L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 doğal olarak ilk death note ve 3 filmini izledim, en sevdiğim karakter L. sonra code geass izledim yine babacumun tavsiyesiydi sanırım, baya sevdim. fairy taili bitirdim şuan ovalarını flmda izledim en sevdiğim anime buydu. lakin ftin yeni sezonuna varmış sanırım daha, bana izlenecek güzel bir anime lazım şimdik. hehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 gayass benim tavsiyem değil akito nun tavsiyesi ben izleyip bıraktım eheh önce cowboy bebop sonra psycho-pass bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 AMA EN ÇOK K-ON! BAK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 cinyıs başrollü ya da çok sihirli başka ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Akagi vardı cinyıslı sonra cinyıslı romantik komedi var World God Only Knows diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ama ben bide fairy taile çok alışmıştım :< 175 bölüm hemen bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 One Piece gibi, Naruto yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter. Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Kurenai Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Jinrui wa Suitai Shimashita Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Toradora Ergo Proxy NHK ni Youkoso Seirei no Moribito Samurai Champloo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha Sakurasou no Pet na Kanojo 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Full Metal Alchemist - yeni versiyon Full Metal Panic Magi Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Gin no Saji Uchouten Kazoku Servant x Service Kitakubu Katsudō Kiroku Eklemek, çıkarmak istediğiniz varsa söyleyin. Yeni başlayan biri için iyi tavsiye bence budur ama, kaç yıldır güncelleyerek veriyorum insanlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 full metal alchemiste bakayım o zaman ilk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 naruto izledim günceldeyim. one piece bakıyorum 539 dayım. bundan sonra ne bakabilirim uzunda olsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 şunu dinleyip duruyorum anasını satim, fairy taili baştan mı izlesem :) attack on titanla devam ediyorum bu arada fma sarmadı pek ilk bölümden nedense, steampunk sevmiyorum meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Gerge Cowboy Bebop yok, Basilisk; Baccano; Blackcat; Black Lagoon; Trigun; Hellsing; Berserk; Bende bunlari oneririm pek Fairy Tail tadinda degil ama anime olarak en cok zevk aldiklarim bunlar. Unutmadan peacemaker kurogane, shura no toki de ekleyelim. Bunlari gectikten sonra artik spor temali bisilere gecer sonrada kendi zevkini bulursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 fma2 brotherhood izledim bitti hemen, çokta sevdim açıkcası. devam ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 devam ediyorum derken hani öneri flm :P one piece nedense izleyesim gelmiyor karakter çizimleri çok hoşuma gitmedi gibi ama ne bileyim. death note, fairy tail, code geass, fma2 hepisini sevdim, bu şekilde devam edeyim diyorum. ama sırada ne izlesem, yemeğim gelicek hadd ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 aynı stilden, türden devam edecek olursan d-gray man ve soul eater ı tavsiye ederim. edit: hozceri senin mesajı da yeni gördüm, sana da aynen bu ikisini öneririm. edit2: mesajın 31 ağustos olduğunu da şimdi gördüm ama olsun neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 tengen toppa gurren lagann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kill la kill izliyorum. başka? çizimleri iyi olsun mümkünse bide büyülü flm olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fairy tail izliyorum, baya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 magi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fairy taili bitirdim mangadan ufak ufak okuyorum magiye bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hunter x hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tamam ona bakıcam zaten aklımda 10 farklı iletişim kanalından hunterxhunter demene gerek yok lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hunter x hunter daki çocuk olayı baymıyor mu? Bir bölümü kumdan kale yaparken, parkda oynamayla geçse... sanki millet itiraz etmezmiş gibi bir havası var (sanki :P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ilk başlarda öylede bi 30-40 bölümden sonra baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Reflective said: one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar