Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-M.united

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

said:
-Apex-, 08 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
said:
Odrin, 08 Aralık 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Bugune kadar hiçbir türk takımı atak futbol oynayarak Avrupa takımlarını yenebilmiş değil.

ben gayette ezilmeden atak futbolda oynayarak uefa kupasi almis bir turk takimi biliyorum ama neyse :)

evet kesinlikle doğru, bunu bir fenerli'nin kabul etmesi de daha bir güzel. o dönemde hangi takım çıkarsa çıksın, takır takır oynayıp yenen bir gs var idi.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

eger manu yenerse barca,real ... kluplerle karsılasacak.
ama yenılirse olmp,psv gbi takımlarla...
hatta nıstenrooy ve bıkac tane daha as topcusu gelmıo.
hatta Sir'de 'siz olsanız hangi rakıplerı secerdınız dıye 1 demec vermıs' Akşam Gazetesi yazdı.MAnchester Yenilmeye Geliyo başlığı altında...[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

adamların paraya ihtıyacı yokkı neden 500.000 frank ıcın kendılerını rıske atsınlar.
ama fenerın hem paraya hemnde 6(-)2 den ta...n olmus itibarını gerı kazanmasını lasım.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
Sosyal ağlarda paylaş

iki takımında paraya ihtiyacı yok.
iki takımında galibiyete ihtiyacı yok.
iki takımında aslarını riske edeceğini sanmıyorum.(bizde yedek çıkabiliriz çünkü gs derbisi var)
ama kazanırız.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 08 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
said:
Odrin, 08 Aralık 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Bugune kadar hiçbir türk takımı atak futbol oynayarak Avrupa takımlarını yenebilmiş değil.

ben gayette ezilmeden atak futbolda oynayarak uefa kupasi almis bir turk takimi biliyorum ama neyse :)

Galatasarayın başarısı küçümsenemez hiçbir zaman.Fakat GSnin oyun sistemi karşı takımları bozmak yani oynatmamak idi.Orta sahada adamlara top yaptırmıyordu.Dikkat ettiyseniz deplasman maçlarında manyak gibi oynuyordu ama evinde çok zor galibiyet alıyordu ya da beraberlikle bitiriyordu.Bunu nedeni ise defans yapan takıma karşı oynayamamasıdır.Hiçbir türk takımı defans yapan Avrupa takımını çatır çatır oynayarak yenemez.Bu akşam da öyle olacak ölü toptan lazım bize.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin mi paraya ihtıyacı yok???
her turk klubunun paraya ıhtıyacı vardır.
[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,

[Bu mesaj MoMo tarafından 08 Aralık 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 06 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
fener kazanırsa 9 puanla uefaya gidecek.

ve kazanabilir gibi gelio bana. gerçi gs maçı için bırakmazlarsa zihin veya fiziksel olarak

zaten kazancak febe alex ferguson yeilmek için cıkcak sahaya gazetede yazıodu[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

Chrisdoph daum FBTV de bütün futbolcuların manchester macına yogunlasmasını söyledi gs macına yogunlasanlara kızdı,manchester macına yogunlasmaları gerektiğini söyledi.manchester macının ne kadar onemlı oldugunu anlattı.Bu maç çok heyecanlı geçecek bana göre.[signature][hline]Pati Sözlük!!!

Rooney
Sosyal ağlarda paylaş

Febe baskın oynuyo ama heyecanlılar formadan korkuyolar karşılarında adam akıllı bi kadro bile yok...

Heyecanı atlatırlarsa yenerler..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...