Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Theridone said: Esh said: Evet abi sene 2014. Ve sen hala kadin bulucam diye yirtinirken sana kolay yolu gosteriyoruz Take it. yengecim ben, elimden tutun pls Yilbasina evde girmen zaten en fazla 2 sene birinin elinden tutacagina dalalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Yılbaşında nişanlım hediye olarak bana 'gta 4 liberty city stories' almış, evet hiç ama hiç anlamaz oyunlardan ama oyun almış. Bana oyun almış olmasına sevinsem mi yoksa bula bula bunu bulduğuna üzülsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ayrılmalısın liberty city ne yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Cevabı 'bir gta duymuşluğum var bir pes , sende pes vardı bende gta aldım' oldu. Dedim canım benim bir daha bana sormadan elektronik hiç bir ürüne bakmıyorsun bile bu sahip olduğun derin bilgilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mithat said: Cevabı 'bir gta duymuşluğum var bir pes , sende pes vardı bende gta aldım' oldu. Dedim canım benim bir daha bana sormadan elektronik hiç bir ürüne bakmıyorsun bile bu sahip olduğun derin bilgilerle. oyun kültürü edinilebilir ama sana oyun alıcak hatunu zor bulursun birdaha. bak benimki bu yıl bana anakart ve işlemci aldı eskidiğini öğrenince ki mouse tutmaktan acizdi evlenmeden önce hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 victoria secret izledim şimdi, insanlığımdan utandım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 pontipati said: günlük akşama kadar deli çalışmam lazım şimdi 14:18 önümde 15:00-16:00 16:00-17:00- 17:00-18:00 18:00-19:00 19:00-20:00 20:00-21:00 21:00-22:00 22:00-23:00 var bakalım nolcak bomboş geçti bunlar hemen hemen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 senko said: tatilmiss ohh :) Bu gülümsetti, bir de fatihle bile konuştum. Bi zahmet edip geri aramadığın için senle ilişiğimi kesiyorum selçükcüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ne zaman aradin aqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 iş yerinde bi ablamız al bak tarçınlı kurabiye, kızımla yaptık diye çıkarıp kurabiye verdi. şekli boyle ezik büzük bi tuhaftı, tam anlayamadım ne olduğunu. boş bulunup "aaa muşta mı bu?" dedim, hayır kelebek dedi asdadfgh muşta ne abi? muşta şeklinde niye kurabiye yapsın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 depresyon olabilirmis lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 muşta ne lan diye arattım http://img76.imageshack.us/img76/5825/4dz8do2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 inceden tehdit var, uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 İçinde muşta mı unutmuş da böyle olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 DUDAĞINA DA ÇİVİ SAPLAMIŞLAR KIZIN CANİ NİGGALAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sol memesinden üste doğru da yanık izi var, bi yere sürtünüp yanmış sanki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ablanın muştanın ne olduğunu bilip, akabinde yok kelebek demesi esas enteresan olan şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 neutrino said: Sol memesinden üste doğru da yanık izi var, bi yere sürtünüp yanmış sanki .. doğum lekesi o. Arkadaş Elazığlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hasta oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Allah'ım, ben çok mutluyum galiba, bugün uyuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dişlerimi komple söküp sıvıyla beslenmeye karar verdim günde 4ağrı kesici bile işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Teşekkürler, kafada boş yer yokken uyuyayım dedim ve sayısız kabus döngüsünden çıkamadım. Allah kahretsin abi böyle uykuyu. İki dakika rahat uyutmadı ya, neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sanki boyle bi fazla rahatim la kurumu kapatiyorum bu arada komple ama yeni bi kuruma gecmem lazim melihcimle ciddi dusunemiyorum akjsdgahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gel bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gelemem le yar yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar