Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 demin pirate öldürmeli quest aldım götümü kesiyordu pirate önüme geçiremedim bile arkamdan sıktı da sıktı asdfg fight tutorialı yapmamıştım hiç yapim olmadı onları artık ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bugun kokpit dagildi benim cam yok, patlattim npc yi 25 dk var oksijen bitisine. Istasyona kokledim ama cam olmayinca anca soldaki kucuk radardan vardim indim istasyona o da ne repair yok.. Sistemdeki diger istasyonda var kaldi 12 dk gene pufur pufur camsiz oraya varabildim radarsiz vs.. Iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Black-ice said: demin pirate öldürmeli quest aldım götümü kesiyordu pirate önüme geçiremedim bile arkamdan sıktı da sıktı asdfg fight tutorialı yapmamıştım hiç yapim olmadı onları artık ben flight assist off tusunu kullaniyo musun? ucarken bu tusa basili tutup gidis yonunu degistirmeden drift atar gibi donuyosun. fao combatin can damari. ekstra mouse tusuna atadim cok sik kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 abi ilk kez duydum deneyeyim herşeyi ilk kez duyuyorum zaten oyunla ilgili ne yazsanız ilk kez duymuş oluyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 uzayda geçiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 1 ay sonra gezegenlerde de geçecek B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 pirate tutorial https://www.youtube.com/watch?v=Z-Ymz6hc3Xc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 o zaman ben de gemiyi lave'e getiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 http://www.rockpapershotgun.com/images/15/nov/30elitehorizons.jpg Hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 arkadaş giftlemiş saolsun. akşam aqıyorum ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Hacılar bak bu oyunda dün kırk saat Göktürk le birbirimizii bulamadıt. İkimiz de l 3447 de trethivitok istasyonda birbirimizi göremedik. kodumun instance ı. Nasıl yapacaz edecez? Her şeyi denedik. Private group kurduk bağlandık olmadı. wing atamıyorum zaten cannot connect falan diyor text message lar gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ha bu arada eet akşam inş hepimiz lave deyiz bi Teamspeak falan da ayarlayalım da sex. Gerçi wing voice chat var ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Private group denedinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Densiz said: Patiye aslında bir TS lazım... Hatta böyle sistemli felan, herkezin nicki görünecek D: (eve online da yapıyorlardı) İhtiyacınız varsa bizim mumble ı kullanabilirsiniz. Bilgi için pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Kanuni said: Private group denedinizmi? Hacı denedik amma olmadı. herşeyi denedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Friend olarak eklisiniz degil mi birbirinize? Ya iste onceden bahsettigim sikintilardan biri social tools yok nerdeyse arti online sistemi peer to peer imis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Kanuni said: Friend olarak eklisiniz degil mi birbirinize? Ya iste onceden bahsettigim sikintilardan biri social tools yok nerdeyse arti online sistemi peer to peer imis.. İşte peer to peer olunca da net bağlantısı ıvır zıvır dan birbirini bulmayı zorlaştırıyor çok kıl bir durum. Ben gidip industrial gank lemek istiyorum hacı grubumlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Nerden bulcan birde pvp de adam bakalim, hele bi kurun oncede grubu :) iki gundur toplam 22 saat oynadim open olarak, tek bir kisi goremedim oldugum yerlerde. Su lave denen yerde belki toplanmistir insanlar forumlardan bakmak lazim neresi unofficial combat zone. Allahtan pve icin oynuyorum sunu.. Triple elite :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yok yahu ben de deli pvp peşinde değilim. amaç birlikte takılmak. grup grup bounty hunting taşıma smuggling vs falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Haaa ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 KaRa_DaVuT said: Yok yahu ben de deli pvp peşinde değilim. amaç birlikte takılmak. grup grup bounty hunting taşıma smuggling vs falan. madenci ol sen, seversin sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 akşam diyorum. geliyorum diyorum. gemime atlayıp lazer sıkacağım paçanıza diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 olm bakın şimdi lave yi seçiyorum L7334 sisteminden sonra locked olan yere align lıyorum j ye basıyorum yakıt yetmiyor hacı gidemem oraya uyarısı veriyor e nası gideceğim ben oraya. hesaplamıyor da yakınındaki hiçbi yeri route olarak? ayrıca supercruise dayken hedefe yaklaşınca ben kendim mi durdurucam gemiyi. slow falan diyor durmaya çlaışıyorum durmuyor iki kere j ye basıyorum allah heat uyarısı veriyor FDS cooldown oluyor güneşlerin içine içine çıkıyourm?!? ben neyi yanlış yapıyorum olm. ayrıca dün pirate a daldım en son ahahaha geber it diye. adam arkama geçti çata çota indirdi bi daha önüme alamadım dsfkljsdldsjf sidewinder la olmuyo galiba bu iş yada ben yetemedim. ayrıca kara ile aynı sistemde olmamıza rağmen ne birbirimize wing atabildik ne text message atabildik nede voic chat yapabildik izin vrmedi oyun instance mıdır nedir anlamadım göremedim bile adamı. göstermedi ama haritada aynı sistemde gözüküyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 GokTuRK said: adam arkama geçti çata çota http://www.reactiongifs.com/r/ybrws.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Aluriel said: KaRa_DaVuT said: Yok yahu ben de deli pvp peşinde değilim. amaç birlikte takılmak. grup grup bounty hunting taşıma smuggling vs falan. madenci ol sen, seversin sdfghj BALGAMLI TÜKÜRÜRÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar