Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bende hazır ucuzlamışken alayım dedim, oyun bir boka benzemiyor ama onu boşverin hotas hadisesine gecekondu çözüm buldum. Bazılarınız zaten akıl etmiştir. Starcitizenda da gemiyi kontrol etmek sıkıntı şuan vatanda 118 tl olan snoopy v5 olan direksiyonu kullandım, vitesi hız için pedallarıda pitch yada yawn için ayarladım, bir de joystick bağlanırsa full hotas olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 hotasin anlami degisti bir anda :) 15 tane de tus var o soldaki thruster kolunun ustunde... http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/10/hotas-warthog-joystick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 getto hotas olm bizimki ayrıca elite i voice command olmadan oynamak ne kadar banalsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Getto olm benim gemi sesle calismiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 yeni deneyebildim oyunu. dusundugumden daha zormus kullanmasi. ama cok keyifliymis gercekten. ilk baslattigi yerde gorev alamiyorum. simdi bakinicam saga sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 2 kere beceriksiz bi sekilde oldukten sonra artik cozdum dedim, (birinde benzin bitti, birinde aaa sinyal diyip atladim 10 tane abi cikti roketler yagdi ustume) bi gorev aldim 30 kere falan jump yaparak bi data goturuyorum. yolda bi korsan saldirdi, indirdim asagi. bounty varmis 8000. benim gorev de 8000. en berbat gorevi almisim sanirim bir de, basibos buldugumuz veya boyle korsani patlatinca cikan mallari napiyosunuz, illegal dedi gotum yemedi goturup satmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 silent runningle girip illegal satabiliyorsun. fena para gelmiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ulan normal Cannon ne güzelmiş. multi cannon halt etmiş. bi koydum GÜMP dedi, ikincide patladı herif asdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Xenus said: http://www.amazon.com/gp/product/B00371R8P4 meraklısına Thrustmaster Hotas Warthog Joystick amazon'da historical low fiyata düşmüş buraya da koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 sansima bi tane korsan oldurme goevi buldum da, kaderimi cizdim resmen. gittim dedigi yerde 2 korsan buldum, bi tane nakliye gemisine saldiriyolardi direkt daldim ortalarina, korsanlari indirdim. arada saldirdiklari clean adama da lazer sikmisim yanlislikla bounty yedim. adam da pesimi birakmadi bi turlu, hull inmis %10a hala saldiriyo. onu da patlattim. 5 gun sure verdi bounty. korsanlardan birinde de 22k bounty varmis. kactim ordan. 5 gun sonra gidip alicam parami. korsanlardan dusen mallari da aldim, black markette sattim. bu arada da bounty hunter olmaya karar verdim. ticaretle falan ugrasilacak gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Asdfba adam kader kurbani istemeye istemeye korsa olmus kotu yola dusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bi sistemde wanted, oburunde tertemiz. sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Xenus said: Xenus said: http://www.amazon.com/gp/product/B00371R8P4 meraklısına Thrustmaster Hotas Warthog Joystick amazon'da historical low fiyata düşmüş buraya da koyayım Bu 114$ shipping oehh yalniz refund da olabilir kismi bu dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 dün deli gibi wanted npc ye ateş ederken o hedef bozan şeyi attı (chaft mıydı adı ?) gittim clean npc ye ateş ettim korsanlarda 5 saniye sonra öldürdü o npc yi bi baktım 6 day wanted olmuşum sistemde :D sidewinder alıp fed lere tarattım kendimi patlattılar ödedik parasını, fas aldım birkaç şey denedim en sonunda böyle fitledim http://coriolis.io/outfit/federal_assault_ship/06C6E5B5E6B4E4C0v0v27270404040l4a3b----.Iw18cQ==.Aw18cQ== pyhton nasıl bounty hunt olayı için iyimidir 15m daha toplamam lazım hoş onun için, yoksa fas ile devam mı edeyim ? birde black ile wing yaptık geçen wanted avlarken gayet zevkliydi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben phyton kullanıyorum bounty hunting'de. galiba gemin ne kadar pahalıysa o kadar çok bounty çıkması durumu var ya da, phyton ile sinek avlar gibi avladığın için daha hızlı bounty kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 VR'ların son kullanıcı kitleri çıksa da tekrar oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Xenocide said: ben phyton kullanıyorum bounty hunting'de. galiba gemin ne kadar pahalıysa o kadar çok bounty çıkması durumu var ya da, phyton ile sinek avlar gibi avladığın için daha hızlı bounty kasıyorsun. korsan avlarken kullandığın fit i paylaşabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://coriolis.io/outfit/python/27A6D5A4E7A6D5C1e1e1e0s0s040404044f5n5n5i5i---2h.Iw19gDNZA===.Aw18eQ== benim python boyle kullanmiyorum anaconda ile takiliyorum ama tatli alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 0 bilgiyle ilk defa uo oynar gibi hissettim kendimi. meger milleti avlamak icin interdicter lazimmis. gorevde oldur dedigi adamin pesinde mal gibi dolanirken "eeee" dedim arastirdim buldum. neyse gittim aldim geri dondum. ilk denemeyi bikac wanted gemide yaptim. toplanacak 50000e yakin bounty oldu. benim param da 20000. fakirin onde gideniyim. sunlari topliyim diye porta giderken missiondaki eleman cikti karsima. kacirmiyim diye takildim pesine. interdictioni koydum. herif cleanmis. 2 tane guvenlikci abilerle beraber coktu ustume. hem o bolgeye de 6gun wanted oldum. hem 50000 civari bounty bosa gitti. lanet olsun diyip ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 anacondaların çifleşmesi https://www.youtube.com/watch?v=gHUHB2jixw0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Şu oyunda bir tane güzel gemi var mı? Benim gözümden kaçmış olabilir diye soruyorum hepsi birbirinden iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 hepsi burada ama senin ulasma ihtimalin yok :D zevksiz herif. Kanuni said: update icin offline oldu server. saat 16 gmt gibi gelecekmismis tam emin degilim. https://www.youtube.com/watch?v=x08skupb8cc&feature=youtu.be gemilerin olcekli karsilastirmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 hepsi birbirinden çirkin. Şöyle birşey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 batiricam kanadi diyorsun :) lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar