Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kavurma said: abi seslendirmeyi başkasına yaptırt diyorsun da, videolar boktan çekim. kurgu desen öyle böyle amatörce yapılacak. bunun üzerine kaymak gibi bir ses koyarsam adam diyecek bu ne lahana turşusu bu ne mayonez. o yüzden tamamını ben yapayım ki en azından adamlar desin en azından tek başına uğraşmış diye. emek vermek istiyorum her bir saniyesine, o yüzden başkasına yaptırırsam bunu kolaya kaçmış sayarım kendimi. imkanın varsa neden özenmeyesin ki? kendin özenerek seslendireceksen dediğin mantıklı da. hani şevki gibi bir imkan duruyorken de saçma bence dediğin. -seyrederken keyif almıyorsan izlediğin şeyi beğenir miydin? -beğenmediğin şeyi ne kadar izleyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 BlaCk said: Tabiki tek başına verdiğin çabayı takdir ediyorum ama ben yarışmada derece hedefliyorsun falan diye böyle yorumlar yapıyordum ha sakın yanlış anlama. aynen öyle, ultra bir çaba yok sadece elimin altında ne imkan varsa ondan faydalanarak yaptım. yoksa adıyamana giderken aklımda bir sürü fikir oluşmuştu, oradaki halk ile röportajdan tut farklı farklı düşünceler vardı ama sonradan çok uğraşmak istemedim çünkü belgesel ödülleri işime yaramıyor. adamlar gel seni buraya staja alalım deseler gidemem. en fazla vaad ettikleri şeyde bu. o yüzden keyfekeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 anladım, başarılar gene de yarışmada. tamamı bittiğinde izlemek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bakalım zaman ne gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Sonunda seslendirme ve montaj işlemleri de bitti. Keyfekeder bir uğraşın sonucunda böyle bir şeyin ortaya çıkması beni memnun etti. troll serbest :) http://www.youtube.com/watch?v=60Qqkq-cnQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 keşke tripod kulansaydın. çok daha pro görünürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben beğendim lan ama kamera biraz daha az hareket etseymiş çok daha güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 katılıyorum, onun eksikliğini stabilize programlarıyla gidermeye çalıştım ancak yeterli olmadı. videoların orjinal halleri içler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi niye Hobbit'in dwarf şarkısını kullandın belgeselde offff devamını da yüzüklerin efendisine bağlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kavurma said: katılıyorum, onun eksikliğini stabilize programlarıyla gidermeye çalıştım ancak yeterli olmadı. videoların orjinal halleri içler acısı.Abi şimdi izledim. Direk rahatsız olduğum nokta stabilize ile gidermeye çalışman. Stabilize etmeye çalıştığın toollar görüntü hareketinde deformasyonlara sebep oluyor. Kaldı ki kamera titremeleri çok doğaldır. Sen videonda anlatmak istediğini anlatırken kimsenin gözü ordaki iki gıdımlık titremeye gitmez.Profesyonel filmleri bile sadece kamera hareketlerine dikkat ederek izlersen göreceksin onlardada oluyor titreme. Hatta bazen donuk görüntü vermeme adına kasti wiggle bile yapılıyor. Bizde bazı şeyleri çekmeye başladığımızda o titremeyi görüp görüp canımız sıkılıyordu moralimiz bozuluyordu. O tür toollar ufak titremeleri smooth bi hale getirmek için kullanılıyor genelde. Bu çeşit titremelerde insanı rahatsız eder. Tripod kullandınmı bilmiyorum ama Kullandıysanda kolu döndürerek kamera hareketleri vermeye çalıştın sanırım. Oda çok riskli bişeydir. Amatör ekipmanlarla çekmek gerçekten zor biliyorum ama. Elinde kamera hareketlerini düzgün bir şekilde yapacağın ekipmanlara sahip değilsen boşver yapma daha iyi. İlla bi hareket vereceksen görüntüye (ki bir çok yerde vermelisin) montajda ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ya ben atlaya atlaya izledim de.. müzik çok gerdi beni.. hani ortada bir savaş sahnesi e yok havaya girelim lüzumsuz gerginlik yaşadım ahah, müziği daha sakin bir şey seçsen daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kabız olmamış biri seslendirsin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 of Aluryel gene liseli yorumlarına başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Şu post dursun şurda akşam izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 0:38'de kommegene kralı yazıyo, kommagene yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Vidar said: 0:38'de kommegene kralı yazıyo, kommagene yerine. şerefsizim bunu yazmaya gelmiştim. damn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 haha doğru tespit, ilk kim yakalayacak diye merak etmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Grast said: kavurma said: katılıyorum, onun eksikliğini stabilize programlarıyla gidermeye çalıştım ancak yeterli olmadı. videoların orjinal halleri içler acısı.Abi şimdi izledim. Direk rahatsız olduğum nokta stabilize ile gidermeye çalışman. Stabilize etmeye çalıştığın toollar görüntü hareketinde deformasyonlara sebep oluyor. Kaldı ki kamera titremeleri çok doğaldır. Sen videonda anlatmak istediğini anlatırken kimsenin gözü ordaki iki gıdımlık titremeye gitmez.Profesyonel filmleri bile sadece kamera hareketlerine dikkat ederek izlersen göreceksin onlardada oluyor titreme. Hatta bazen donuk görüntü vermeme adına kasti wiggle bile yapılıyor. Bizde bazı şeyleri çekmeye başladığımızda o titremeyi görüp görüp canımız sıkılıyordu moralimiz bozuluyordu. O tür toollar ufak titremeleri smooth bi hale getirmek için kullanılıyor genelde. Bu çeşit titremelerde insanı rahatsız eder. Tripod kullandınmı bilmiyorum ama Kullandıysanda kolu döndürerek kamera hareketleri vermeye çalıştın sanırım. Oda çok riskli bişeydir. Amatör ekipmanlarla çekmek gerçekten zor biliyorum ama. Elinde kamera hareketlerini düzgün bir şekilde yapacağın ekipmanlara sahip değilsen boşver yapma daha iyi. İlla bi hareket vereceksen görüntüye (ki bir çok yerde vermelisin) montajda ver. abi iyi güzel söylüyorsun da stabilize etmeme rağmen bu derece titreme görülüyor, bir de titremeleri çıkarmadan izlediğinde video daha da rahatsız edici hal alıyor. bir tripod olsaydı bunların hiç biri olmazdı ve daha çok görüntü çekebilirdim, farklı açılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Orjinalini görmedim çekimlerin ancak dediğim gibi izlediğimde direk video içindeki deformasyonlar beni rahatsız etti. Eleştirme amaçlı yazmadım sakın yanlış anlama. Ama dediğim gibi video deformasyonları titremeden daha fazla rahatsız eder izleyeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 moriarty said: http://www.burhaniyegundem.com/wp-content/uploads/KOMAGENE-UYGARLI%C4%9EI-VE-_%C3%87%C4%B0%C4%9E-K%C3%96FTE_-9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Grast said: Orjinalini görmedim çekimlerin ancak dediğim gibi izlediğimde direk video içindeki deformasyonlar beni rahatsız etti. Eleştirme amaçlı yazmadım sakın yanlış anlama. Ama dediğim gibi video deformasyonları titremeden daha fazla rahatsız eder izleyeni estağfurullah yanlış anlaşılacak bir durum yok söylediklerine katılıyorum bir daha belgesel çekmeye kalkışırsam bu eksiklikleri göz önünde bulunduracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Hobbit'in ilk fragmanının müziğini kullanmışlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar