Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t-t-tt-t-tecil şov

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan daha yeni geldim sabah antalyadan haftasonuna kadar tecil işlerini halletmem lazım DA

herhangi bi şubeden halledebiliyo muyz yoksa illa bağlı oldğumz ilçeye mi gidcez
neler lazım

3 şube aradım açan yok
Mesaj tarihi:
abi o iş karışık
normalde her şube hallediyo
ama memurlar çirkinleşiyo
kendi şubene gitsene felan
de ki gidemem ben burda çalışıyorum
felan de
hallediyolar
yane üşendiklerinden yapmıyolar sırf
Mesaj tarihi:
yeniköy askerlik şubesine gidin sıra mıra yok memurların iq 2 basamak çok uğraştırmıyorlar istinye devlet hastaneside 1km falan maximum 2 saatte halledersin
Mesaj tarihi:
farklı olamaz sanırım.
adli sicilden de emin değilim.
ha bir de herhangibir sertifikan uzmanlık antrenörlük belgen varsa onları da koyabilirsin. fakat uzun dönem çıkma ihtimalini arttırıyor öyle şeyler.
Mesaj tarihi:
Yeniköy'e gidin abi, insanlar çok iyi, son imzayı basan komutan müthiş bir adam. Hiç bir zorunluluğu yokken adam sırf mükemmel bir insan olduğu için son dakikada çok yardımcı olmuştu bana.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Xenocide said:

kaçta kapanıyo askerlik şuberleri? ben de bugun gitcektim de sabah kalkamadım falan, şimdi çıksam bişeyler yapabilr miyim acaba

işte askerlik sizler için var asdf

diyorsun da sen yaptın mı? islamic ray gun?
Mesaj tarihi:
sabah gidip sıraya girmek en güzeli abi çünkü bu adamlar asker kafasına göre açar kapatır maymun olursun kapıda kılıfsız adamlarla itleşmek zorunda kalırsın.

ben sarıyer'e gittiğim zaman 2009'da adamlar 15 kişiyi alıp yarım gün kapatıyorlardı, öğleden sonra 15 kişi daha adını yazdırıyordu başka kimseyi almıyorlardı. bu olay sabah 8:30'da oluyordu.
Mesaj tarihi:
chrome said:

imamizer said:

Xenocide said:

kaçta kapanıyo askerlik şuberleri? ben de bugun gitcektim de sabah kalkamadım falan, şimdi çıksam bişeyler yapabilr miyim acaba

işte askerlik sizler için var asdf

diyorsun da sen yaptın mı? islamic ray gun?

Muslamic ray gun o.

Akıllı olunsun.
Mesaj tarihi:
yeniköy (tu)

vay anasını patiden bile 2 kişi çıktı oraya giden. benim işlerimi de sağolsunlar çok ilgiyle halletmşilerdi. hatta albay mı ne vardı o zaman pipo içiodu odasında

sene 2005
Mesaj tarihi:
chrome said:

aga. espiri vardı orada işte nicke binaen?

Abi ben zaten contentin doğru hali de adamın imamlığı ile bağlantı kurulabilir cinsten diye düzelttim sdfh
  • Yeni Oluştur...