yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 İzlemek istiyorum bu filmi. Hemen şimdi ! http://www.youtube.com/watch?v=kGWO2w0H2V8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 işten eve evden işe yaşayan biz fakirlere hayal satan sektöre kanmayın. böcek geldik böcek gideceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 walter mitty diye ismi olan birisinin hayatının 10 dakikasını kısa film olarak bile izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi gerçekten böyle yaşayan adamlar var. ama parayı nasıl kazanıyorlar bu kadar gezmek için, aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 çok merak ediyorum bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Filmi bilemem de bir süre çalışıp, evlenen, çoluğa çocuğa karışan her erkeğin aklından geçenler gibi geldi bana film. Yani herşeyi geride bırakıp bilmediğin yerlere gitmek falan hoş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 düşdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 dusdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 filmin, calisan evli ve cocuklu bir aile babasi ile yakindan uzaktan alakasi yok (:P) gayet guzel olmus 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 şimdi izledim filmi tek kelimeyle mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 biraz kopuk film tam sarmıyor nedense.. 40 yasındaki ergenin maceraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Sonlara dogru guzrllessiyor. Basta baydi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Başta farklı bir tondan giriyor aslında, çok klasik Ben Stiller komedisi gibi başlıyor yarısından itibaren farklılaşıyor, olgunlaşıyor adam ve hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ben pek sevmedim bunu ya, asdad nedir o abi yok tekneye atlama, kopek baligi olayi fln, o kadar cok hayalle gercek arasi gidip geldiki noldugunu sapittik bi zamandan sonra. bide o gidip gelmelerin bi anlami olsaydi bari, baglaya baglaya o fotocu adamin gelip evde foto cekmesine anasininda adama solememesine bagladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 zaten film süper değil. müzikler ve izlanda güzel işte iyi hissettiriyor izleyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar