KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 arkadaşlar nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Galaxy buyuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 KaRa_DaVuT said: arkadaşlar nerdesiniz amamakedeyiz, gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yav arkamdaki adamı anıs önümealcam ya arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Slingshot yap panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 abi gülmeyin aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadan arkadan vuruyorlar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ben sanırım sensor overlayi kullanamıyorum. Adam arkadamı hangi açıda anlayamadığımdam ölüyorum. Hayır önüme alsam azına sçcam. turret hardpointli plasmam var fln geberecek it. bi aldım shieldi bitti, azına sçıodum. sonra arkama bi geçti yok. e z ile uçuş kontrolünü de devralıyorum ama yok EDİT: adamlar anlatmış https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/26ewrs/i_lose_enemies_once_theyre_behind_me/ "That's your target tracker. When the red dot is near the top he's in front and above you. When it's near the bottom he's behind you. It's kind of like an arrow pointing which direction off screen the enemy is instead of having arrows on your HUD." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Combat tutırial var ona bakmak lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bu oyuna yeni değişik gemiler eklenecek gibi bir açklama yapıldı mı? tüm gemileri bana çok benzer gözüküyor hele bi de star citizen dakilere bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Örnek buildleri falan görebileceğimiz bir site yok mu ? Cobra aldım noob gibi bakınıyorum yarım saattir ,buildleyemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 http://gfycat.com/UnfortunateSardonicLarva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 cobra iyimiş ya pesime biri takilinca boostluyorum kaciyorum :) ben 2 burst lazer 2 missile rack aldim bilmiyorum zaman kaybimi missile kasmak ? ama eglenceli.. pirate tutorialda adam 2 beam lazer 2 multicanon almış aynı anda nasıl kullanıyor bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Lazerle shieldi eritip daha yakına gidip tatatatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 betam var nasıl giricem? bi şey indirmek falan gerekiyo mu update vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Şimdi para kazanmak için hangi gemiyi alacağız? ilerde korsanlık yapacağım ama farm işinden hemen kurtulmak istiyorum... Eagle var? Viper mı alacağım? yoksa parayı biriktirip başka birşey mi? Ayrıca Ödülleri arttırmak için bir modul varmış onu da takacak mıyım? Onu takınca penaltı alıyormuşum ama milleti tarayınca (polisler vuruyormuş vs.. Gerçi taraması otomatik değilse sadece wanted larımı taramak gerek?) hızlıdan bir yol gösterecek varsa iyi olur. ulan bide elimden kaçıyorlar.. polis geliyor "sen taranmadın gidemezsin" ypaıyor.. adamın charge sesini tutuyorum, ben gidemiyorum arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Cobra alabildim ben de missionlarla, çat pat fitledim, en iyi para resource extraction gibi duruyor yeni başlayanlara, federaller geziyor zaten onlara takılıp wantedlara sıkıyorsun :) Yalnız anlamadıgım bazen bounty geliyor, bazen gelmiyor, ha geldi mi 150k+ falan geliyor ama neye göre dağılıyor, en çok vurana göre mi ? onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Oyuncular arasi trade olmadigi icin credit yardimida yalan tabii.. Sifir etkilesim o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bu wantedlarda bazen etrafa birşeyler saçılıyor (loot) http://snag.gy/bdqx0.jpg vs. gibi şeyler düştü... (ayrıca burayı bookmarka alabiliyor muyum? sornadan gelebiliyor muyum istediğim bir yere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 0.03mb/s fu braben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 gemiyi yükselttikçe daha fazla mı para kazanıyoruz? anlamadım... viper a geçtim.. arkadaş 30-50k lık wanted vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Rank atliyorsundur, reputationun artiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Anaconda kullanan var mı aramızda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 alsam alirim da sonrasinda onu doldurmak kasar. birde ASP cok guzel ya. atlama mesafesi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KOKARY ' e gelin abi, her çeşit RES var, conflict area var, 3 tane falan istasyon var galiba, var allah var, wing falan yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar