Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı arayan var mıdır?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene gayrettepede oturuyordum ev arkadaşlarımla sorun yaşadığım için ayrıldım gene o civarlardan eve çıkıcam ama beşiktaş filan yakın hem başbakanlık ofisine de yakın olurum.

21 eylülde istanbula gelicem ev aramak için, hala bulamadıysan konuşalım.

Ben düz öğrenciyim. Sürekli içicem, arkadaşlarım gelip gidicek. Tarantula ve sıçan besliycem. En küçük odayı alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla masa ortalığın anasını bellemdiğimiz sürece sorun yok istersen evde kaplan çita lemür besle

ama yeter ki o evyede bulaşıklar bitikip çeşit çeşit organizma ortaya çıakrmasın, ortada güve kelebeği dolşacak yiyecek olmasın ne bilim salonun ortasında 4 günlük çorap kalmasın eheh

hani iki haftada bir süpürge yapıp paspas da atabiliriz, bi de sigara külleri küllükte kalırsa iyi olur, en ideali balkonda içmek ama bu biraz sınıralrı zorlayan bir beklenti
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 24üm ama 15 filan derler, 45kgyim ondan hafif küçük gösteriyorum.

Pislik yapmayı sevmem bende. Geçen ev arkadaşlarımla. Çok sık kalmalı arkadaşlarım geliyor ses yapıyoruz diye sorun yaşamıştık. Ama kız filan paslarım her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa yakasında düşünüyortdum bir ara işte cihangir beşiktaş ne bilim kabataş vişnezade

oraları çok bilmiyorum en çok beşiktaş ve çevresini biliyorum

göztepeye daha doğrusu anadolu yakasına feci alıştım hem adımımı attığımda merkezi bir yerdeyim hem gece geç saatte bir yerden döneceksem satbaşı vasıta olduğunu biliyorum

şu anda göztepe köprünün üstündeyim soyak sitesinde, burası da iyi de buradaki evler de odalar biraz şekilsiz mesela şu andaki çalışma odam biraz ince uzun, yatak odası daha genişçe hani tyanıma birisini alsam verceğim oda için yarı kira almak istemem aynı paraya oadaları daha düzgün evler var daha merkezi yerlerde

mesela bu göztepe benzincinin orada bulduğum gibi 1200 tl oranın kirası ama işte 1200 tl her ay verebilecek durumda değilim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...