Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Priest olarak Holy ve Disc. 2 farkli healer oynama imkanin vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ayfon said: Zamaninda druid oynamasi skill isterdi. Simdi kolay denmis. Hala istiyor bro. Hala istiyor da iyi oynamak skill istiyor. Yoksa sadece grid+clique ile tek random "reju" spamlayarak healing done'da birinci sıraya çökmek oynamak değil. heal random bile atsan iş görüyor sıkıntı orada druidde. Ama combat takibi yapıp overhealsız heal atabiliyorsun da. Oynamaya bakar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 clique çalıştıramadım ben ya kullanan var mı? kurdum addon u çalışıyor görünüyor fakat ne options var ne bir şey, sadece adı ve versiyonu yazıyor? nasıl activate ediyoruz falan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Spellbookunu aç, (druid için) feral, balance ve resto diye üç druid yolu için ayrı ayrı kitabın hemen sağında tablar var ya, hah işte orada böyle çengel ikonu göreceksin. Gördün mü? Hadi kolay gelsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Druid fazla mı kolay =P naptın yahu. 1 boss fight içinde önce dps (heart of the wild) , sonra healer ve kiter lık yaptığım felan oldu. 5.4 de bayagı iyi update geliyor druid e , 3 mantar 1 e iniyor, patlatmadan evvel istediğin yere taşıyabiliyorsun 0 dan başlatman gerekmiyor. Yeni talent değişmezse 5% heal aurası var, önce kendine hp fullenirse en az hp'li birine otomatik heal veriyor. Ben seviyorum druid oynamasını, en çokda content baydıkça diğer speclere atlayabilmek güzel. Feral oynuyorum bir yandan o da hoşuma gidiyor. Daha çok spec e izin verseler birde guardian oynamak istiyorum öteki türlü çok tembelim durmadan barları değiştirmek zor geliyor hehe. Bir doomkin oynamak istemiyorum, cata'ya kadar blood elf mage'dim, ranged caster oynayacak olsam mage im halen duruyor onu oynarım daha iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Tori said: Liseliler bilmez, druid tepkileri direk alamoyu hatırlattı. http://i44.photobucket.com/albums/f17/sharnaff/DRUIDTEECHER.jpg http://www.wowwiki.com/Alamo Eski forumlarda (bnet olmadan önce) sticky konusu vardı hey gidi günler kaç yıl geçmiş aradan şurada hala yedeklenmiş şekilde duruyor, liseliler de bakıp öğrenebilir. Ayrıca resto druid oynayıp zor class demeyin lan gülerler. Alın size druid http://www.youtube.com/watch?v=JJw-ZaW2jFk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bir yığın sınıf oynadım, 2 rotation mage 'lerden tutun flash of light paladinlere kadar hehe, druid o kadar kolay class değil, bayağı fazla mekaniği var onları kullanıp averajın üstünde oynamak sizin elinizde. Sırf rejuv spam yaparak combatı geçirirseniz tabi kolay olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Resto ile pvp yapan var, yapan var. Bazilari var ki 3 formla oynuyo, durdurabilene askolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Druid eger tank spec ile oynuyorsa pvpde tam basbelası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ferali pvpde bitirdiler iyi oldu baymıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 istediğinle oyna ya, op diye class oynama olayına oldum olası uyuzum zaten. ezik class/specle op diye gezen classları geçmenin tadı priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar