Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse önerisi

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

Creus said:

zowie çok iyi mouse ama gidip bi tutun kavrayın özellikle logitech in g serilerine alışkın olanlara bir garip geliyor. wireless laptop mouseları gibi diyenler oluyor.
zira söylendi mi bilmiyorum ama
g400s bence en iyi şu sıralar.

Optik ve akselerasyon yok
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baktım 2006'dan beri logitech g3 kullanıyorum. ilk günkü gibi hala nazar değmesin. 2000 dpi imiş. her şey default ayarda, sürücüsünü yükleyince sapıtıyor mouse ayarlayamıyorum. arada bi merak ediyorum şu yeni mouse'ları denesem mi acaba diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Kimse yazdı mı bilmiyorum da 1 yıldır falan razer ouroboros kullanıyorum. almayın abi. bu kadar para baymasam veya garantiyle uğraşmak için üşenmesem değiştircem mouse'u. 400 liralık cihazda 2000 yılındaki optik mouse'lar gibi tekleme falan oluyor.. driver'ını bi türlü oturtamadılar. arada sırada saçmalıyor falan rezalet yani. bu cihaz hakkında bi kaç review'e bakın veya "problem ouroboros" diye gugıllayın zaten ağlayanların sayısını görürsünüz. tavsiye etmem. hayal kırıklığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

deathadder 2013 her türlü aga. ömür billah başka mouse almam artık gibime geliyor :D

yıllardır kablolu kullandıktan sonra kablolu ile iskence cekecekmisim gibi geldiginden alamıyorum su mouse'u.

bi de gece yatarak dizi izledikten sonra pc'yi yattıgım yerden kapatma rahatlıgından da vazgecmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
o yarın anca bugün oldu. zowie den kurtulduğuma öyle seviniyorum ki! g400s gerçekten tutuşu olsun, merceğinin tepki süresi olsun başarılı bulduğum bir mouse oldu.

ayrıca burayı okuyanlara zowie almamalarını şiddetle öneriyorum. zowie am versiyonunun 1 yıl geçmeden üstünde soyulmalar meydana geldi ve 1 yılın ardından lensi kafasına göre tepki vermeye başladı. customer support a attığım mailde nasıl olduysa eğer yaşadıklarımın benim hatalarımın sonucunda oluştuğu kanısına vardılar ve bunu daha mouse u görmeden bildiler. daha sonra nasıl benim bozduğumu sorduğumda cevap bile alamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

rivalin optik sensörü baya iyi (avago 3310), denemek için aldım. memnun gibiyim ama 1 yıldan önce soyulma bozulma falan bişi diyemicem.

zowie fk da almıştım 2 ay önce ama avucuma göre cok alçak kaldı, onun dışında kalitesi yeterli, gayet güzel.

eski intelliciler alsın FK

büyük götlü mouse icin rival i öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen burda lolol g500'üm kaç senedir bozulmadı yazdım, ertesi gün çift tıklamaya başladı sol tuş sdlkfn

Şimdi kablosuz mouse almaya karar verdim ama ne alayım bilemedim. Mamba mı alayım? Logitech'den devam mı edeyim? Yoksa kenar köşede kalmış bilmediğimiz cevherler var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...