Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 low light snapler aradım karşılaştırmalı ama bulamadım var mı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ses olayı yüzünden tereddütteyim ben de g2yi alamadım bunu alabilicem ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ses olayı bende de ablamda da problemsiz, ama evet bir iki kişiden ses problemi olduğunu duydum... şahsen G2'nin dandik malzemesindense o riski bilerek aldım. starbucxdayım, çıkışa hava kararmış olur, low light çeker atarım bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 adamsın. hile yapma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 arkadaşım aldı n5'i. Çağrı sırasında N5'te ses çok boğuk. Fakat voice recorder ile düzgün. Yazılımsal bir problemi var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Dynun said: adamsın. hile yapma ama yok lan lg'de ya da google'da çalışmıyorum sonuçta. gerçi o kadar emin olmayın yine de asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ses sıkıntı değil bende tek eksik noktası pil. Batteryguru ve kernel ile 1 gün 9 saat süre alabildim 5 saat 15 dakika ekran süresiyl beraber. Burada kamera karşılaştırması var. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5705&idPhone2=5543&idPhone3=5125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 s4 dövmüş mü burda bana mı öyle geldi? abi daha çok kafam karıştı ama sağol link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 MrLevie said: low light çeker atarım bitane. bekliyorum ben hala baboli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 unuttum ya la=) akşam hava kararsın çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 En son foto tamamen karanlıkta, exposure falan yok sadece flaş var. diğer fotoların çekim sırasında exposurelarını artırarak çektim loş ışıkta. Sıfır exposure +1 exp +2 exp flaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ouv bu kadar hardcore low light beklemiyodum tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 4.4.3 gelmiş anca yukleyebildim taşınma işlerinden ötürü. İlk görüşüm, zaten hızlı olan telefon biraz daha hızlanmış bariz bir sekilde. Batarya ve kamera iyilestirmesi var diyorlar, henuz bilemiyorum yarın tekrar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 nereden nasil yükledin? Check u 0 dan yükledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bana gelmedi hala güncelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 valla bana dün akşam otururken löp diye geldi. pilde iyileştirme var orası kesin. kamerayı hala denemek kısmet olmadı=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 nexus 4 var bende ona da geldi 2 gün önce akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sonunda benim nexus 5'e de geldi. Bakalım çok bir fark var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Bana da 2 gün önce geldi şimdi deneyeceğim. Fotoğraf ve internet kalitesi çok kötü umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bu arada bugün Android L falan derken, dün gece 4.4.4 geldi. 2.5mb birşey, söylenen heartbleed olayına yönelik bir güvenlik updatei olduğu yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 2 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum. Bahsedilmiş foto, video, şarj sıkıntısı falan yaşamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Xperia S'den Nexus 5'e geçtim. Nexus 5 zorlamassan pili 3 gün kadar gidiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 of çok istiyom daha alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 SONUNDA ALDIM LAN OF ÇOK MUTLUYUM SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 2-3 gundur androidlere bakiyorumda gene en iyisi bu acik ara. lg g3 : o ekran fazla overkill, isinma pil omru gunesde ekranin gorunurlulugu, buyukluk .. gerisi tamam ama olmamis. m8 : kamera harici iyi gibi ama koca kasaya o ekran... s5 : en iyi ekran donanim vs gibi ama plastik ve samsung no! z2 : palet kadar o buyukluge o ekran.. iclerinde tam aha deyip buyuklugu sonrasi korkutan alet. nexus 5 : pil omru ve ekranin gunesde gorunurlulugu. gene nexus 5 ele gelen vs si ile super alet bana gore. arti direk google experience. bu kadar sirketin bazi seyleri es gecmesi nasil mumkun anlamak cok zor. 4,7-5 inch ele gelip kullanilacak alet yok high endlerde nerdeyse. samsunglardaki iphonelardaki tek hardware tus, 4,7-5 inch tek elle kullanilacak, m8 iphone gibi uretim kalitesi olacak, gunesde s5 veya bir baskasi gibi gorulebilecek, iyi pil omrune sahip (1-2 gun fazlasi zaten yok) telefon yok ayip lan! windows phone zaten marketi yuzunden zor yoksa 930 cok begendim. apple ile gelecek buyuk ekran telleri bekleyeyim gene ya da nexus 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar