serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bunlardan daha önce alan vs var mı? Nasıl oluyor kaliteleri vs. https://marcamarca.com.tr/real-3d-t-shirt-d-a-m0088-urun-detayi-119822.aspx
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sakın alma berbat 29.90 kalitesinde olsa iyi o siteden çöp bile almayın hatta mümkünse,müşteri hizmetleri falan telefona çıkmıyor,yönlendirme veya oyalama bile yapmıyorlar direk müşteri hizmetleri yok yani.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hadi ya. Linktekini görünce köpeğim canlandı bi an gözümde de bir acaba alsam mı dedim.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şimdi eksisozluğe filan baktım da yorumlar zaten yeterince bilgilendirdi. Yine de saolun.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Abi zaten 17 yaşından sonra şöyle şeyler giyilmez.
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 marcamarca için hiç hoş şeyler denmiyor nette
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sasha'lı t-shirtten ben de istiyorum.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Xaenin said: Abi zaten 17 yaşından sonra şöyle şeyler giyilmez. Ya giymekten ziyade işte bi an özledim kızı işyerindeyken de alıyım şundan gezdirmeye çıkarken filan giyerim sitede diyordum eheh
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 alıcam sanırım 1 tane soylerım sıze nasl dıye
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bekliyoruz madem yorumları. Bu siteden mi aldın? Başka bir site bulsaydın bari yav adamlar çok geç gönderiyor filan da diyorlar.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 SERHAN DUR VE ELİNİ BUYOUT BUTONUNDAN ÇEK HEMEN asueauehau bizim ofisten bi eleman almış dün geldi şu an yanımda tshirtler, bırak 3 boyutu 2 boyutlu bile değil 1.5 falan auheuasheua 2 tane almış bi de ağlıyo çocuk. hadi frodolu olan giyilir de bi tanesi çok çok kötü be abi atarım foto şimdi marcamarcadan tshirtler yalnız bişi dicem, fotolarını çektim şu an yemin ediyorum 3 boyutlu gibi çıktılar fotoda :S beynim yandı lan nasıl oldu bu iş
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iğranç actım ve gerı gonderdim. 13 gun icinde donecekler bu gun yarın ararım para iadesi icin
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sahte bunlar dandik tsirt baskısı pazardakilreden
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Liebe said: SERHAN DUR VE ELİNİ BUYOUT BUTONUNDAN ÇEK HEMEN asueauehau bizim ofisten bi eleman almış dün geldi şu an yanımda tshirtler, bırak 3 boyutu 2 boyutlu bile değil 1.5 falan auheuasheua 2 tane almış bi de ağlıyo çocuk. hadi frodolu olan giyilir de bi tanesi çok çok kötü be abi atarım foto şimdi marcamarcadan tshirtler yalnız bişi dicem, fotolarını çektim şu an yemin ediyorum 3 boyutlu gibi çıktılar fotoda :S beynim yandı lan nasıl oldu bu iş Ahaha ben bunu görmediydim. Fotoğraf hilesi demek vay hibneler. Saolasın uyarı için eheh
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ulan az kaldı alıyodum ilk linki açtımda harbi bokmu o kadar , cigara içen aslan hoşuma gitti asdasfasf
Öne çıkan mesajlar