Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün ilk defa community goal olayına bi bakayım dedim, goalın olduğu sisteme gittim, bounty hunting görevi vardı resource extraction site'a bir girdim ki, yaklaşık 25-30 tane player lol

sonra bi tane wanted player gördüm. %40 hull healthım kalmıştı ama shieldım vardı. dur dedim dalayım şuna, imperial clipperdı. shieldını düşürür indiririm %40 yeter dedim. adam dalacağımı anladı, üzerime boostlayıp gemiyi çarptırdı benim shield direk down. sonra ayıkmadım durumu, salak gibi daldım yine. bzzzzt yaptı öldüm sdfg
Mesaj tarihi:
of o çarpma olayı.. eagle ile saldırdım, uzun bi çatışmaydı. patlamak üzere olan type bilmemkaç'a tosladım ben de öldüm. ne saydım ne saydım. hull inmek bilmiyo zaten.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Asil benim gemi large, phyton var ona guvendim adamin clipper ufak ama full shield gen kasmis pezo gomdu kendi shoeldindan 1 cizgi gitti benim ucu birden gg.

clipper ufak gemi değil, Large olarak geçiyor phyton ise medium. Hammer hasarı; geminin S/M/L boyutu, hull massı ve hızı etkiliyor.

Ayrıca;
http://www.youtube.com/watch?v=0jE7UhIyRnA
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
steam'den bende aldim ama ek paketinin geleceginden haberim yoktu :( simdi base game'i alanlara, ek paketi pre-orderlayinca 10 euro indirim yapacaklarmis.
Mesaj tarihi:
avantajsız değil canım. almak isteyen alsın 10 numara fiyat. Ama expansion çıkacağından dolayı şevk kırılması yaşadı arkadaşlar, "ne güzel 37 tl'ye kapatmıştık nerden çıktı bu 40 euro şimdi :(" şeklinde.

expansion planetary landing getiriyor yiğenler, inmeyi verirsiniz gezegenlere nolcek.
  • Yeni Oluştur...