Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Somon said:

günlük yapmıyor ilk başta sen yaparsan ben de yaparım dedi, ona göre düşün dedi ben de olmaz o zaman senin yapman farklı benim ki farklı vs gazel okudum en sonunda ben zaten senden başkası ile yapamam sen istersen yap göz yumarım ben sana yeterki belli etme göz görmeyince gönül katlanır gibilerinden konustu

sen de inandın?

sadljsakdljsakldj
Sosyal ağlarda paylaş

günlük farzet ki, 27 yaşındasın. 22 yaşında biriyle çıkıyosun kızsın bu arada, napıyosun abi 22 yaşında bebeyle git yaşında birini bul evlen artık 22 yaşındaki cocukla 1-2 yıl harcasan olacaksın 30 yaşında o saatten sonra ne bekliyorsun kendinden bunu o da düşünüyordur heralde o yüzden yazdım buna rağmen devam etmek istiyorsa sıkıntı var galiba
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

uzakta yasiyorsa ondan cekiniyordur belki
tasinicam onun sehrine ama onun icin degil aslinda
belki o zaman daha net olur

cekiniyor da kestirip atmaya bence
belki kendimi avutuyorumdur ama buyuk baligi kacirma riski var onun acisindan bence

uzatmayin diyorsunuz da kolay bulunmuyor ask
zaman gecip gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

söylemeyerek aşk konusunda nasıl bir gelişme kaydediyorsun ki? kolay bulunmuyor diyorsun, şu an ki gerçekten bir yere gidecek mi yoksa vakit kaybı mı bunu öğrenmek doğru olanı eğer kolay bulunmuyorsa. hiçbir yere gitmeyecekse ne kadar çabuk biterse önünde o kadar çok vakit kalır bir sonraki aşkını bulmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

söylemeyerek aşk konusunda nasıl bir gelişme kaydediyorsun ki? kolay bulunmuyor diyorsun, şu an ki gerçekten bir yere gidecek mi yoksa vakit kaybı mı bunu öğrenmek doğru olanı eğer kolay bulunmuyorsa. hiçbir yere gitmeyecekse ne kadar çabuk biterse önünde o kadar çok vakit kalır bir sonraki aşkını bulmak için.

neyi söylemeyerek anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

panpa

bi kız iyi geceler mesajı atıyosa o aslında "ben de seni seviyorum, az ilgi göster" demek.

sorun da bu ya
o kafar cok ilgi gosterdim ki
artik ben de biraz ilgiyi hakediyorum diye dusunuyorum
o yuzden bi karsilik gelmedikce moralim bozuluyor
hep ilgi hep ilgi ne zaman bitecek bu sonunu goremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

copry said:

uzakta yasiyorsa ondan cekiniyordur belki
tasinicam onun sehrine ama onun icin degil aslinda
belki o zaman daha net olur

cekiniyor da kestirip atmaya bence
belki kendimi avutuyorumdur ama buyuk baligi kacirma riski var onun acisindan bence

uzatmayin diyorsunuz da kolay bulunmuyor ask
zaman gecip gidiyor

sen bakma millete kovala ama bogmadan kizi , tasininca netlesir , burdaki kadar gicik degilsen olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...