Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Tek tip, değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 meh, peki g9'un smooth real time scroll durduran seklindemi yoksa click to click modundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Clickli olan. Sanırım ilk dediğin özellik için smooth çevirim gerekiyor. O yok işte. Tık tık tık gidiyor porsiyon porsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 zowie çok iyi mouse ama gidip bi tutun kavrayın özellikle logitech in g serilerine alışkın olanlara bir garip geliyor. wireless laptop mouseları gibi diyenler oluyor. zira söylendi mi bilmiyorum ama g400s bence en iyi şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 o zaman direk sildim g400'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 logitech al da ne alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Creus said: zowie çok iyi mouse ama gidip bi tutun kavrayın özellikle logitech in g serilerine alışkın olanlara bir garip geliyor. wireless laptop mouseları gibi diyenler oluyor. zira söylendi mi bilmiyorum ama g400s bence en iyi şu sıralar. Optik ve akselerasyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Zowie de . O yuzden garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 fixmen said: RAT 9 omrunu doldurunca Deathadder 2013e gectim, fazlasiyla memnunum (tu). razeri sevmezdim ama deathadder 2013 aldiktan sonra baya fikrim degisti bende tavsiye ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 deathadder 2013 her türlü aga. ömür billah başka mouse almam artık gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 şimdi baktım 2006'dan beri logitech g3 kullanıyorum. ilk günkü gibi hala nazar değmesin. 2000 dpi imiş. her şey default ayarda, sürücüsünü yükleyince sapıtıyor mouse ayarlayamıyorum. arada bi merak ediyorum şu yeni mouse'ları denesem mi acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bu aralar steelseries rival bayağı popüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 G400s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Kimse yazdı mı bilmiyorum da 1 yıldır falan razer ouroboros kullanıyorum. almayın abi. bu kadar para baymasam veya garantiyle uğraşmak için üşenmesem değiştircem mouse'u. 400 liralık cihazda 2000 yılındaki optik mouse'lar gibi tekleme falan oluyor.. driver'ını bi türlü oturtamadılar. arada sırada saçmalıyor falan rezalet yani. bu cihaz hakkında bi kaç review'e bakın veya "problem ouroboros" diye gugıllayın zaten ağlayanların sayısını görürsünüz. tavsiye etmem. hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 oroboros ne lan adında hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Liebe said: deathadder 2013 her türlü aga. ömür billah başka mouse almam artık gibime geliyor :D yıllardır kablolu kullandıktan sonra kablolu ile iskence cekecekmisim gibi geldiginden alamıyorum su mouse'u. bi de gece yatarak dizi izledikten sonra pc'yi yattıgım yerden kapatma rahatlıgından da vazgecmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 diablo 2 de amulet vardı öyle, 3te de var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 g400s alin gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 G502 de dusunun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 sonunda zowie bozuldu. zaten nefret ediyordum lensi düzgün çalışmıyor, wear and tear problemleri had safhada idi. meşhur logitech g400s alacağım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 o yarın anca bugün oldu. zowie den kurtulduğuma öyle seviniyorum ki! g400s gerçekten tutuşu olsun, merceğinin tepki süresi olsun başarılı bulduğum bir mouse oldu. ayrıca burayı okuyanlara zowie almamalarını şiddetle öneriyorum. zowie am versiyonunun 1 yıl geçmeden üstünde soyulmalar meydana geldi ve 1 yılın ardından lensi kafasına göre tepki vermeye başladı. customer support a attığım mailde nasıl olduysa eğer yaşadıklarımın benim hatalarımın sonucunda oluştuğu kanısına vardılar ve bunu daha mouse u görmeden bildiler. daha sonra nasıl benim bozduğumu sorduğumda cevap bile alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 SS kinzu v2 pro hepsini dover ya super mouse. Rival a falan para bayilmayin farede tusa ihtiyac duymuyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 rivalin optik sensörü baya iyi (avago 3310), denemek için aldım. memnun gibiyim ama 1 yıldan önce soyulma bozulma falan bişi diyemicem. zowie fk da almıştım 2 ay önce ama avucuma göre cok alçak kaldı, onun dışında kalitesi yeterli, gayet güzel. eski intelliciler alsın FK büyük götlü mouse icin rival i öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Geçen burda lolol g500'üm kaç senedir bozulmadı yazdım, ertesi gün çift tıklamaya başladı sol tuş sdlkfn Şimdi kablosuz mouse almaya karar verdim ama ne alayım bilemedim. Mamba mı alayım? Logitech'den devam mı edeyim? Yoksa kenar köşede kalmış bilmediğimiz cevherler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar