NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 öööef pek sıkıntılı bir dönem bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Selam günlük,ilk crackerlık maceram mutlu sonla bitti. 20 dolar cebimde kaldı sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bayram bayram, tatil tatil , böyle hava güzelkene...GRE çalışmak paha biçilemez...#direnfizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 deniz sekiye nolmuş öyle, daha doğrusu deniz seki ne olmuş öyle.. tv8'de bi programda, zor tanıdım kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 deniz inegi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 telefonu kırdım ya lan bayram bayram offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 david, jim, orhan, robert, john saolun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Rüyada çok güzel resimlerini çizdim, niye uyandım ki yan yanaydık. Hepsi aklımda ama şimdi olsa o kadar güzel çizemeyebilirim. Hala olmayacak şeyler görüyorum, düşününce kötü oluyorum üstüne, gidicem buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 windows 8.1 bugun çıkıyormuş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Buyuk sehirde yasamak Hem de Rus mantalitesiyle. Zor be aga. Antalya gibi kucucuk sehirden sonra buyuk sehirde yasamak epey zormus onu anladim. Yorulma durumu en yuksek seviyede. Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 rüyamda öptü beni, kalktığımdan beri gizli bi bunalım var altımda keşke 6-7 sene geriye gitsek, keşke bu kadar aptal bi insana dönüşmemiş olsan (ben de topaç olmamış olsam henüz tabi) üstüne de kalkar kalkmaz mar adentro izledim atlasam mı bi yerlerden. asfaltta patlasam yağlarımda yayalar kaysa vıcık vıcık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Yağmur o kadar şiddetli yağmaya başladı ki sabah ezanının sesini bile zor işitebildim bir an, bittiğinden de emin değilim bayağı kötü yağıyor dışarıda. Çatıdan da yine merdiven kısmına akmaya başladı, üst katta bir şey yok ama her kış aynı şey. Bir de sabaha kadar çalıştığımdan tabiri caizse Allah'ıma kadar donuyorum, ellerim titriyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 one piece izliyorum izle izle bitmiyor mınakoimsama saygılar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 "The best thing one can do when it’s raining is to let it rain." Sabahın sekizi ve hala bayağı sert yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cuma pazarı akar agaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hava kapalı, buzdolabında bir sürü yemek var, bira var, blacklist, american horror story var izlenmeyi bekleyen, terraria var, witcher var daha ne olsun mutluyum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sınırsız çibörek yedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 arkadas neyle besliyolarsa nasil guzel kızlar var yau burda imana geliyor bunlari gorunce insan vallah-ul azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cirkin kizlarla besliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 this is the end güzel film olmuş saçma sapan gülmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 senko said: sınırsız çibörek yedim ^_^ böyle bi şey nerede var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 civ5 oynadım kaç saat yarın napcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ShadowFax said: senko said: sınırsız çibörek yedim ^_^ böyle bi şey nerede var abi? anneannemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 heee :) köbete falan da vardır orada. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar