Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.5 Healer Değerlendirmesi


bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar, sene olmuş 2013 - piyasada hala mmorpg yok doğru düzgün, beklerken dedim ki wow subs'ı açayım etrafa bakınayım, 4.5 ile gelen şeyler gözümü bürüdü ayrıca mop'un contentini oynama imkanım olmadı, tarih olmadan bir bakayım diyorum.

şimdi bir sürü karakter var, monk denemek istedim ama lfg sistemi adam bulamıyor instancelara bende de quest yapacak sabır ne yazık ki yok. haliyle elde avuçta olanlarla idare edeceğim.

şimdi healer oynamayı seven adamım, pve'de özellikle. elimde şunlar var:

1) druid,
2) shaman,
3) paladin,
4) priest.

hepsi giyinik hepsi mop contentine girmeye 4.5 rüzgarını ortalarında yakalamaya hazır.

neler değişti healerlar konusunda? ben hiç mop oynamadım, yeni talent sistemine falan yabancıyım.

sanırım shamanların totem sistemi değişmiş? priestler baya shield konusunda abarmış, paladin ne oldu hiç bilmiyorum.

hot severdim eskiden druid ile versatile bir de karakter fakat işte bu phaseshift olayı hoşuma gitmiyordu progress hissiyatını kaybediyordu artık caster formda healer olunduğu için sıcak bakıyorum.

en çok healer olarak shaman severdim, çok hızlıydı çok versatile'dı, bir de shield/1h kombinasyonunu (orc oynayan biri olarak) çok seviyorum. şekil tarafı işin.

priest'in shield ile heallerlık yapma olayına hiç alışamadım, holy'de son derece bayıktı - yıllardır oynamıyorum healer olarak.

ne anlatabilirsiniz bana healerlar ile ilgili? mekaniklerden ne lerdeğişti, yeni ne mekanikler geldi, ne tavsiye edersiniz, ne etmezsiniz? priest'e coldfeetim olsa da hepsine sıcak bakıyorum. ne kasayım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

neden paladin/druid abi, biraz bilgi vererek cevaplayın plix


Abi ben early cataclysm de bırakmıştım firelands yaparken. O zaman shaman healerdim. Bu got iki class rahat rahat heallerken ben kıçımı yırtıyordum. Yok mana bitirme vs diye. Ve gene de shamandan iyilerdi. Kesin aynıdır hala sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

5.4'ya sori o kadar alakasızım ki asdasd

yok mu ya hala oyunu oynayıp da şöyle güzelce değerlendirme yapabilecek adam?

en azından gameplay olarak? detayına da çok girmededen.


hangisini beğeniyorsan o işte abi.

hani herhangi bir classın heallemeye yetememe gibi bir durumu yok.

druid/pala ile biraz daha kafan rahat oluyor hottur aoe healdir costun az olmasıdır bilmemnedir. ha ama diyorsan ki atıyorum ben priest oynamak istiyorum, bundada herhangi bir sıkıntı yok. farklı şekillerdede olsa hepsi healliyor. ama misal pvp için düşünüyorsan bi druid bi paladin hem armor açısından, hem cdların hem o kadar buff açısından daha avantajlı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tbcde dru healerdim bunda shaman denedim sikintidan oluyosun. Bayagi bildigin hizli hela cok mana yavas heal az mana ikisini duuma gore seciyosun. Bi de 2min'lik bi talent haric sabitsin, diger taraftan dru hot healer akiyor, atliyor zipliyor bi de bossa gidip macele 2 vurarak dpse de katki hapiyor. Bi de tbc'den de kolay olmus, bence kotu olmus ama her turlu dru daha eglenceli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Monk kas, 20lvl'da daily açılıyor, %100 fazla exp alıyorsun her şeyden. Heirloom'larla da stackleniyor canavar gibi.

Quest yapmam dersen tank/healer offspec'le (30'da açılıyor) instant sıra geliyor her şeye.

Oynaması inanılmaz zevkli, buhuuaa huaaa diye vuruyorsun falan. PvE'de 3 spec'i de iyi ve alıştığımız mekaniklerden biraz daha farklılar ayrıca.

Yok kasmam dersen de gogo priest, en keyifli healer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alayınıza isyan shaman'a döndüm. paladin inanılmaz dull geliyor bana, druid oynaması fazla kolay, monk dediğim gibi queue gelmiyor instancelara ne yazık ki tank/healer olarak kasamıyorum, shaman'ın tipi falan çok severdim zaten çok efsane shaman healer oynamışlığım vardı oyunu bırakmadan önce 5.4 notlarını görünce iyice bir gaza geldim 1-2 mekaniği değiştiriyorlar healing rain falan çoşuyor ki en sevdiğim spelldir herhalde oyunda, chain heal çoşuyor o da en sevdiğim heallerden biridir, bakalım nasıl olacak 87'e doğru yardırmaca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...