Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Black-ice said: valla başka sisteme geçmek hariç ışık hızına geçebiliyosun yine. o yüzden o sistemdeki en yakın üsse fln gidiyon işte. yani ben böyle yapabildim noob olarak :D 1 kere şu başıma geldi; uzak bi yere gidiyordum, fuel durumunu unutmuşum fuel scoopum da yok. en son bi sisteme gittim, bi sonraki jump için yeterli yakıt yok dedi. bulunduğum sistemde de istasyon yok. fuelimin yettiği derecede yakınlarda istasyon olan başka sistem de yok. Kaldım öyle. Mecbur self-destruct :) Fuel scoop varsa da yine %100 güvenmemek lazım, fuel çekebildiğin güneşler var çekemediğin güneşler var. Yanlış hatırlamıyorsam M class star ve sonrasından çekemiyorsun. http://i.hizliresim.com/0NDGRY.jpg Şu tablo baya faydalı mesela. herkesin elinde bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kendini patlatınca noluyor ben hiç deneyimlemedim ya da gemin patlayınca işte ölünce fln bi de mrk ettiğim ışık hızıyla gezegene girsen noluyor asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Patlayinca gemini veriyorlar sana geri full herseyiyle cuzzi bir rakama.. Ama tabii kargo bye bye.. Ornek: bende 17 milyonluk asp var su an patladim 800000 e aldim herseyi eksiksiz. Isik hiziyla girmessin yildiza vs atar seni o hizdan ama sonra cok istersen yaklasip kavrulup patlayabilirsin :) Cepten yazmakta eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 gezegenlere falan tam hızla girdiğinde çarpma mesafesine gelince emergency drop diyip atıyor supercruise'dan. ama sanırım gidiş hızına göre emergency droplarda hull damage yiyorsun. güneşe o hızla girersen daha sıkıntı, yine atıyor ama çok yakın olduğu için heat damage yemeye başlıyorsun. emergency drop'da 40 saniye FSD cooldownu var. 40 saniye bi yanıyosun önce, sonra FSD'yi çalıştırınca ekstra ısı ekleniyo işin içine, daha da kavruluyorsun. kurtulursun muhtemelen ama epey hasar görür gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Heat sink abi efil efil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 heat sink varsa sorun kalmaz evet. ama ben mesela phytonda kullanmıyorum. onun yerine başka modüller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kendi patlatınca klasik ölüyon işte. uzayın ortasında yakıtsız kaldıysan yada thruster gümlediyse yapacak bir şeyin yok ise allahu ekber deyip patlatıyon kendini. supercruz ile güneşe yada gezegene daldın isen gemi otomatik Emergency drop yapıyor. %2-4 arasında gemi hasar alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Hmm 3 lük rack istiyormuş cargo 8x sanırım orda fuel neyim takılı küçülteyim fueli de bari cargo takayım he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oyun içi gemiyi döşeyip, statları görebiliyor muyuz? (görsel olarak.. para harcamadan) veya eve online daki gibi bir program var mı? (modüllerin özelliklerini de görmek istiyorum) şunu buldum: http://coriolis.io/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 akşama birlik olsak mı? bir şeyler yaparız. pve yada pvp, itlik pislik falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Densiz said: Oyun içi gemiyi döşeyip, statları görebiliyor muyuz? (görsel olarak.. para harcamadan) veya eve online daki gibi bir program var mı? (modüllerin özelliklerini de görmek istiyorum) şunu buldum: http://coriolis.io/ şuda var / http://www.edshipyard.com/ 1.5 patch de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 benimkine de 1.5 dahilmiş. bedeki daha bi iyi o halde? noob işi olduğundan modülleri bilmiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 lord_gorthaur said: akşama birlik olsak mı? bir şeyler yaparız. pve yada pvp, itlik pislik falan filan? Olur bro ben Lave ye geri dönücem zaten. Aslında herkes Lave ye gelse, hep birlikte lave Loop dan rare commodity ticareti yapsak, parayı vurup fer de lance cobra falan alıp ptliğe aksak h.sonları iyi seks dönüyor diyorlar anarşi sistemlerde wing lerle. korsanız nasılsa hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ben de karakterin oralara getireyim bari.. Güneşten enerji çeke çeke geliyorum. 30 jump :P. Fiti değiştirip daha hızlı atlayabilirdim sanırım ama, yeniden döşeyecek para olmazdı D: (gerçi heat sink vs. de yok.. enerji için patlayacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Buyuk ihtimal :) Geldigin sistemlere bak belki istasyon vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 hadi ben de geliyorum gece biraz geç gelicem 23 gibi falan da geleyim yanınıza sidewinder ımla fiti fiti para kasalım adam keselim. biz de yanar döner olalım itlik yapalım hainlik yapalım köle taşıyalım arkadaşlar. bugüne kadar iyilik yaptık da elimize ne geçti?!? savulun pati squadron geliyor of gaz oldum su içiyim bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Kanuni said: Buyuk ihtimal :) Geldigin sistemlere bak belki istasyon vardir. istasyonlar zaman kaybı diye böyle birşey yaptım. alt tab yapıp yarı afk ile geldim sisteme. -- Düzgün bir eagle fiti var mı? para kasıp, daha iyi gemiler alayım... Netden bakıyorum biraz eski rehberler ama denieyeceğim. (herifler anaconda vs. kesiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oyunu aldırdınız banada sonunda sdfasd http://www.amazon.com/gp/product/B001CXYMFS?ascsubtag=hawk-538446585-20&creative=394997&creativeASIN=B001CXYMFS&linkCode=df0&ref_=nav_signin&tag=hawk-future-20 şundan patlatsak çok şık olmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 hype var pc yok internet yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 116.860Ls ne ya :( Yapacaginiz terminale... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Densiz said: Kanuni said: Buyuk ihtimal :) Geldigin sistemlere bak belki istasyon vardir. istasyonlar zaman kaybı diye böyle birşey yaptım. alt tab yapıp yarı afk ile geldim sisteme. -- Düzgün bir eagle fiti var mı? para kasıp, daha iyi gemiler alayım... Netden bakıyorum biraz eski rehberler ama denieyeceğim. (herifler anaconda vs. kesiyor) Eagle'la falan anaconda kesilir mi bilemicem de anaconda kesmekte pek bişey yok. Sub-Target'dan Power Plant'i target alıyorsun, shield düştükten sonra beam lazerle power plant eriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben bunu aldım elite'i aldıktan sonra çok daha zevkli oldu oyun o kesin tavsiye ederim herkese Seperate said: Oyunu aldırdınız banada sonunda sdfasd http://www.amazon.com/gp/product/B001CXYMFS?ascsubtag=hawk-538446585-20&creative=394997&creativeASIN=B001CXYMFS&linkCode=df0&ref_=nav_signin&tag=hawk-future-20 şundan patlatsak çok şık olmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 KaRa_DaVuT said: lord_gorthaur said: akşama birlik olsak mı? bir şeyler yaparız. pve yada pvp, itlik pislik falan filan? Olur bro ben Lave ye geri dönücem zaten. Aslında herkes Lave ye gelse, hep birlikte lave Loop dan rare commodity ticareti yapsak, parayı vurup fer de lance cobra falan alıp ptliğe aksak h.sonları iyi seks dönüyor diyorlar anarşi sistemlerde wing lerle. korsanız nasılsa hep seks ben de tekrar giridm oyuna lave'deyim eagle var pimp fitli, yalnız unutmulşum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Patiye aslında bir TS lazım... Hatta böyle sistemli felan, herkezin nicki görünecek D: (eve online da yapıyorlardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ahaa cmdr pumpkinpie bizden biri mi yav? lave 'de viperla phyton'a dalinca öttürdü beni fena :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar