xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Rusya'da ozellikle isci vizeli olan ve ya tanidigini varsa iletin. Su siralar pasaport ve belgeleri kontro, edip hep yanlarinda bulundursunlar. Durum ciddi burlarda da az biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Her gün daha kötü oluyorum artık, yakında intihar edicem. Nasıl yaptınız hala anlayabilmiş değilim bunu, nasıl yapabiliyorsunuz. Neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 birazdan et pişiricem şu oyun bitsin 06:38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nazca said: Her gün daha kötü oluyorum artık, yakında intihar edicem. Nasıl yaptınız hala anlayabilmiş değilim bunu, nasıl yapabiliyorsunuz. Neden. Is that Real? OR some- kind of act ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nazca said: Her gün daha kötü oluyorum artık, yakında intihar edicem. Nasıl yaptınız hala anlayabilmiş değilim bunu, nasıl yapabiliyorsunuz. Neden. gel matrixden cıkarim seni, et yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Hint okyanusunda dalis. 4-5 yil once gordugum onlarca kopek baligindan eser yok. Manta ray leri bile avlayip yemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Daha da kotusu inanilmaz bir manzara, 3 tane avrupali tas gibi hatun ve muhabbet ama ben cEp telefonundan internette dolasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 böhühühühüh yarın iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Rasmon said: böhühühühüh yarın iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 taking a long road trip? here, have some diarrhea T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi şimdi uyandım , et yicem 04:56 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Claiborne said: taking a long road trip? here, have some diarrhea T_T abi şu en çok korktuğum şeylerden biri, geçmiş olsun ben de bugün istanbul'a uçuyorum (uçaksız) yine gerildim boş yere hiç sevmiyorum yolculuk olayını bi tane sırt çantasıyla bütün avrupayı gezen tiplere imreniyorum bazen, sanırım asla yapamayacağım bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yerimden kalkasım yok. yemekhaneye inesim yok. dürüm söyleyim mis gibi dedim adamların telefonu yok hiçbir yerde. offff of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gitarım geldi.. ama ben evde yokum.. YA ŞU MESAİ BİTSE DE SİKTİR OLUP EVE GİTSEM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 türlü türlü göz kırpıyor ama benim gözüm başkasında he dese koşarak gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Got a job bitches! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 salonda annemle uzaktan kumandalı arabayla oynadık. uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 off bu hisarüstü öldürecek beni. pis fakirler kömür yakmış yine. oda hava alsın diye cam açtım bütün odam koktu. modaya taşınmak istiyorum :( yasaklanmadı mı arkadaşım kömür yakmak. 2013 yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kömürün kokusuda güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 keşke bana laf sokmaya çalışanlar benim kadar bilgi sahibi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 platonik askima 4 gundur msj atmiyorum o da bana atmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 önce evi temizledim şimdi de dijital temizliğe giriştim shift+delete'ledikçe içim ferahlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hep sildiğine pişman olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lan plansız programsız tarih verip ehhy yeter be diye müşteri memnuniyeti yaptım ilk başlarda mailleri cevaplamak zevkliydi sonradan baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bitince guzel olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar