Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Ben sanırım sensor overlayi kullanamıyorum.

Adam arkadamı hangi açıda anlayamadığımdam ölüyorum. Hayır önüme alsam azına sçcam. turret hardpointli plasmam var fln geberecek it. bi aldım shieldi bitti, azına sçıodum. sonra arkama bi geçti yok. e z ile uçuş kontrolünü de devralıyorum ama yok

EDİT: adamlar anlatmış

https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/26ewrs/i_lose_enemies_once_theyre_behind_me/

"That's your target tracker. When the red dot is near the top he's in front and above you. When it's near the bottom he's behind you. It's kind of like an arrow pointing which direction off screen the enemy is instead of having arrows on your HUD." said:

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi para kazanmak için hangi gemiyi alacağız?

ilerde korsanlık yapacağım ama farm işinden hemen kurtulmak istiyorum...

Eagle var? Viper mı alacağım? yoksa parayı biriktirip başka birşey mi?

Ayrıca Ödülleri arttırmak için bir modul varmış onu da takacak mıyım? Onu takınca penaltı alıyormuşum ama milleti tarayınca (polisler vuruyormuş vs.. Gerçi taraması otomatik değilse sadece wanted larımı taramak gerek?)

hızlıdan bir yol gösterecek varsa iyi olur.

ulan bide elimden kaçıyorlar.. polis geliyor "sen taranmadın gidemezsin" ypaıyor.. adamın charge sesini tutuyorum, ben gidemiyorum arkasından.
Sosyal ağlarda paylaş

Cobra alabildim ben de missionlarla, çat pat fitledim, en iyi para resource extraction gibi duruyor yeni başlayanlara, federaller geziyor zaten onlara takılıp wantedlara sıkıyorsun :)

Yalnız anlamadıgım bazen bounty geliyor, bazen gelmiyor, ha geldi mi 150k+ falan geliyor ama neye göre dağılıyor, en çok vurana göre mi ? onu çözemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...