yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hakliyim, nickin namına hiç yakışmamış.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 SeaGle said: 1 rulman 1 fana 1 fan 1 motora 1 motor 1 kompresöre 1 kompresör 3 saatlik üretim kesintisine.. 1 genel müdür tüm bakım ekibine AHAHAHAH gene buldun rulmanı wowa mı başlasam acaba günlük yahut gidip sanayide demircilik mi öğrensem, sonra habire kılıç zırh yapar dururum kendime
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yildirimokur said: Hakliyim, nickin namına hiç yakışmamış. kibar ve seviyeli eleştiri için teşekkür ederim.
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bokum iste bok bok bok bok. Nalet olasica shit iste. i must die now
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Baybay paticik, bi daha görüşmemek üzere. Take care.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 az önce depoya tır kullanmaktan zerre anlamayan bi salak geldi . depoya girerken tırın sağ tarafını giriş duvarına sürttü , indi güldü. sonra kantara çıktı , çıkarken sol ön tekerleği kantardan düşürdü. , kaldı öyle. hala gülüyo. kantarı daha yeni yaptırdık. öyle kaldı mal gibi koca tır. kepçe geliyo şimdi bakalım nolcak. adam hala gülüyo. tipini silktiğimin göltvereni.
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oh lan beklediğim haber geldi nihayet.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 diaboliq said: az önce depoya tır kullanmaktan zerre anlamayan bi salak geldi . depoya girerken tırın sağ tarafını giriş duvarına sürttü , indi güldü. sonra kantara çıktı , çıkarken sol ön tekerleği kantardan düşürdü. , kaldı öyle. hala gülüyo. kantarı daha yeni yaptırdık. öyle kaldı mal gibi koca tır. kepçe geliyo şimdi bakalım nolcak. adam hala gülüyo. tipini silktiğimin göltvereni. Hangi firma bakim?
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yolun ortasına park edenler arabalarının içinde eritilsin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 eve geldim musluktan ququququ sesi geliyor aski sana ne desem az bence
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Rotweiler said: diaboliq said: az önce depoya tır kullanmaktan zerre anlamayan bi salak geldi . depoya girerken tırın sağ tarafını giriş duvarına sürttü , indi güldü. sonra kantara çıktı , çıkarken sol ön tekerleği kantardan düşürdü. , kaldı öyle. hala gülüyo. kantarı daha yeni yaptırdık. öyle kaldı mal gibi koca tır. kepçe geliyo şimdi bakalım nolcak. adam hala gülüyo. tipini silktiğimin göltvereni. Hangi firma bakim? kömür üstüne manisa da bi firma
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 burun spreyi bağımlılığımdan kurtulmaya çalışıyorum ve sanırım işe yarıyor, çok mutluyum sdf
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 0ne said: Baybay paticik, bi daha görüşmemek üzere. Take care. good riddance cnms
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Saeros said: burun spreyi bağımlılığımdan kurtulmaya çalışıyorum ve sanırım işe yarıyor, çok mutluyum sdf şu burunlu fotolarınızdan koyar mısınız hani sırıttığınız. ben aradım bulamadım. teşekkür ederim.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 komik olduğumu kabul edersen koyarım
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arkadaş kaç saattir musluklardan ses bile gelmiyo naaptı melih belediye ile beraber borularin da mi icini bosaltti naapti mınaki
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Saeros said: komik olduğumu kabul edersen koyarım komiksin.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 işsizliğin 2. haftası sıkıntıdan patlıyorum
Öne çıkan mesajlar