Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oha noyan wipe yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi bu fotograflar ne? resmen yas ortalamasını 35 - 50 a çekivermişsiniz iki dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bu sefer feci oldu guzel oldu. Tarif isteyen ? :) http://i.imgur.com/F6IXYWU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Black-ice said: oha noyan wipe yemiş. Komik komik uğraşıyorlar da henüz ne ile uğraştıklarının farkında değiller ;D Gün gelicek böyle gereksizcce kendini kaybedenler tek tek özür dileyip "kusura bakma ya saçmaladım falan nasıl öyle kendimi kaybettim anlamadım bile affet" falan diyecek ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 smileyini silkeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sa https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005768_10151626824279584_1173814718_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Rotweiler said: smileyini silkeyim ya Bu mesajı niye şikayet ediyorsunuz arkadaşlar şaşırdınız iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bide şikayet nedir oğlum lan anaokul gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Xaenin said: Rotweiler said: smileyini silkeyim ya Bu mesajı niye şikayet ediyorsunuz arkadaşlar şaşırdınız iyice. keser misin lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 acıktırdın gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gençlik ateşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 noyan da bi heycanlanma var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gençler valla ortamalara akıyo ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Llama said: noyan da bi heycanlanma var sanki abi grammar nazilik yapmayayım diorum ama dayanamıcam dahi anlamındaki de da'yı ayırayım derken hepsini ayırmaya başladın lütfen dur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahahahashdkjaşshşkjshşsad ajsdkşajhdşaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Black-ice said: abi grammar nazilik yapmayayım diorum ama dayanamıcam dahi anlamındaki de da'yı ayırayım derken hepsini ayırmaya başladın lütfen dur artık. birleşikmiş ayrıymış notlamaymış ı mış i miş u muş ü muş yumuşama varmış yokmuş yazarken umrum dışı bunlar ama gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi iyi de umrunda olmasa bitişik yazman gerekmiyo mu. bi çaba var yani :D ondan dayanamayıp söyledim zaten bitişik yazsan takmam fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 çabada sarf etmiyorum aga duruma göre gidiyor işte baş parmak o space tuşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 böyle de da eki bıdı bıdı yapanları bir odaya toplayıp üzerinde de-da yazan bir bezbol sopası ile gıdıklayasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Gıdıkla beni noyan. Ben ayırmayana fln karışacak kadar nazi değilim ama ayrılmayacak olanı ayırınca komiğime gidiyor. Kimilerine o kadar bıdı bıdı ediyorlar ki adamlar artık kafayı yiyip silkerim böyle işi diye ayrılacak ayrılmayacak bütün de da'ları ayırıyor. Komik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben anlatamadım herhal benim hiç dikkatımde olan bişey değil o zınbırtılar yeri geliyo birleşiyo hepsi yeri geri ayrılıyo sonra bi bakıyorum yok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok hacıt sana demedim yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Cahilim ve bundan mutsuz değilim diyor adam. Daha neyi zorluyorsun Black-Ice? Az önce üniversiteye başlamış entellik çabasındaki gençlerin alıntısını yapıyorum bak şimdi, acayip havalı oluciim; "Ignorance is bliss" uuu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 BlackCat ne olm, nasıl okuyabildin nickimi öyle fasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar