BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 forgiver said: Bir de kebapçının biri 2 tane taş gibi kıza garsonluk yaptırıyordu Kot şort + askılı bluz Girişimcilik ve mozaikçilik yapmış adam türkiyenin hootersını bulmuş nerede ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ama evet ben de gün birlik yada haftasonluk bu tür işler yapmak istiyorum kendi işimden sıkıldım lan.. gündelik işçilik yok mu ırgatlık fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 taksiye çık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mc_Lovin said: Ben de uzun yol tır şoförü olmak istiyorum! Oh be! yardımcı olabilirim. D sınıfı ehliyetin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 daha dün aklıma geldi taksiye çıkmak da, ulan tanıdık da var.. bi gün çıksam n'olur acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Nolcak bir gün taksiye çıkmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yan'; o sırada taks'y' kullana b'r ba;kasinin y,vm'yes'n' almi; olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Aha bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 29 yaşına geldin hala klavyeye bakarak mı yazıyorsun lan, ne yazdığının farkında değil keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ingilizcede takılı kaldı klavyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ctrl+shift. önce shifte bas. sonra çök başkasının yevmiyesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ctrl+c ler shift+ ok tuşu fln derken gidiyor, ne zaman ki "=top" yazmaya çalışırne onun ")top" olduğunu görürüm o zaman alarım ki klavye EN olmuş :/ aslında sille düzletecektim "sırada"yı düzlettim "aman beaa" dedim gönderdim sdf edik: BU SEMSAJIMLA SMİLEY FLN KULLANMA LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ve evet klavyeyğ aynen böyle kullanıyorum http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090301042652/peanuts/images/8/87/Schroeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Flam said: Mc_Lovin said: Ben de uzun yol tır şoförü olmak istiyorum! Oh be! yardımcı olabilirim. D sınıfı ehliyetin var mı? Yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şehirlerarası otobüs şöförlüğü, taksi şöförlüğü, 5 yıldızlı otellerde çalışmak, market çalıştırmak gibi meslekleri part time bi yapasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 BabacumMostors said: forgiver said: Bir de kebapçının biri 2 tane taş gibi kıza garsonluk yaptırıyordu Kot şort + askılı bluz Girişimcilik ve mozaikçilik yapmış adam türkiyenin hootersını bulmuş nerede ki bu? Kaş Antep sofrası diye gittik böyle çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ankaraya pavyona gitsem daha kolay ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 babacum, sen arabayı yan bahçeye sokan adam değil misin? ne taksi şoförlüğü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 asdhahdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 iş analisti olmak için form nereden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar