axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Kurgusal olarak demiştim zaten, zaman yolculuğunun felsefesi kitabı olsun deus ex machinası olsun çok başarılı bi kurgusu var filmin. Senaryosu yüzünden emo-teen filmi olarak görülüyor yazık oluyor güzelim filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 teşekkürler Sturm. saydende bu mükemmel filmi izlemiş oldum. daha önce niye izlememişim hayret ediyorum. izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu topici kullerinden varedeyim.. dun izledim baya guzelmiş brad pitt harika oynamıs.. tabi yinede zamanda yolculukla ilgili her filmde oldugu gibi dewamlılık ve zaman kavramının incelenmesinde eksikler war..bir yandan da kelebek etkisinin filmi film yapabilmek icin gozardı edilmiş olması dogal olsa da hep beni rahatsız ediyor.. imdb de okudugum filmle ilgili ayrıntıları brad pitt in filmdeki deli karakterini tam yansıtabilmesi icin yonetmen sigarasını almıs elinden :D o hızlı ateşli konusma ordan geliyomus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 biraz önce izledim. brad pitt aşmış bitirmiş gerçekten ve bazı yerlerde tyler durden mı yoksa bu şeklinde şaşırıyor insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Director's Cut'ta, brad pittin role nası hazırlandığını gösteriyo. Adam bi psikologla karsı karsıya oturup her gün nası " deli gibi gözükebilirim " diye çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 İyi ki bu topic up'lanmış da görüp izlemişim. "Ulan nasıl izlememişim ben bunu" diye kafamı duvarlara vurdum. İnanılmaz başarılı bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yaw bu başlıkta duyup filmi indirdim son 2 dakkası yok kafayı yedim. Başka bi yerden son partı indirsem tek başına izlemenin bi yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ne filmdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Maymunların 9 u ölmüş geri kalanlarıyla yeni film çekmişler Three Monkeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 filmi izleyeli ne kadar oldu bilmiyorum ama doğru düzgün hatırlamıyorum bile. aklımda kalan tek şey güzel bir film olduğu geçen günlerde de elime geçti çektim bilgisayara saklıyorum, en kısa zamanda tekrardan izlicem diye tutuyorum ama bir türlü fırsat olmadı şimdi başlığı gördüm tekrar izleyesim geldi, 2-3 güne kalmaz izlerim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'de yönetmen Terry Gilliam Pera Müzesi'nde söyleşi verecek. Ardından saat 17.00'de 12 Monkeys gösterimi yapılacak. (Gösterim ücretsizdir) Mesaim müsait olmadığından gelemiyorum ama umarım birisi en azından söyleşiye de gider de kim epic fail olmuş, onu sorsun da öğreniriz umarım. http://forum.paticik.com/read.php?11,3227814,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 SyFy'dan dizi olarak geliyor galiba Twelve Monkeys. Travis Fickett, Terry Malatas yazacakmış senaryoyu. Kasım ayında başlayacaklarmış çalışmalara, pilottan sonra okey gelirse resmen başlamış olur sanırım Niyeyse güzelim filmden sonra bok edeceklermiş gibi geliyor Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 jacabo said: a$mı$tı walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Walla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar