Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 beyler burcu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sayfalardır burçlardan bahsediyorsunuz. nolursunuz gidin iki üç meme resmine bakıp kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 foruma kadın çekmeye çalışıyoruz burda. kamu hizmeti gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 çin astrolojisine göre ejdermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oha ben yılanmışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: foruma kadın çekmeye çalışıyoruz burda. kamu hizmeti gibi düşün. pardon üstteki mesajı ciddiye almayın. hacklenmişim. başkası yazmış. bugünkü burcumda ne yazıyor acaba sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 olm önce batı astrolojisinde ihtisas yapın sonra çine mayaya geçersiniz. daha başaklığını bilmeden, ben uçan bok böceğiymişim derseniz o iş yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 çok başşaklı bir arkadaşımızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 başaklarım yerinde maşallah ben teraziyim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 terazi erkeği kadınlşarın uzak durması gereken ama duramadıkalrı tek erkek tipi lan. piç ettiğiniz kadınları biz teselli ediyoruz bir ömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 alakası yok siz götlerini kaldırıyosunuz, biz indiriyoruz. siz kaldırmasanız hiç problem olmayacak asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 lütfen devam etmeyin gözlerim kaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 seelenin yükseleni balık kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 axedice said: 30 yaşındayım lan hangi 3 vakit =( http://i.imgur.com/MDfxTo7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: oğlak balık aslan başak gibi burçlar tiksinç mesela ayıbediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben mayalara göre ölüm burcuyum arkadaşlar ayıkkss ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Sparkcaster said: axedice said: 30 yaşındayım lan hangi 3 vakit =( http://i.imgur.com/MDfxTo7.jpg bu harika bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: başak mısın black ice başağım da başşak geçiom ya. banane burçtan. bütün özellikleri uyuyor bu yüzden hiçbişeyden tam memnun olamayan, herşey mükemmel olsun isteyen kıl herifin tekiyim. bütün bunlara bir de karşısındakini kendinden çok düşünme laneti gelince iğrenç bi karışım çıkmış ortaya. banane burçtan dediğim ilişkiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 burç ne olm manyadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 aluriel seni çin tavşanında bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Black-ice said: bingildak said: başak mısın black ice başağım da başşak geçiom ya. banane burçtan. bütün özellikleri uyuyor bu yüzden hiçbişeyden tam memnun olamayan, herşey mükemmel olsun isteyen kıl herifin tekiyim. bütün bunlara bir de karşısındakini kendinden çok düşünme laneti gelince iğrenç bi karışım çıkmış ortaya. banane burçtan dediğim ilişkiler falan. yapı olarak bizi yakın gördüm ondan sordum asdasd bende başakım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 tavşanı falan geç, brit bankın ordayım ben gelceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 çin horoskobunda ejderha varmi gençler baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: Black-ice said: bingildak said: başak mısın black ice başağım da başşak geçiom ya. banane burçtan. bütün özellikleri uyuyor bu yüzden hiçbişeyden tam memnun olamayan, herşey mükemmel olsun isteyen kıl herifin tekiyim. bütün bunlara bir de karşısındakini kendinden çok düşünme laneti gelince iğrenç bi karışım çıkmış ortaya. banane burçtan dediğim ilişkiler falan. yapı olarak bizi yakın gördüm ondan sordum asdasd bende başakım. :D hissetmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 axedice said: BabacumMostors said: bir de balık erkeği arkadaşım pek olmuyor.. zorlanıyoruz bir yerde Bebeyim yengeç erkeğiyle aran nasıl? ;) *KIPS* Bide madem öyle bana yengeç muhabbeti yapın öğreneyim biraz. Evet esh ne menem bi insanım ben şimdi? penisinin fotosunu çekip koyarmısın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar