BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 forgiver said: Bir de kebapçının biri 2 tane taş gibi kıza garsonluk yaptırıyordu Kot şort + askılı bluz Girişimcilik ve mozaikçilik yapmış adam türkiyenin hootersını bulmuş nerede ki bu?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ama evet ben de gün birlik yada haftasonluk bu tür işler yapmak istiyorum kendi işimden sıkıldım lan.. gündelik işçilik yok mu ırgatlık fln
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mc_Lovin said: Ben de uzun yol tır şoförü olmak istiyorum! Oh be! yardımcı olabilirim. D sınıfı ehliyetin var mı?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 daha dün aklıma geldi taksiye çıkmak da, ulan tanıdık da var.. bi gün çıksam n'olur acaba..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yan'; o sırada taks'y' kullana b'r ba;kasinin y,vm'yes'n' almi; olurum
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 29 yaşına geldin hala klavyeye bakarak mı yazıyorsun lan, ne yazdığının farkında değil keko.
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ctrl+shift. önce shifte bas. sonra çök başkasının yevmiyesine :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ctrl+c ler shift+ ok tuşu fln derken gidiyor, ne zaman ki "=top" yazmaya çalışırne onun ")top" olduğunu görürüm o zaman alarım ki klavye EN olmuş :/ aslında sille düzletecektim "sırada"yı düzlettim "aman beaa" dedim gönderdim sdf edik: BU SEMSAJIMLA SMİLEY FLN KULLANMA LAN!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ve evet klavyeyğ aynen böyle kullanıyorum http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090301042652/peanuts/images/8/87/Schroeder.jpg
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Flam said: Mc_Lovin said: Ben de uzun yol tır şoförü olmak istiyorum! Oh be! yardımcı olabilirim. D sınıfı ehliyetin var mı? Yok malesef.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şehirlerarası otobüs şöförlüğü, taksi şöförlüğü, 5 yıldızlı otellerde çalışmak, market çalıştırmak gibi meslekleri part time bi yapasım var
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 BabacumMostors said: forgiver said: Bir de kebapçının biri 2 tane taş gibi kıza garsonluk yaptırıyordu Kot şort + askılı bluz Girişimcilik ve mozaikçilik yapmış adam türkiyenin hootersını bulmuş nerede ki bu? Kaş Antep sofrası diye gittik böyle çıktı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ankaraya pavyona gitsem daha kolay ya la
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 babacum, sen arabayı yan bahçeye sokan adam değil misin? ne taksi şoförlüğü ahah
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 iş analisti olmak için form nereden alıyoruz?
Öne çıkan mesajlar