Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://distilleryimage4.ak.instagram.com/c19de06a0f0711e3ab3c22000a1fc513_7.jpg devam.. son fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://chiqclicks.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/06/10-06-Family-Guy-hot-photog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kendi imkanlarınla mı dikişledin beilow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 parmağa nakış atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 regen düşük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Naptın la parmağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Yok ya alman hastanesinde dikişlendiydi. Elimde hala yamukluk var ne dandik dikiş attıysa ipne herif. eski foto olum öle ilk sayfada fotom olsun diye koydum sdlkfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 götümden yeşil ışık çıkıyo bu fotoda da çok tatlı bir ergenim mesela. çok tatlıyım.ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BeIlow said: Yok ya alman hastanesinde dikişlendiydi. Elimde hala yamukluk var ne dandik dikiş attıysa ipne herif. eski foto olum öle ilk sayfada fotom olsun diye koydum sdlkfjas kendin diksen daha iyi dikermişsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BeIlow said: Bellow ünlü kazağını da kilime çevirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gene ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arkadan sinsice yaklaştım http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_20130808_172942_zps4731afaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diaboliq said: götümden yeşil ışık çıkıyo bu fotoda da çok tatlı bir ergenim mesela. çok tatlıyım.ufff can allah belanı versin lan burada mı çıkacaktın karşıma rezil herif hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 peo abi hahahahahaah çok sevimliyim kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Livered said: gene ben :) gadın yoksa ilgi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Adamlar evden eve üst geçit yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hamak - Avrat - Şemsiye Gündüzleri doğadayken vazgeçişmezlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hatun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 niye soruyorsun ? ona göre resme bakıp fapfap fantazisi mi kuracasın ? "paticikte fotoğrafını görmüştüm. ormanda bir hamakta acayip tipli bir adamla sallanırken onu görünce çok tahrik olmuştum. hemen ona bir mesaj gönderdim kendimi sağlama almak adına. Sonra sohbet sohbeti açtı ve bende cüretkarca bir tavır sergileyip dialoğumuzu bir adım ileriye taşımak adına ona dedim ki : - paticikte sohbet kastı , hamağa geçelim mi ? . İradeli bir kız olmasına rağmen hamakta sallanmaya karşı koyamadığını en başından anladığımdan konuyu bir şekilde buraya getirmiştim. Sonra birlikte ormana gidip hamağımızı kurduk... yağmur başlayınca ıslandık ve üşümeya başladık ... " ne kafalar ne kafalar... senin o bir umut hatunmusun diyen aklını yiyim flashh ya.. bırak bu kör adam tavırlarını ;D beni tutamazsın ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hatun kezban çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kezban bir hatun olabilirim ama yine de fotoğraf görür görmez "hatun musun?" diye atlayan bir adam olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Resmen flort ediyorlar. Ayip. Cocugumuz colugumuz okuyor bu forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 orada flört yok keçilerle sohbet var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar