Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hayırlısı olsun babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 geçmiş olsun babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ½#{#££{$#£[[½[½[{#½½£$#{#½{${#># 9*jhjg w0- jt3k- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 fizban said: Lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 iş durumum sallantıda olmasaydı, kesin gelirdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 there there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hayırlısı babacum reyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 boşver be olm, sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Geçen sene gayrettepede oturuyordum ev arkadaşlarımla sorun yaşadığım için ayrıldım gene o civarlardan eve çıkıcam ama beşiktaş filan yakın hem başbakanlık ofisine de yakın olurum. 21 eylülde istanbula gelicem ev aramak için, hala bulamadıysan konuşalım. Ben düz öğrenciyim. Sürekli içicem, arkadaşlarım gelip gidicek. Tarantula ve sıçan besliycem. En küçük odayı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ev arkadaşınla yaşadığın sorun neydi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 boşanıyor olmak ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Kaç yaşındasın abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 valla masa ortalığın anasını bellemdiğimiz sürece sorun yok istersen evde kaplan çita lemür besle ama yeter ki o evyede bulaşıklar bitikip çeşit çeşit organizma ortaya çıakrmasın, ortada güve kelebeği dolşacak yiyecek olmasın ne bilim salonun ortasında 4 günlük çorap kalmasın eheh hani iki haftada bir süpürge yapıp paspas da atabiliriz, bi de sigara külleri küllükte kalırsa iyi olur, en ideali balkonda içmek ama bu biraz sınıralrı zorlayan bir beklenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 29 ama arkadaşlarım "24 sün sen" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 @Babacum ben üstteki mesaja yazdıydım onu sdf hayırlısı diyorum senin için. avrupa yakası deseydin yardımcı olmaya çalışırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ben de 24üm ama 15 filan derler, 45kgyim ondan hafif küçük gösteriyorum. Pislik yapmayı sevmem bende. Geçen ev arkadaşlarımla. Çok sık kalmalı arkadaşlarım geliyor ses yapıyoruz diye sorun yaşamıştık. Ama kız filan paslarım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Hayırlısı olsun abi, geçer bu da. Ev konusunda valla düzene alışınca öyle öğrenci evi konseptli içmeli sıçmalı olaylar pek açmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi hiç işine karışasım yok ama feci merak ediyorum, sormam lazım. boşanma sebebinin büyük bir bölümünü moe moe animeleri izlemek mi oluşturuyor ? bu arada geçmiş olsun. (veya hayırlı olsun. duruma göre değişir...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Tabi canım kovalar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 avrupa yakasında düşünüyortdum bir ara işte cihangir beşiktaş ne bilim kabataş vişnezade oraları çok bilmiyorum en çok beşiktaş ve çevresini biliyorum göztepeye daha doğrusu anadolu yakasına feci alıştım hem adımımı attığımda merkezi bir yerdeyim hem gece geç saatte bir yerden döneceksem satbaşı vasıta olduğunu biliyorum şu anda göztepe köprünün üstündeyim soyak sitesinde, burası da iyi de buradaki evler de odalar biraz şekilsiz mesela şu andaki çalışma odam biraz ince uzun, yatak odası daha genişçe hani tyanıma birisini alsam verceğim oda için yarı kira almak istemem aynı paraya oadaları daha düzgün evler var daha merkezi yerlerde mesela bu göztepe benzincinin orada bulduğum gibi 1200 tl oranın kirası ama işte 1200 tl her ay verebilecek durumda değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar