Mosquito Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bende update ediyorum şuan oyunu nasıl son durum? kısa bi update yapabilecek var mı son pve, pvp durum hk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 wings olayını deneme fırsatı buldum arkadaşla, gayet hoş olmuş, sağlam bounty topladık beraber. wingle dolaşınca interdictionlar da artıyor, eğer interdictlenen arkadaşının range'indeysen sen de otomatik düşüyorsun onun olduğu yere, beraber savaşıyorsunuz falan güzel güzel nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi cok guzel lan ahaha deli eglendik arkadasla bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Alınır oynanır mı şimdi, keyif alıyonuz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 akşama toplaşak bounty yada L-USS kasarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 lord_gorthaur said: akşama toplaşak bounty yada L-USS kasarız L-USS nedir yahu? onu da ilk duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 asınlda "strong unidentified signal source" S-USS yanlış yazdım :P baya kalabalık gruplar çıkıyor bu signallarde sololanması baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Appropriately, the winner of Frontier’s Triple Elite competition is a Commander by the name of Onepercent. He played for 1,029 hours between December 18th and February 15th, and being the first Elite: Dangerous player to reach elite status in combat, trading, and exploration has netted him £10,000. Eurogamer has published some insane numbers from this particular player, including 10,342 unique star systems visited, 9,032 kills, and 835,410 tons of goods traded. Onepercent does have a job, though it’s “casual” and it enabled him to devote 12 to 16 hours per day to E:D for a three-month period. You can watch David Braben’s announcement video after the cut. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Elite: Dangerous has partnered up with Nvidia to give away five GeForce GTX Titan Black graphics cards. To win one, players have to hunt down in-game versions of the Titan Black that exist at a “mystery starport” somewhere in the galaxy and transport them to the Godel Ring in the Ededleen system. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ölme eşşeem ölme, şu yukarıdaki gibi bi dolu adam vardır onlar varken bize titanın şeyi düşer anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi 2 ay nerdeyse hesaplanan sure, amcam 42 gun oynamış 18 gun uyumus yada bota mı bıramış biri bi acıklama yapsın lutfen, matematik sazanı değilim ama aklımda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 3 aylik periyotta 12-16 saat oynamis hergun.. gerisini uyumus yemis vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Vulture la takılıyorum leesti civarı var mı etrafta takılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Steam'e gelmiş 149 tl. hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 tam onu yazmaya gelmiştim pahalı oyun kervanına katılmış TL ye göre tabi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben betada aldığımda 60 euroydu. şu an 45 euro olması lazım. 149 tl seems legit o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kendi sitesinde 50 euro mesela, 140 TL gibi yapıyo, fiyat anormal değil ama yüksek tabi yine de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 TL convert e göre anormal yahu, 50-60 dolarlık oyunlar uygun olunca 65 lira oluyor işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben de 40 pounda almistim yanlis hatirlamiyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Joystick olmadan keyif alır mıyız? Fi tarihinden kalma Microsoft SideWinder'ım hala rafta duruyor gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 mousela biraz zor oluyor ama imkansız değil. ben sırf zevkine logitech extreme 3d pro aldım 99 liraya, çok eğlenceli oluyor oynamak. bi de action falan yok ha, bildiğin madenciyim sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 madencilik çok bayıktı hala aynımı acaba ? 20 göktaşından 1 tanesinde kayda değer maden çıkıoyrdu o taş senin bu taş benim gezip duruyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 konsept sadece gemi olunca genel olarak bayiyor bir sure sonra. insan bir cikip dolasmak vs istiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 dronelar gelmis sanirim o madenleri otomatik falan toplayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 100 TL ye satıyorum oyunu. Çok detaylı geldi. Aşıyor beni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar