Somon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 geniz akıntısı yüzünden 6 saniyede 1 kere istemsiz yutkunuyorum bu da 1 dakikada 10 yutkunma demek yaklasık 4 saattir yatakta dönüyorum yani 400 dakikada 4000 bin yutkunma demek 4000 kere yutkundum 12den beri uyuyamıyoru bu sebeple kafayı yemek üzereyim burnum akmıyor tertemiz ama boğaz geniz of diyorum sunu yazarken bile 5-6 kere yutkundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Flassh said: işsiz gibi yine milleti stalklamaya başladım gideyim yatayım en iyisi ya Şu baya kötü bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Çok ictm amk. Kaldırmıyor bunye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ben kendime söz veriyorum bugün, akşam eve gelince uyuyacağım. Söz veriyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Yılbaşı planım. 31 aralık günü saat 23:00 sularında işten çıkıcam. 1 Ocak , saat 07:00 gibi işte olacağım. ABV OTEL SEKTÖRÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çok kötüyüm ya NİHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 evden cok uzak kalinca bazi seyler degisiyor. annem normalde samanyolu kanal 7 seyreden genelde ak sakalli ibretli dizilere bakan biriydi. gecen tv bakarken ciglik atti arthur arthur kacc, büyü yapsana evladim seklinde. annem bir merlin hastasi 60 yasindaki kadin neler seyrediyor allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ahahah bi yerinden ibret çıkartıyordur o gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 3d printer'da rulman yaptik, cok da guzel oldu seffaf seffaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 xaty said: Bana hei maskesi çıkarsana pls printerdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 3d modeli varsa çıkarıyım, bir de tek renk basabiliyorum :( hei dagger'ı daha kolay olur ama, anahtarlık yaparsın hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gelecem basam sizin iş yerini evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Beyaz istiyorum zaten ben boyarım onu ^_^ de boş istek işte elimde hiç bişi yok çünkü kalıp malıp sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 alköl aldim sallaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Şu minicik ömrümün en berbat gecesini geçirdim sanırım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bir haftasonu klasigi camasir bulasik temizlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 iyi dedin ya ben de atayım şu çamaşırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 işten erken çıkış + iskender + beer + http://www.youtube.com/watch?v=SBATrLRWySg = happiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 cumartesi lan bugun ne işi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 "mm bu çok şey bunu silmiyim" "bunun anısı var saklıyim" diye duygusal yaptığım mesajları fotoğrafları filan sildim, yeni format atılmış bilgisayarın başına oturmuş gibi oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hehe bende rehberimi temizledim. ama önce numarasını not defterine kaydettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 An geliyor çok özlüyorum, arayasım bile geliyor. Sonra salak salak hareketleri geliyor aklıma geçiyor o his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 O gün neden bana erkek arkadaşımla gideceğim demedin de biriyle gideceğim dedin? Niye açıkça belli etmedin de beni bu zamana kadar beni ümitlendirdin. fuck this shit.. ama mallık bende.. o arkadaş olarak davranıyordu ben hep yanlış anladım. şu zamana kadar kızların davranışlarını hep yanlış anladım. ne zaman akıllanıcam orası muamma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yarın iş başı, erken kalkabilecek miyim bakalım aylardır 07:00-12:00 olan bir uyku düzenim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Acıdan ölüyorum şu an bildiğin öyle böyle değil çok fena lan. dün istanbul'da son gecesi olan 2-3 kişiyle partiye gittik eve geldik içmeye devam ettik falan teras kapısı açık kalmıs salonda uyuyakalınca bir soğuk yemişim böyle bel iptal direk sfdsdfsf aynısı bu yaz foçada oldu teknede 2 haftalık tatilim yalan olmuştu şimdi gene 10 gün bi boşluğum vardı iptalim direk sabahtan beri 1metreyi zar zor gidiyorum :s bide sıcak su torbası koydum belimin altına ordan yanık oldu sanırım su topladı acım ikiye katlandı böyle bir ızdırap yok ayakta duramıyorum dsfdsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar