Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 nazik çocuk storm işte. "yok yea yaşandı bitti" demiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 chrome said: karıştırdım ice tea. dragonfruity güzel de oldu valla son bardağı da koydum kalanı da döktüm abi. klas bitirdim. dönme de başladı zaten. esen kalın. paticiğin güzel insanları. 2013 yılının dünyasının insanları. sizi seviyorum. iyi geceler. said: son bardağı da koydum kalanı da döktüm abi. said: son bardağı da koydum said: kalanı da döktüm said: döktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahsgfasgahahashhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 cool bitirdim kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hadin ben yattari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2010/06/don_draper2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bu dragonun tadı nasıl acep yav hiç denk gelmedi. Kendisini yedim, bi raama benzemiyor. Bir de suyunu mu sıkmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kasikla karistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Gol mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İyi de resimden anlaşılan tek şey OPun çok pathetic bir şekilde kadına yazdığı, bilmemkaç zamandır. Daha çok friendzone ya da umut fakirin ekmeği durumu gibi geldi. Siz hemen SEXYAPTI demişsiniz, ne kadar iyi yürekli insanlarsınız. http://metacdn.shoemoney.com/wp-content/uploads/2013/04/friendzone_10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 S-H said: incdarkness said: lan bitek ben miyim alkol alinca uyuyamayan çakır keyif falan olunca ben hiç uyuyamıyorum,paso hayal falan kuruyorum mesela,sarhoş olunca da direk uykum geliyor mis gibi uyuyorum bunun gibi bir şeydir belki,öldürücü vuruşu yap :) abi oldurucuyj birak yok edici yaptim ben gecen yilbasi 18 bira 20 shot ki normalde 5 birada giden adamim ben ne 5 i lan 4 bile fazla bazen ama yok uyuyamiyorum imkansiz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ne böbrek varmış mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 nasil sevdiysen oyle ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 viski bişeyle karıştırılmazcılar da bir bitemedi, gördüğüm yerde tokatlayasım geliyor hepinizi. isteyen istediği gibi içer sanki babanız jack daniels bilemedin jim beam amcaoğlunuz anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 evet abi bence de gayet karıştırılır. redbull ile gayet güzel oluyo yada iki buz , soda ve limonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 incoming; viskinin de tadı tahtakurusu gibi tamam en de çok sevmiyorum da tahta kurusu ne lan.. hayatında bir kenar mahalle esnaf lokantasında tahta kurusu yemişliğin mi var yarram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Aynı tipin bir de et çok pişirilmez versiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ALLAH TÜM BU İNSANLARIN BELASINI VERSİN http://www.jackdaniels.com/sites/default/files/recipes_0006_lynchburg_lemonade.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 rakıyı sek içirip aslan sütü demişliğimiz varken viskinin sekliğine laf etmeyin yav, argüman viski sek mi içilir yea'ya kadar varacak çünkü sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Black-ice said: ALLAH TÜM BU İNSANLARIN BELASINI VERSİN http://www.jackdaniels.com/sites/default/files/recipes_0006_lynchburg_lemonade.jpg allahııımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ren said: rakıyı sek içirip aslan sütü demişliğimiz varken viskinin sekliğine laf etmeyin yav, argüman viski sek mi içilir yea'ya kadar varacak çünkü sdfs. isteyen istediği gibi içer abi olay o değil yok neymiş efendim viski içiciliği adam gibi olmalıymış buz bile konmamalıymış. hayır gerçek hayatta da var böyle tanıdıklarım hepsine kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İNANMIYORSAN SAYGI DUY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Misal ben rakıyı kola ile karıştırıp içiyorum çokzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 viskiyi damardan alıcaksın biz öyle gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 en güzeli su-shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar