Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sen yaparsan ben de yaparım ne demek abi. nasıl ilişki lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 friendship with benefits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben senden başkasıyla yapamam, sen yap kısfmet demesi güldürdü ama ya =) allah mesut etsin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Somon said: günlük yapmıyor ilk başta sen yaparsan ben de yaparım dedi, ona göre düşün dedi ben de olmaz o zaman senin yapman farklı benim ki farklı vs gazel okudum en sonunda ben zaten senden başkası ile yapamam sen istersen yap göz yumarım ben sana yeterki belli etme göz görmeyince gönül katlanır gibilerinden konustu sen de inandın? sadljsakdljsakldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 neutrino said: Somon yanlış yapmışsın. Yapmıyorum tabi ki deyip yapmalıydın. O durumda bile tam emin olamazdın ama şimdiki haliyle kesin o da yapıyor "nasılsa o da yapıyor ben niye yapmayayım" diye düşünüp. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 valla şimdi hallice düşündüm günlük kız 27 yaşıan geldi evlenme çağını geçmiş bile neredeyse kapağı bana atmaya çalışıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne alaka evlenme çağıyla? üzgünüm ama alakası yok bu cümlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Var bence, nasılsa somonla evlenicem ondan başkasıyla da yapamam dedim diye düşünüp artık allah ne verdiyse... Kendinde gelmen iyi oldu somon karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 günlük farzet ki, 27 yaşındasın. 22 yaşında biriyle çıkıyosun kızsın bu arada, napıyosun abi 22 yaşında bebeyle git yaşında birini bul evlen artık 22 yaşındaki cocukla 1-2 yıl harcasan olacaksın 30 yaşında o saatten sonra ne bekliyorsun kendinden bunu o da düşünüyordur heralde o yüzden yazdım buna rağmen devam etmek istiyorsa sıkıntı var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bence kaç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi kız arkadaşım da aynı durumda lan. onun çıktığı bebe sen misin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yanlış anlamadım di mi kız 27 sen 22? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 norveçte 1.90lık sarışın adamlarla birşey yapmasını engellemiyor bu. kişiliğinde varsa eğer, yapar. sonra gelir sana da kapağı gene atar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 günlük yalnız düşününce biraz çok gereksiz bir iş yapmışım ya başıma iş alıcam gibime geliyor evet en iyisi bir ara oturup güzel bir konuşma yapayım uzun mesafe flndan girer bahaneleri dizerim arkadaş kalalım derim. evet22ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kişilik değil ya, içgüdü işte herkesin içinde var yoksa yapmak. Sorun kişilik değil, uygun ortam ve şartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 copry said: uzakta yasiyorsa ondan cekiniyordur belkitasinicam onun sehrine ama onun icin degil aslinda belki o zaman daha net olur cekiniyor da kestirip atmaya bence belki kendimi avutuyorumdur ama buyuk baligi kacirma riski var onun acisindan bence uzatmayin diyorsunuz da kolay bulunmuyor ask zaman gecip gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 söylemeyerek aşk konusunda nasıl bir gelişme kaydediyorsun ki? kolay bulunmuyor diyorsun, şu an ki gerçekten bir yere gidecek mi yoksa vakit kaybı mı bunu öğrenmek doğru olanı eğer kolay bulunmuyorsa. hiçbir yere gitmeyecekse ne kadar çabuk biterse önünde o kadar çok vakit kalır bir sonraki aşkını bulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yeni araba aldık,2 yıllık fakir edebiyatının sonunda aksfkasfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bingildak said: söylemeyerek aşk konusunda nasıl bir gelişme kaydediyorsun ki? kolay bulunmuyor diyorsun, şu an ki gerçekten bir yere gidecek mi yoksa vakit kaybı mı bunu öğrenmek doğru olanı eğer kolay bulunmuyorsa. hiçbir yere gitmeyecekse ne kadar çabuk biterse önünde o kadar çok vakit kalır bir sonraki aşkını bulmak için. neyi söylemeyerek anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 mesaj atmayayim diyordum geldi tatli ruyalar diyor ben napayim kafayi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 panpa bi kız iyi geceler mesajı atıyosa o aslında "ben de seni seviyorum, az ilgi göster" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tatliya odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fistan said: mesaj atmayayim diyordum geldi tatli ruyalar diyor ben napayim kafayi yicem kızı yesene slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: panpa bi kız iyi geceler mesajı atıyosa o aslında "ben de seni seviyorum, az ilgi göster" demek. sorun da bu ya o kafar cok ilgi gosterdim ki artik ben de biraz ilgiyi hakediyorum diye dusunuyorum o yuzden bi karsilik gelmedikce moralim bozuluyor hep ilgi hep ilgi ne zaman bitecek bu sonunu goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fistan said: copry said: uzakta yasiyorsa ondan cekiniyordur belkitasinicam onun sehrine ama onun icin degil aslinda belki o zaman daha net olur cekiniyor da kestirip atmaya bence belki kendimi avutuyorumdur ama buyuk baligi kacirma riski var onun acisindan bence uzatmayin diyorsunuz da kolay bulunmuyor ask zaman gecip gidiyor sen bakma millete kovala ama bogmadan kizi , tasininca netlesir , burdaki kadar gicik degilsen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar