cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 (12M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) Satiyorum guzel fiyatlar gelirse 1 ay icinde verebilirim Cpu ile o.c rekoru kirdik sorunsuZ olarakta 5 yildir kullanmaktayim 5gz rahat kullanilio core i7 lere kafa tutabiliyorsunuz rahat sekilde... Fiyati 500 tl den baslatiyorum acik arttirma seklinde olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Ne var bunun icinde? 2007 tarihli islemci yani? eBay'den baktim, fiyat bu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sunu bir calistir bakalim hala takiliysa: http://www.jens-hartmann.at/Fritzmarks/Fritz%20Chess%20Benchmark.zip Gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 lan ben seni pazar alanından uçurtmamış mıydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Suan mobildeyim eve gidince atarim Normalde hepsi yapamaz 5ghz ama evde suan normal hava sogutma kullaniyorum oyuzden 4 ghz fix halde kullaniyorum normal degeri daha yuksek ama ben 500 den baslatim dedim artik degistirim diyorum corei7 extreme alacagim. Yani ust duzey memnunum islemciden. Acikcasi corei7 5. Nesil extreme ide bekleyebilirim alicisi olmazsa ikinci makinayi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 biraz daha bekle ya satip araba alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 5 yılda şaftı kaymıştır bunun 2010 fiyatını yazmışsın. O.C'ledik diye yazıyor birde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Hahahaha neyin kafaları lan bunlar bir de utanmadan 500 liradan başlatmış. 2 dürüm parası verirseler öp başına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bi piyasasini arastirin ondan sonra karalayin sattigim urunu lutfen... Hayatinda extreme islemci kullanmamislar gereksiz yorum yapmasinlar lutfen! Normal islemci degil bu o.c ile bozulsun ;) Extreme islemciler zaten o.c yapmak icindir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 iyi de core2, kac onceki jenerasyon? hani fiyat cok degil ama, hem eski, hem kullanilmis, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Suan tum i7 lere o.c ile sorunsuz ayni performans yapabildigin bir islemci . Ayni fiyata corei7 alirsin evet ama bununda piyasasi ve olayi bu eski model bir 500gt gibi dusunun :) Yani extreme sevenler icin ideal zaten herkes anlamaz bu islemciden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yalnız extreme seri bu, normal core2 q serisi değil tabi artıık para edermi ederse ne kadar eder bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 benim i7 3820 şunları verdi testte relative speed 30.74 kilo nodes per second 14753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Ayni islemcimi bilmiyorum da core2quad q9650 vardi bende 2008de almistim 2012 de 450 liraya sattim yeni aldigim i5 islemci 250 300 liraydi sjdgyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 2007 q4'de çıkmış işlemci, neredeyse 7 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 socket 775 anakart bulmak lazım birde iyi halde, meraklıları için normal fiyat, bulmakta zor, heralde yandı cogu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 GERGE said: Sunu bir calistir bakalim hala takiliysa: http://www.jens-hartmann.at/Fritzmarks/Fritz%20Chess%20Benchmark.zip Gorelim. ben çalıştırdım. çalışıyor yani :D arkada youtube ı ıh falan dedi durdurdum flm 8 çekirdekte şeyyaptı i7 işlemcide relative to p3 1.0ghz diyor r speed 24.68 kn per sec 11845 yani? 1 ghz derken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 O P3 referans sadece. Node'a bakacaksin ama kotu degil. Intel Core i7 3970X, 4.16 GHz'de 22000 veriyor. Benim 2012 Air 5000 veriyor. Bundan daha iyi CPU testleri var ama, bu duz islem gucune bakiyor. Brute force gibin. En tepede Westmere Dual Xeon var 27000 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ha iyi kötü değil o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 i5 3470 ve 4570'in birinci elleri 500 civari valve'da developer oldugun donem kafayi mi yedin editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 gabe delirtmiş bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ucuza bırak alim lan, ana kartta değiştirmem hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 oo vintage kart hipsterlar kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 parayla tedavi oalcaksan alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 500'e 1 seans bile vermezler buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar