akirafes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 pvp mi? Sen daha istasyondan çıkamazsın. Edit: Çok iyi ötesi oyuncular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben frontier forumları düzenli takip ediyorum. 20k oyuncu varmış oynayan. tabi çoğu solo ve özel group takılıyor. open play oynayıp hack-meck yapan yada pahsedilen oyuncular hiç konuşulmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Dün ilk defa community goal olayına bi bakayım dedim, goalın olduğu sisteme gittim, bounty hunting görevi vardı resource extraction site'a bir girdim ki, yaklaşık 25-30 tane player lol sonra bi tane wanted player gördüm. %40 hull healthım kalmıştı ama shieldım vardı. dur dedim dalayım şuna, imperial clipperdı. shieldını düşürür indiririm %40 yeter dedim. adam dalacağımı anladı, üzerime boostlayıp gemiyi çarptırdı benim shield direk down. sonra ayıkmadım durumu, salak gibi daldım yine. bzzzzt yaptı öldüm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 of o çarpma olayı.. eagle ile saldırdım, uzun bi çatışmaydı. patlamak üzere olan type bilmemkaç'a tosladım ben de öldüm. ne saydım ne saydım. hull inmek bilmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 large gemilerden ve federal ship'lerden uzak durun. hammer'ları sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Asil benim gemi large, phyton var ona guvendim adamin clipper ufak ama full shield gen kasmis pezo gomdu kendi shoeldindan 1 cizgi gitti benim ucu birden gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Xenocide said: Asil benim gemi large, phyton var ona guvendim adamin clipper ufak ama full shield gen kasmis pezo gomdu kendi shoeldindan 1 cizgi gitti benim ucu birden gg. clipper ufak gemi değil, Large olarak geçiyor phyton ise medium. Hammer hasarı; geminin S/M/L boyutu, hull massı ve hızı etkiliyor. Ayrıca; http://www.youtube.com/watch?v=0jE7UhIyRnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 23-24 kasım gibi horizons beta geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ben madencilige baslaidm cobra mk3 ile nereye gidim mining kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 halkalı gezegenlere bak, metal rich halkası varsa yapıştır. en pahalı madenler metaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 indirimle 36 liraya düşmüş. horizons beta da pazartesiye kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 http://store.steampowered.com/app/374400/ voice command programı 4 tl. voice attack kadar başarılı. ana sitesinde trail version da var. kullanmak isteyen var ise FYI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 36 tl'den daha da ucuza ineceğini sanmam. Horizons hala 40 euro ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Valla 37 TL'yi görünce direk yapıştırdım. Şimdilik eve online takılıyorum ama belki ilerde bir tadına bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 steam'den bende aldim ama ek paketinin geleceginden haberim yoktu :( simdi base game'i alanlara, ek paketi pre-orderlayinca 10 euro indirim yapacaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 haha düştün tuzağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben de gaza gelmistim steam indirimi ile, once bir pati bakayım dedim. iyi ki de demisim, beni de kandıracakmıs adiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yalnız steam'den aldıktan sonra da yine horizonsa indirim kazanıyorsun neden steam avantajsız ki anlamadın ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 avantajsız değil canım. almak isteyen alsın 10 numara fiyat. Ama expansion çıkacağından dolayı şevk kırılması yaşadı arkadaşlar, "ne güzel 37 tl'ye kapatmıştık nerden çıktı bu 40 euro şimdi :(" şeklinde. expansion planetary landing getiriyor yiğenler, inmeyi verirsiniz gezegenlere nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 az kalsın alıyordum lan.. iyiki gördüm expansion haberini. zaten indireceğimden bile emin değildim. sağolun varolun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 660M ekran karti ile nasi calisir bu ona gore alayim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 660m nedir ne değildir performansını bilmem de bende gtx560 ti var, ultrada falan rahat. oyun çok grafiksel olarak kastıran bişey değil boş uzay zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 600 serisinin laptop versiyonlarindan biri iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 o kartin desktop equivalent'i tam kac emin degilim ama 550ti olmasi lazim. rahat acarsin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 horizons ile birlikte minimum os 64 bit olacak haberi olmayanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar