dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Arkadaş phuket'e gidecek. Bi fotoğraf makinesi aldırayım diyorum ancak fiyatları bulamıyorum bir kaç kişi de orada sahte ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi nedir ne değildir? Fiyatlar abd veya avrupa ya oranla nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Selam, Pek kolay sahte olmaz da, tamir görmüş veya çalıntı olma ihtimali oluyor : TR fiyatları için fotografium.com kâfi gelir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sahteden çok problemli çıkma ihtimali yüksek, nasıl bir şey aldırcağına bağlı.. Çok özel bi makina aldırmıyorsan bence alınır. Uygundur fiyatları. Bol pazarlık yapma imkanı vardır. Ne aldığını, alacağını bilmiyorsan çok güzel itelerler alakasız bi ürünü acayip bi fiyata, anlamazsın nolduğunu. Ne alcağını bilerek, kaça alcağını bilerek gidip net konuşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dükkanları bilmek lazım ya, bizim tur rehberi bile ben size dükkan önermem burda diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bangkoktan mal falan alınmaz abi, alırsa hava alanından veya büyük mall'lardan alması gerek o da öyle ahım şahım ucuz olmaz. tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ya bakıyorum avrupa fiyatlarından 100€ daha fazla bir de arkadaşa güvenemiyorum pek anlamaz bulur bi yerden alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dusuncelihayvan said: Arkadaş phuket'e gidecek. Bi fotoğraf makinesi aldırayım diyorum ancak fiyatları bulamıyorum bir kaç kişi de orada sahte ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi nedir ne değildir? Fiyatlar abd veya avrupa ya oranla nasıldır? Hocam naptin bunu? Benim arkadaş da cine gidecek ben de ismarlayacagim fakat fiyat görmeden olmuyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 siam squareden abd fiyatinin 2/3 fiyatina alirsin sahteyi de bi zahmet taniyverin her yerde olabilir sahte japonyada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abd ve dünya fiyatlarını referans almak için: http://bhphotovideo.com tr fiyatlarını hiç kaale alma. o değil de adam gitmiş gelmiştir bile sdf neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Valla kendim gitsem problem değil de arkadaş gidecek ona da nasıl anlatacam onu bilemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar