Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

geniz akıntısı yüzünden 6 saniyede 1 kere istemsiz yutkunuyorum bu da 1 dakikada 10 yutkunma demek yaklasık 4 saattir yatakta dönüyorum yani 400 dakikada 4000 bin yutkunma demek 4000 kere yutkundum 12den beri uyuyamıyoru bu sebeple kafayı yemek üzereyim burnum akmıyor tertemiz ama boğaz geniz of diyorum sunu yazarken bile 5-6 kere yutkundum
Sosyal ağlarda paylaş

evden cok uzak kalinca bazi seyler degisiyor. annem normalde samanyolu kanal 7 seyreden genelde ak sakalli ibretli dizilere bakan biriydi. gecen tv bakarken ciglik atti arthur arthur kacc, büyü yapsana evladim seklinde. annem bir merlin hastasi 60 yasindaki kadin neler seyrediyor allahim.
Sosyal ağlarda paylaş

O gün neden bana erkek arkadaşımla gideceğim demedin de biriyle gideceğim dedin? Niye açıkça belli etmedin de beni bu zamana kadar beni ümitlendirdin. fuck this shit.. ama mallık bende.. o arkadaş olarak davranıyordu ben hep yanlış anladım. şu zamana kadar kızların davranışlarını hep yanlış anladım. ne zaman akıllanıcam orası muamma..
Sosyal ağlarda paylaş

Acıdan ölüyorum şu an bildiğin öyle böyle değil
çok fena lan.
dün istanbul'da son gecesi olan 2-3 kişiyle partiye gittik eve geldik içmeye devam ettik falan teras kapısı açık kalmıs salonda uyuyakalınca bir soğuk yemişim böyle bel iptal direk sfdsdfsf aynısı bu yaz foçada oldu teknede 2 haftalık tatilim yalan olmuştu şimdi gene 10 gün bi boşluğum vardı iptalim direk sabahtan beri 1metreyi zar zor gidiyorum :s
bide sıcak su torbası koydum belimin altına ordan yanık oldu sanırım su topladı acım ikiye katlandı böyle bir ızdırap yok ayakta duramıyorum dsfdsfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...