fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Benzin 5,17 tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Gaz var mutluyuz şükür, şimdi çekişi iyi benzinliler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben hep 30 liralık koyuyorum farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 arabam yok arabası olanlar düşünsün başka ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bütün otobüsler benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=L6JVyeygB14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ya neden herkes bi günlüğüne benzin almayı bırakmıyor? 1 günlüğüne depodakiyle yetinsin yetinen gerisi almayıversin. mecburen düşürmezler mi? hiçbi şey bilmiyor muyum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 benzin fiyatlarından şikayet edenler bence araba kullanmasın http://www.ugodog.net/blog/wp-content/uploads/2007/11/mutley1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Lithran said: Gaz var mutluyuz şükür, şimdi çekişi iyi benzinliler düşünsün. adama verilen title yüzünden şu mesajda içimdeki fesatlık ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Günaydın sanada benzinli ve öfkeli dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 allah zeval vermesin hokumetimize VOIIIIYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Ben hep fulletip şirket hesabına yazılıyo, sorun yok o yüzden. Varol teyp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 dizel çok faydalı çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Arabayı satacağım en son ya o olacak. Devlet ben gibi dünyanın en pahalı yakıtını kullanan adamdan olacak haberleri yok. Ayrıca yatırdığım vergi, şu bu lardan haberleri yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oha ya 5 i geçince nasılsa psikolojik sınır geçildi diye yaslamışlar resmen. daha geçen 4.90 larda değilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 imam baya eskimişsin ya lpg 2.72 benzin(95) 5.07 benzin(97) 5.17 dizel 4.51 Haber geldikçe opetin sitesinden bakıyorum güncelledilermi diye adamlar zam hızına yetişemiyorlar geç kalıyorlar hep haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Çukurca 5,32 tl http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33&city=78&sehir=HAKKAR%C4%B0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Çukurcada benzin falan Türkiyeden mi alınıyo sanıyosun sen sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 pompa fiyatları ne ya jigolo sitesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 5.14 totalde gördüm haftasonu bakalım yeni psikolojik sınırımız ne olacak 10tl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bugün bi 50 tl lik aldım sanki çok benzin hazzı yaşatsın diye sayacı yavaşlatmışlar amma çok benzin aldım ha havasına giriyordum az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bunlar hep israil uşağı faiz lobisinin müslüman türk halkı üzerinde oynadığı oyunlar.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Geri almışlar http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/benzine-indirim-yeniden-5-tlnin-altina-indi/88949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 doldurun depolari 1-2 gune kalmaz basarlar gene zammi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Şöyle bunların sistemi. Önce 11 kuruş sonra 14 kuruş zam şimdide 13 kuruş indirim yaptılar. Yani 12 kuruş zam yapmışlar. Sistem hep böyle döngü şeklinde devam ediyor. İndirim yapınca zannediyoruz harbiden indirdiler aslında önceki zamı belirli bir optimal seviyede tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar