Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 :) aynen, yildizlar gezegenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Black-ice said: ya silen running diye bişey varmış. bi görev almıştım illegal cargolu hemen 2,5k cezayı yedik :D ama kargomu almadılar o yüzden adamdan 30k alınca görev için yine baya karlı çıktım. bir de uzayda gezerken escape pod buldum bi tane. aldım öyle attım kargoya. duruyo orda. illicit kargo diye gösteriyo sağda uyarı. ama kimse de laf etmedi daha. bi de napacam ben bunu bilmiyorum :d Contacts a girince illegal mal satacam ben denilen bir madde cikiyor buyuk istasyonlarda oradan okutmaya calis. O illegal olayinda bir gariplik var zaten ya da gorevde 1- gorev aldin 3 tane mal gotur diyor misal altin , gorev ederi 40000, fine 500.. Altinlarin satis fiyati 10000. Gorevi iptal et daha karli cunku altinlar sende kaliyor. 2- senin anlattigin illegal gore yakalanirsan cezasi 4000 gorev ederi 30000 ne kasacam silent run vs ye gidiyor olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oyunu aldım olm kokpit hissi çok güzel gemiyi kaldırdım falan gezdim sağda solda sonra indiriyim dedim landing poda yanaş dedi ama hangisine yanaşacağımı bulamadım bitanesine indirdim yanlışmış istasyon kızdı ben başka bi yere indim ora da yanlış mış ateş ettiler öldüm :(((( bu ne lan hype hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 eyv kanuni. abi ortada yazıo hangi poda ineceğin mavi yazıyla. podların üstünde de dev gibi numara yazıyor turuncuyla. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Sevgili comez pilot arkadasim, izin isteyince istasyondan sana numarasini verir ornegin 3 nolu pist oraya ineceksin. Koy otogarimi ora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 GokTuRK said: Oyunu aldım olm kokpit hissi çok güzel gemiyi kaldırdım falan gezdim sağda solda sonra indiriyim dedim landing poda yanaş dedi ama hangisine yanaşacağımı bulamadım bitanesine indirdim yanlışmış istasyon kızdı ben başka bi yere indim ora da yanlış mış ateş ettiler öldüm :(((( bu ne lan hype hype hype Aynısı bana oldu yaasdhasgd ilk başladım dock training de, ulan in diyor iniyoruz ama istasyona docklayamıyorum çünkü geminin önü ineceği yer vs amele gibi ayaralyamadım bitürlü. Ha bide, eğer istasyondan docking right almadan içeri girersen kızıyor adamlar ateş ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ucuza otomatik dock sistemi alip geminize takabilirsiniz bu arada.. Bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 oldu olacak otomatik vites araba da kullanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Kanuni eyvallah. Bıngıl benim araba otomatik zaten bana komaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 HAYDAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 DEMİRDEN KORKSAK ADDER E BİNMEZDİK OTOMATİK DOCK NEDİR LAAAYN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 istasyona girerken keşkül titretir gibi o tilti veremeyeceksem yerim uzay simini asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 https://www.reddit.com/r/FuelRats/ olm bu herifler süper lan Uzayda yakıtın bitesre gelip sana beleş yakıt getiriyorlar Bildiğin Opel Yol Yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Aahahahah e çok uzaktan napıolar? Bazı sistemlerde yakıtını dolduramıosun yıldızdan, notron yıldızları falan oyle. Peşpeşe gelince sıkıntı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Iyiymis Tip: fuel scoop aleti ile yildizlardan yakit cekebilirsiniz. Dikkat etmek sart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Kanuni said: Iyiymis Tip: fuel scoop aleti ile yildizlardan yakit cekebilirsiniz. Dikkat etmek sart :) Hmm explorerlar için şart sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tabı canım addera dırek eklıosun, bıde jump uzatanları eklıosun tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Herkese sart trader vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 E bitti diyelim dolduramıyorum napcam? Podla çıkıp benzinlikten alıp muyum en kötü hortum falan ? Sjskks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 valla başka sisteme geçmek hariç ışık hızına geçebiliyosun yine. o yüzden o sistemdeki en yakın üsse fln gidiyon işte. yani ben böyle yapabildim noob olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Suark said: tabı canım addera dırek eklıosun, bıde jump uzatanları eklıosun tamam O ne ola? Ben Cargo Space e taktım Yanlız sorum, ben neden cargo 8x rack imi adder a ekleyemiyom sadec1 tane ekletti ama nette herkes 2 tane eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 onu bılmıormda ıste jump uzatıcı nane vardı abı googlledaım dırek mıdem buladndı ya allah kahretsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 aha bu da rare trading route Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 jump uzatici dedigi frame shift drive :) onun kendi icinde A 5-5 kalitelisine kadar satiliyor her biri kendi icinde kalite olarakd egisiyor yani. cargo space takarken mevcut takili nesnelerden birini cikarman gerekir bazen ki iki olsun. sen bir takiyorsan ya fuel scoop ya exploration sensor vs vardir. cunku gemiye takilacak aletler genelde birbirlerinin kullandigi slotlari kullanir. misal sen tradersin istersen fuel tanki 2 degil 1 yap o bosalan yere cargo extender yerlestir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar