killer graduates and the others are annihilated. Which of the 15 will survive the bloodbath to come?

Genres: Action, Mystery, Horror, Psychological

Animeye aktarımı fena değil izlenir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
bakalım ya, biriken oyun çok zaten. o arada vita tv gelir belki. :)

FİNAL, DEV SPOILER

http://static.zerochan.net/Enoshima.Junko.full.889784.jpg
çok erken öldü, yazık oldu diyorken PİN-PAN-POON. tasarımı öyle ikinci bölümde harcanacak bir karaktere benzemiyordu cidden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acik ara en iyi ya

Sezon sonu spoiler

http://media.tumblr.com/ca427756ab8b721d913c939496fde32d/tumblr_inline_mln94lqx5Y1rn41pm.gif
cok pis ters kose yaptirdi bana karakteri ama direk aha bu kesin rise(slut) demistim ben lol. final trial, karakteri seslendiren megumi ablayi ayakta alkisladim cidden muthis bir performans(tu)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
3-4 gündür ilk oyununu oynuyorum psp'de(tu). saatleri de denk getirdim akşamları bi case çözüyorum karakteri yatırıp uyuyorum sonra sabah kalkınca karakteri uyandırıp bi saat felan normal vakit geçiriyorum sdfg. oyun bitsin yazarım biraz daha. animesine de bi göz atarım ufaktan fark var mı diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitti.


psp'de emülatörler dışında oynadığım ilk oyun oldu. baya güzel yapmışlar, sonuna kadar gizemini korudu oyun. monokumanın eski ölenlerden çıkacağını tahmin etmiştim de, kim olduğunu buraya geçen yazarken knox'un attığı figürü görünce tahmin ettim:D bi de herkesle baya konuşma kaynaşma imkanı vardı o hoşuma gitti, animesinde %100 atlanmıştır yetişsin diye.
bi de vita yok ikincisini oynayamıyorum o üzdü epey :(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
izledim sonunda baya iyiymiş. anime only izleyici olarak beğendim. class trialleri en güzel kısımlarıydı serinin. baya gerilimliydi, higurashi tier gizem havası vardı. ama delillerin toplaması 3 dk ile geçildiği için izleyiciye suçluyu bulması, teori üretmesi için pek zaman bırakılmamış, rollercoster hızıyla geçiyor biraz. karakterleri de beğendim ama kirigiri ile togami dışında pek developmenta yer ayırmamışlar.

KIRIGIRI BESTEST
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...