chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi senin oda lost dizisi gibi bir şey olmuş. ya kablo çekeceksin ya da baktıracaksın niye öyle olmuş diye. betonarme bina mı sağında solunda ne var trafo yüksek gerilim hattı jammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 benim de böyle problemim vardı senelerce ağladım wireless probleminden. sonra kablolu anten aldım tp-linkin galiba 20 tl ye, çiçek gibi şu an ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 faraday kafası ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Aluriel said: Xenocide said: anten tellerinin simetrisi bozulmuştur abi asdfasdas bulayım şu topiği dur edit: ahanda buldum http://forum.paticik.com/read.php?32,5963362,page=1 abiiii hahahaha şimdi fark ettim lan hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 eksıs point al. ayrıca alt kat üst kat, aradaki yalıtım malzemesi vs birde çelik konstrüksüyonsa gg işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 benim de ev 4 katlı 3 tane şundan var http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=474&pl1_id=1&pl2_id=99 sadece prize takıyorsun bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bingildak said: Aluriel said: Xenocide said: anten tellerinin simetrisi bozulmuştur abi asdfasdas bulayım şu topiği dur edit: ahanda buldum http://forum.paticik.com/read.php?32,5963362,page=1 abiiii hahahaha şimdi fark ettim lan hahahahah abi o filtre nedir ya haha . Hani insan kara,kalın kaşlı vs. olabilir de filtre sayesinde dibine vurmuş olayın... Hangi kız arkadaşın cekti bu foto'yu. 36 yaşında olan mı 33'mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Masticore said: abi o filtre nedir ya haha hani insanın kara,kalın kaşlı vs. olabilirde filtre sayesinde dibine vurmuş olayın... Hangi kız arkadaşın cekti bu foto'yu. 36 yaşında olan mı 33'mü ? asdfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hsktir o foto ne lan adam karın kasım diye foto koymuş bide bırak 6packi 1pack bile yok one lan nası bi kafa lan bu ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 adamın kendisi pack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 o adam sonradan pokemon misali evrim geçirmemiş miydi başkası mıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 evet gecen sene kari var nasil acilirim diyip su anda atom muhendisligine lanet olsun demesini takiben iki milfle threesome yaptigini dile getiren basarili bir arkadasimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 açık havada 1km'den çeken wireless adaptörü var mı? yani mümkündür bilim yapmıştır tabii de, uygun fiyatı olacak, inca yapacak falan inanamadım şahsen. hani böyle eskiden lazer satarlardı 1km menzilli diye, 10 metrede izini görürsen şanslı sayılırdın falan sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 AL 50MT KABLO!SONRA DÖŞE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 AP al dendi dimi bin kere fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hiç kasma odaya kablo kanalı ile network kablosu çek, annen bile farketmez kabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 şöyle bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 arcane said: açık havada 1km'den çeken wireless adaptörü var mı? yani mümkündür bilim yapmıştır tabii de, uygun fiyatı olacak, inca yapacak falan inanamadım şahsen. hani böyle eskiden lazer satarlardı 1km menzilli diye, 10 metrede izini görürsen şanslı sayılırdın falan sdfsdfsd. Neler neler var abi. Noktadan noktaya 25km gonderen bile var. Omni anten cok yavsak bisi, gucu acayip dagitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ama bize var mı işte abi. gidip inca alınca oluyor mu o iş? inca dial up dönemi bile ilk tercih değildi ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar