pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hafıza kartı oynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 erkek erkeğe oynanacak, sakin bir oyun aklıma gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 masa said: 10-12 kişilik bir sınıfta oynatılcak bir oyun arıyorum. Yaş aralığı 18-30. Sınıfın tamamı erkek ve madde bağımlısı. Bazen sunumlardan, eğitimlerden önce 10-20 dakika oyun oynatmamız gerekiyor. Bugün deve-cüce oynattık çok sıkıcı oldu. Yardım pls 18-30 yaş arası madde mağımlılarına deve cüce oynatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 panpa deve cüce oynayan elemanlar gayet hafıza kartı oynayabilir hani her kartın eşini bulmaya çalışırsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 deve cüce ne ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 inyormaynd said: İşte ondan sordum ya nasıl bir sınıf orası öyle diye ?!?! Madde bağımlılırın kültür ve eğitim seviyesi düşük olabiliyor. Örneğin bugün tabu oynadık. 12 hastamız var şuan 2 tanesi hariç kimse tabuyu bilmiyordu. Direkt kuralları ile de oynamamamız mümkün olmuyor. İşte 6-6 2 grup oldu. Her kişi sadece bir tane karttaki mavi(en kolayı) olan kelimeyi anlatıyor ve bir dakikası var. Bir dakikada anlatırsa ikinciye geçmiyor, o grup artı puan alıyor ve sıradaki kişi için yeni bir kart ve yeni bir dakika veriliyor. İngilizce kelime veya bilmediği bir kelime çıkarsa bir kere değiştirebilme hakkı oluyor. Mesela bugün kültür seviyesi en yüksek olan hasta eskiz ve çetele kelimelerini bilmiyordu. Böyle masa oyunları önermeyin yalnız şimdi tabuyu ayrı oyun saatinde oynadık bana 10-20dakikalık eğlenceli bir oyun lazım. Çok stresli ve gergin oluyorlar bazen sunumlardan terapilerden sıkılabiliyorlar biraz olsun eğlenebilsinler yapıyoruz bu ders öncesi oyun olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 İşiniz zor haa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 çalıştığın yer neresi yaw merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 pontipati said: panpa deve cüce oynayan elemanlar gayet hafıza kartı oynayabilir hani her kartın eşini bulmaya çalışırsın ya, Evet abi olabilir ama bunun için materyale ihtiyacımız var. Amateme kafana göre materyal sokman mümkün olmuyor. Böyle hadi bugün de dersten önce şunu oynayalım diye gelişiyor zaten genelde onun için hafıza kartı zor iş. Bugün bana sordular sen gençsin ne oynatalım diye. Toplantının başlamasına 5 dakika vardı, aklıma birşey gelmedi. Hemşirenin biride deve-cüce oynatalım dedi ve başka öneri gelmediği için onu oynattık. Çok iyi bir fikir olmadığı için zaten bu konuyu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 olm böyle rahatlama mı olur dayayın playstationı o zaman kendilerine gelsin garipler ya da denize havuza götürün arada bir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Beer pong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 şırıngam sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 evet, pati ahalisi hiç rahatlatıcı oyun bilmiyor..., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 batak king turnuvası yapın en güzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Demek zaten sülalemiz raad halihazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 senko said: şırıngam sende Sfafaddjdksgsf Masa kardes kulaktan kulaga olabilir. Gruplara ayrilabiliyorlarsa tas kagit makas olabilir. Turnuva yaparsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 requiem for a dream oynatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Abi şiddet içeren oyun arıyorsan bu arada süper bir oyun biliyorum. Hem de sayı saymayı öğrenirler. Hafızaları gelişir filan. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kelimenin son harfiyle biten harf ile başlayan yeni kelime türetme oyunu. aynı kelimeler söylenmeyecek, sen de söyledikleri kelimeleri tahtaya yazacaksın. sırayla herkes kelime söyleyecek :) güzel oyun hem kelime dağarcıkları gelişir, hem de malzeme gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Zikko teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 şey de olur sırayla herkes bi kelime sölüyo, söyleyen kişi de ondan önce söylenen kelimeleri sölüyo elma elma armut elma armut meme gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sarın bi tane dönsün ne oyunu bilæer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 18-30 yas arasi 4erli bol milleti batak oynasinlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Top Kimde; renkli içi mifyonlu (yumuşak) top alınır, oyuncular müzik eşliğinde bu topu birbirlerine atarlar, müzik bitince top kimde kalırsa o ebe olur ebeye sopayla girişilir Ben Neyim; orta boy kağıtlara nesne, ünlü kişi, film vs yazılır. kimde ne olduğunu bilmez ve diğer oyuncular o kişiye ne veya kim olduğunu tarif ederek bildirmeye çalışırlar, bilemeyen kişiye sopayla girişilir Son Harf; ilk oyuncu bir kelime söyler, diğer oyuncular sırayla o kelimenin son harfindn başka kelime üretirler, belirli sürede kelime bulamayan yada daha önce söylenmiş kelimeyi tekrar söyleyene sopayla girişilir "Hayır abi bıraktım ben"; oyunculara esrar, oroğin, vs maddeler teklif edilir, eğer oyuncu kendisine ısrarla ikram edilen maddeleri kabul etmezse oyuncu taburcu edilir, kullanan sopayla dövülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sonncusu ahaahahaadfagdhsth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar