di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ... Facebook kullanicilarinin fotograflarini catir catir kaldirabilecek bir acik bulmus, Facebook'a bildirmis ve karsiliginda 12500 dolar para odulu almis. Helali hos olsun guzel yapmis da bu tip ney lan ?! dsf Yolda gorseniz at hirsizi diye kovalarsiniz, is basvurusuna gelse server calar diye almazsiniz, TV'ye ciksa apache dersiniz yeminle ama eleman koymus cocugu iste. =] https://secure-b.vimeocdn.com/ps/626/449/6264495_300.jpg http://arulxtronix.blogspot.in/2013/09/delete-any-photo-from-facebook-by.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 efendi birine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 di said: Yolda gorseniz at hirsizi diye kovalarsiniz, is basvurusuna gelse server calar diye almazsiniz, TV'ye ciksa apache dersiniz Kendisi bulamamış ya bug ı nasıl kıskançlıktan çatlıyor. Kardeşime de helal olsun çatır çatır harcasın 12.500 dolaresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ooo 12500 kaç kova köri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mmmmhhh köri banyosu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 suudi arab international da idi bu adam yada cnn hatirlamiyorum oyle tv acik kalmis ingilizcedi efsane idi adama bu parayla napicaksiniz dedi kadin adam sindi oncelikle dedi durdu 5-19 saniye projelerim var kenfime ait dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şunla kovalayacaksın http://galeri7.uludagsozluk.com/247/tuvalet-terli%C4%9Fi_350856.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kapalı alanı geçtim güneş arkasından geliyor. niye gözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 normal tipli hintli mi var ya hepsi at hırsızı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dedi kum zencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Red said: normal tipli hintli mi var ya hepsi at hırsızı gibi Raj var heralde. Raj, Big bang theoryde oynayan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adam deal with it gözlüklerini peşinen takmış. arkadaşlar deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ahahah sandnigger mı red ben tatlısu k*rdü diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 goldbären said: ahahah sandnigger mı red ben tatlısu k*rdü diye biliyorum Kürt olan benim. Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 most-bankable-indian iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 di said: Yolda gorseniz at hirsizi diye kovalarsiniz, is basvurusuna gelse server calar diye almazsiniz, TV'ye ciksa apache dersiniz yeminle ama eleman koymus cocugu iste. =] abi niye öyle düşünelim gayet normal bir hindistanlı kardeşimiz işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bu topiği yakinen takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 facebook daha apaçiymiş lan 12500 dolar ne vay mezarcılar, ver bi 100k şanın yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 goldbären said: ahahah sandnigger mı red ben tatlısu k*rdü diye biliyorum tabi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi adamın tipi pek çok hintliye göre gayet normal. siz hintli görmemişiniz la :D edit:lanet olası sayfa başları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hintli dediğin şöyle bişi işte. daha iyisi için ana babada çeşitlilik lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://stream1.gifsoup.com/view5/2507732/indian-dance-party-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ilk mesajda di nası kıskanmış nası kıskanmış ama foruma sığmamış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 reampage said: facebook daha apaçiymiş lan 12500 dolar ne vay mezarcılar, ver bi 100k şanın yürüsün. 100k da az ki, en az 1m falan verilmeliydi bence. Adam bug bildirmeyip 4chan tayfasına verseydi acıgı..abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar