sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 İndirdim tekrar, altımda fullenmiş bir asp explorer hesapta da 500 milyon falan para var. Fleet carrier falan hiç umursamıyorum, son bıraktığımda engineering yapmıştım ilk defa FSD'ye. SagA ordan da Beagle point falan mı gitsem diyorum. Hala hacı olmadık. Ek paket gelene kadar anca gider geliriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 19 undan sonra bedava veriyor epic! Tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 voice attack kullanan var mı ? profil arıyorum elite için. sesle cevap verilmese de olur. sadece belli başlı tuşların atandığı komutlar yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 epic'te bedava şu an diye hatırlatayım ben de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Yani epicden ben de aldım. Ama hiç oynayasım yok, biraz gameplay izledim ve ne bileyim çok boş ve tekdüze geldi. Grind fest şeklinde geçiyor diye yorumlar da okudum. Eve online bile baymışken pek çekilir çile gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 ek paketi gelince değere binebilir. ertelenmezse ilk kısım q1 2021'de gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Steam preorder fiyati 61 tl lool biz 250nin ustunde olmasin yhaa falan diye aglarken regional pricingin allahi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 oh bu çok şükela oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 işallah in yor feys chris roberts diyip bombastik bi şey çıkar, ama trailera bakılırsa yine bomboş dağ taş toprak hahah hayırlısı bakalım. internette sanırım extended gameplay var ama bakamıyorum iş yoğunluğundan. bi ara bakcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Alacaktim da trailerda bam bam gidip durmuslar. Cod severlere cekmisler sanki direkt. Gemiye istasyona saga sola nasil iniyoruz falan onlari gormek istiyorum duz bi gameplay videosu ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Aldik. Mayis haziran sarkabilir diye dusunuyorum ama muhtemelen mart gibi gelir. Gercek bi mmo olur artik. Baslangicta ship interior olmamasina da kabul, kesinlikle olacak dediler season bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 covid bunları da etkilemiş de çok da sorun olmayacak dediler. late spring'de pc versiyonu çıkacakmış. early spring de alfa erişim alanlar girebilecek. düz versiyon aldığım için release beklicem. sadece konsol biraz gecikecekmiş. who cares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 pazartesi odyssey alfa başlıyor. deluxe (alfa access) edition alan var mı burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 @Xenocide çoktan buralarda olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 19 mayıs release, bekliyoruz gemileri ısıttık. Ataturk Station'a inip on-foot o7 çekicez asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 (düzenlendi) ben alfa aldım bi gün girebildim rezaletti fps ama yargılamadım. sona bırakacağız dediler optimizasyon. 60+ fps'den 15 lere düşünce ne oluyoruz dedim. yalnız da değilmişim. çıkıyor iki gün sonra. optimize edemezlerse elite maceramı sonlandırıp nms'i gerçek kral ilan edicim. atatürk istasyonu'nda topluluk selfisi çekilmeli :d Mayıs 17, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Bir videoda gördüm sorayım dedim. Odyssey de sıfırdan mı başlayacağız? Ayrı oyun gibi mi değerlendiriliyor? Sıfırdan gemi kasmak da sıkıntı. Community Atatürk Station da mı takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Yok ya sifirdan degil. Communitt bi yerde takilmiyor cunku community yok fhsj ben kendi arkadaslarimdan bahsediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 saat kaçta açılıyo şimdi bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Aksam 8 civari hazirlik bakimi bitecek serverlar acilacak, odisey de acilmis olacak. Ek paket acilsin da komple bastan indiririm. Iki kere ugrasmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 70 kusur gb iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 (düzenlendi) 70GB mi hey maşallah, yükleyecek Windows makine yok fffffs Mayıs 19, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 evet silmiştim release bekliyordum, toplam boyut 73 gb gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 dosyalar bozuh falan demezse 59 gb ile yırtıyorum ben ve 15 dkya oyundayım base game'in 11 gb olup expansionun 50 gb olması umutları yeşertiyor ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 masamı sildim, hotasımı kurdum, vücudumu yağladım, playe bastım. servers are down. masayidevirenfuckthisshit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar