Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

Esh said:

Evet abi sene 2014. Ve sen hala kadin bulucam diye yirtinirken sana kolay yolu gosteriyoruz

Take it.

yengecim ben, elimden tutun pls

Yilbasina evde girmen zaten en fazla 2 sene birinin elinden tutacagina dalalettir.
Mesaj tarihi:
Yılbaşında nişanlım hediye olarak bana 'gta 4 liberty city stories' almış, evet hiç ama hiç anlamaz oyunlardan ama oyun almış. Bana oyun almış olmasına sevinsem mi yoksa bula bula bunu bulduğuna üzülsem mi bilemedim.
Mesaj tarihi:
Cevabı 'bir gta duymuşluğum var bir pes , sende pes vardı bende gta aldım' oldu. Dedim canım benim bir daha bana sormadan elektronik hiç bir ürüne bakmıyorsun bile bu sahip olduğun derin bilgilerle.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Cevabı 'bir gta duymuşluğum var bir pes , sende pes vardı bende gta aldım' oldu. Dedim canım benim bir daha bana sormadan elektronik hiç bir ürüne bakmıyorsun bile bu sahip olduğun derin bilgilerle.

oyun kültürü edinilebilir ama sana oyun alıcak hatunu zor bulursun birdaha. bak benimki bu yıl bana anakart ve işlemci aldı eskidiğini öğrenince ki mouse tutmaktan acizdi evlenmeden önce hehe
Mesaj tarihi:
pontipati said:

günlük akşama kadar deli çalışmam lazım
şimdi 14:18
önümde
15:00-16:00
16:00-17:00-
17:00-18:00
18:00-19:00
19:00-20:00

20:00-21:00
21:00-22:00
22:00-23:00
var bakalım nolcak

bomboş geçti bunlar hemen hemen =/
Mesaj tarihi:
iş yerinde bi ablamız al bak tarçınlı kurabiye, kızımla yaptık diye çıkarıp kurabiye verdi. şekli boyle ezik büzük bi tuhaftı, tam anlayamadım ne olduğunu. boş bulunup "aaa muşta mı bu?" dedim, hayır kelebek dedi asdadfgh

muşta ne abi? muşta şeklinde niye kurabiye yapsın insanlar.
Mesaj tarihi:
Teşekkürler, kafada boş yer yokken uyuyayım dedim ve sayısız kabus döngüsünden çıkamadım. Allah kahretsin abi böyle uykuyu. İki dakika rahat uyutmadı ya, neden.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...