yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hakliyim, nickin namına hiç yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 SeaGle said: 1 rulman 1 fana 1 fan 1 motora 1 motor 1 kompresöre 1 kompresör 3 saatlik üretim kesintisine.. 1 genel müdür tüm bakım ekibine AHAHAHAH gene buldun rulmanı wowa mı başlasam acaba günlük yahut gidip sanayide demircilik mi öğrensem, sonra habire kılıç zırh yapar dururum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dönecek mi dersin günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yildirimokur said: Hakliyim, nickin namına hiç yakışmamış. kibar ve seviyeli eleştiri için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bokum iste bok bok bok bok. Nalet olasica shit iste. i must die now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Fak dis layf i'm over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 0ne ne oldu iyi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Baybay paticik, bi daha görüşmemek üzere. Take care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 az önce depoya tır kullanmaktan zerre anlamayan bi salak geldi . depoya girerken tırın sağ tarafını giriş duvarına sürttü , indi güldü. sonra kantara çıktı , çıkarken sol ön tekerleği kantardan düşürdü. , kaldı öyle. hala gülüyo. kantarı daha yeni yaptırdık. öyle kaldı mal gibi koca tır. kepçe geliyo şimdi bakalım nolcak. adam hala gülüyo. tipini silktiğimin göltvereni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oh lan beklediğim haber geldi nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 diaboliq said: az önce depoya tır kullanmaktan zerre anlamayan bi salak geldi . depoya girerken tırın sağ tarafını giriş duvarına sürttü , indi güldü. sonra kantara çıktı , çıkarken sol ön tekerleği kantardan düşürdü. , kaldı öyle. hala gülüyo. kantarı daha yeni yaptırdık. öyle kaldı mal gibi koca tır. kepçe geliyo şimdi bakalım nolcak. adam hala gülüyo. tipini silktiğimin göltvereni. Hangi firma bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yolun ortasına park edenler arabalarının içinde eritilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 eve geldim musluktan ququququ sesi geliyor aski sana ne desem az bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Rotweiler said: diaboliq said: az önce depoya tır kullanmaktan zerre anlamayan bi salak geldi . depoya girerken tırın sağ tarafını giriş duvarına sürttü , indi güldü. sonra kantara çıktı , çıkarken sol ön tekerleği kantardan düşürdü. , kaldı öyle. hala gülüyo. kantarı daha yeni yaptırdık. öyle kaldı mal gibi koca tır. kepçe geliyo şimdi bakalım nolcak. adam hala gülüyo. tipini silktiğimin göltvereni. Hangi firma bakim? kömür üstüne manisa da bi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 burun spreyi bağımlılığımdan kurtulmaya çalışıyorum ve sanırım işe yarıyor, çok mutluyum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 *fırrrrkkk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 0ne said: Baybay paticik, bi daha görüşmemek üzere. Take care. good riddance cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 quixef said: *fırrrrkkk* aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Saeros said: burun spreyi bağımlılığımdan kurtulmaya çalışıyorum ve sanırım işe yarıyor, çok mutluyum sdf şu burunlu fotolarınızdan koyar mısınız hani sırıttığınız. ben aradım bulamadım. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 komik olduğumu kabul edersen koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arkadaş kaç saattir musluklardan ses bile gelmiyo naaptı melih belediye ile beraber borularin da mi icini bosaltti naapti mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Saeros said: komik olduğumu kabul edersen koyarım komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 işsizliğin 2. haftası sıkıntıdan patlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar