paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Webrazzi artık ciddi manada saçmalamaya başladılar. IOS 'a geçirecekler zorla. Kitkat ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi jellybean neydi ki sanki icecreamsandwich falan. çok ağır, kuyruklu, what what in the butt bir eşcinseli geçirmişler başa sanırım herif .na koydu ortalığın pembe lateks gay taytı kokuttu her yeri yazılımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bunun farkı, artık ticari bir ürünün adının kullanılıyor olması. diğer isimler de saçma da en azından ticari bir marka adı değil. 4.6 Ülker Çokoprens 4.7 Milka 4.8 Kinder Suprise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 deli bi iş bence, nestle tarafı için. kitkatlardan da google play kredisi ve nexus tablet kazanma sansı falan olacak. cok hızlı ve cok guzel kurgulanmıs bi kampanya valla pazarlama ekiplerini tebrik ediyorum burdan. execution da problemsiz yurutulurse direk seneye harwardda case study okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 harward da ipneler hemen otu boku case study yapıyorlar acayip gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gercekten caselik bişey bu ama, iki birbirinden bu kadar uzak sektorlerdeki firmanın, birbirinin mecralarını kullanarak, ciddi bir efficiency ile devasa kitlelere, boyle saglam bir iletisim yapailmeleri, hem de 360 bir sekilde, hem de kısa sürede, gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 pepsiyle türksel vardı ya la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 evet pepsiyle türksel. doritosla bilmemkim falan. yapıldı hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yok abi çok daha saglam bu sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ismi önemli değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 "ıyyyyyyy kitkat adında sürüm adı mı olur olur mahmut telefon bok gibiymiiiş!11 ALMIYORUM TAAAM MI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BabacumMostors said: pepsiyle türksel vardı ya la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hah buraya geleceği belliydi ya bu durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 key lime pie ismi daha güzeldi niye kitkat oldu diyordum meğer nestle ile ortakmış kampanya imiş vay anasını umarım trye de gelir kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BİM den android için atılım bekliyorum. 4.5 B.İ.M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 İnanılmaz akıllıca oturtmuşlar, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 souldarkorn said: BİM den android için atılım bekliyorum. 4.5 B.İ.M ahahah bim indirimi bim'den aldığınız android cihazınız 799TL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 canım kitkat çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hahaha good business ama dalga geçmeye de müsait. şöyle başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Nestle'yle anlaşma yapmaları saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bence cok iyi dusunulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kitkat çok seviyorlarmış, lisans sözleşmesiz izin vermiş nestle de. nedeni de gayet açık zaten. güzel düşünülmüş, diyecek bir şey yok pek. devamının geleceğini de sanmam, bence bir kere olabilecek bir şey bu. farklı farklı yerlerde örnekleri çıkarsa şaşırmam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 IOS 8 "La Madeline Au Truffe" Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Sıra L harfine geldiğine göre ben de BİM den 4.5 "Le Cola" şeklinde bir atılım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 off çok saçmalamışlar bunun sonunu hiç iyi görmüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar