Seru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 hah hakketen kanal hiç aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ilk ranked winimi kazandım. epic maç oldu enerjiyle kapıştık decayim ben de. 50 turnden fazla sürdü, kaybederken necrogeddon götümü kurtardı çok pis game changer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 nick Ruj bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 nerdeyse 10 macin 9'unda rakip decay olmaya basladi.. order falan nerdeyse hic cikmiyor hatta.. decay week bitince dengeye oturur umarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 benim deck öyle bi hale geldiki çok eksik kartim olmasına rağmen. bugün 12 maç yaptım 12sini de aldım. çok hızlı creature doldurup sıfır cooldown çata çata çok iyi oluyor. çok rezil kartlarım var ama hala daha temiz 10 kart lazim. düzeltirsem çok imba olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 iyi kötü kazanmaya başladım ya. fakat mm sistemi biraz kötü. 1600 oyun oynamış adamla 37 oyun oynamış adamı denk getirmesi hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bıngıldak piyasadaki üç aşağı beş yukarı her oyunun MM sistemini tanımladın ehueh. match making = görücü usulu. umduğunu değil bulduğunu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Quick Match'da M iyi ya. Ben en fazla 400 kusur gordum ki 132 oyun oynamisim daha. 69 tane kazanmisim. Ranked giriyorum ama artik, bu 132 oyunun neredeyse hepsini Decay oynadim ve sonunda su desteyi cikardim: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;O2;jc;Pz;z2;P0;zd;2J;Py;Pi;iS;yU;iO;zf;zl;zo;je;jo;Pm;4b;z9;yZ;iW;Px;z3;j8;Pp;ja;zb;iT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bana bin küsürlük adamı getirdi ya, zaten elle tutulur kadar vardır öyle öküz adam. neyse olacak o kadar. gerge desteyi neyle geliştiriyosun, random kart mı çekiyosun yoksa trade mi, bende de 3-5 birikmeye başladı. just for you mu beklesem yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Trade ettim, 10 kadar booster actim, Just for You aldim. Hepsini yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 panpalar, en efektif nasıl gold kasıyoruz? ben sadece easy ve medium trialları bitirdim. 2 tane de hard bitirdim. onun dışında 3-4 maç falan oynadım. şimdi desteyi tamamlayabilmem için ciddi gold lazım. kalan kartlar pahalı. günde 5 tane challenge'a gold veriyor. onun dışında rated, unrated arası gold farkı var mı? bir de gold vermesi için şartlar nedir acaba mesela rakip hemen surrender ederse 7 gold verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 100'den fazla Quick Match yaptim, desteyi ancak tamamladim. 25k gold isteyen deste. Normal oynayacaksin. ID GERGE oyunda bu arada, eklememis olanlar ekleyip kim oldugunu soylesin. Guzel destemle ilk oyunumu oynadim, Growth cikti, adam 10. turda 8-9 creature koymustu. Ezildim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 early agressive growth desteleri çok sinir bozucu ya. yüzde 90 kaybediyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arcane said: panpalar, en efektif nasıl gold kasıyoruz? ben sadece easy ve medium trialları bitirdim. 2 tane de hard bitirdim. onun dışında 3-4 maç falan oynadım. şimdi desteyi tamamlayabilmem için ciddi gold lazım. kalan kartlar pahalı. günde 5 tane challenge'a gold veriyor. onun dışında rated, unrated arası gold farkı var mı? bir de gold vermesi için şartlar nedir acaba mesela rakip hemen surrender ederse 7 gold verdi. bro en efektifi quick veya ranked mac yapmak.. arada ciddi bir fark gozlemlemedim ama challengelardan daha fazla veriyor gibi geldi.. oyun suresinin rewarda kesin etkisi var.. ne kadar uzun surerse o kadar cok gold veriyor.. ben sirf ranked mac yapiyorum.. 1.2k oldu rating.. ama deck tamamlamama daha cok yol var.. baya ekisigi var destemin.. bir iki tane istedigim karttan hic yok hatta :S.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hard ai'yi loopa bağlarsan çok ciddi gold geliyor ondan ben yapmadım ama forumlarda yazmışlar nasıl yapılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 az önce bi herifle maç yaptım. oyunun sonunda elinde 20 kart, 11 order 10 energy vardı. 1 hp'li spesifik faction'a +1 veren binaları fullemişs oyunun başında onları atıyor, bildiğiniz gibi bunlar yokedilse de buffı sabit kalıyor. onları atıyor, sonra arkalaara energy'nin kart veren structure'ı sonra onu hızlandıran order büyüsü. adam swaplama, debuff'ı kaldırma (adamların sabitledim), countdown azaltan order creature'ları, unit ölünce kart veren büyü vs derken. adam 7. 8. elden sonra hep 10 plus kart ile gezdi. bir de energy'nin target dmg büyüleri falan. board'u da temizledi. sürekli kart geldiği için aynı kartları tekrar oynuyor vs. 10. turn'e kadar boardu temizleyemezseniz adam kart çektikçe aynı kartlar geliyor senin birimleri temizliyor. nefretlikti. oyun da bu. http://www.scrollspost.com/replay/5987732-1/hamsterterd-vs-wasermann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: 1 hp'li spesifik faction'a +1 veren binaları fullemişs oyunun başında onları atıyor, bildiğiniz gibi bunlar yokedilse de buffı sabit kalıyor. bu epey kötüymüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çok sağlam taktik varsa bu kartların bircoğu investe başlayın yapın böyle deck. elimden geleni yaptım yok abi herif çektikçe aynı kartlar geliyor çatır çatır. adam 25 turnde 108 kart çekmiş, ben 69. ki bende de 6 tane kart var ekstra kart çeken. sen hesapla. summons kartla tekrar o binaları koyuyor board'a. adam oyun boyunca resource yatırmadı. structurelarla 11 - 10 yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sonunda yahu, yine Growth, yine 5 turda 5 yaratik. Ama ben yendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arcane said: panpalar, en efektif nasıl gold kasıyoruz? Rated'de 405 aldim simdi oyun 24 dakika surmesine ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mire curse e kesinlikle duration gelmeli, 2 tane uniteye veriyosun mire curse u karsi board tamamen iptal, adamlari oldurtemezsen dispel yoksa butun oyun senin icin bitiyor, o nasil mantik abi. zaten decay`e overall bir el atarlar herhalde cok yeniymis daha ayardan gecer. cok hizli unite basabiliyor, structurelari cok fazla olen unitesi olan bir kategori icin fazla guclu, damagelar cooldownlara gore cok fazla, curselere falan hic laf etmiyorum tamam curseleri guclu olsun da herseyi abarti olmasin yani. empire`la ne sekilde acilirsam acilayim oyuncu iyiyse decayle counter edebiliyor. hizli unite ciksam onun hizli ciktigi uniteler daha dusuk cd`e ve 3 dmg e sahip, hadi diyelim ki hizimi yakalayamadi 1 tane structure koymasi ve kartlari feda (onlarda bufflarla geri dönüyor zaten hehe) etmesi demek bir lane`in tamamen kapanmasi demek, 10 hp`e cikiyor cok hizli bir sekilde structure. ordu kurdum diyelim, 2 tane mire cursele tamamen iptal oluyorsun, 6-8 unite oldurdugu oldu adamin tek turn`de, 2x mire curse bitti. oyun gg. tepki vermene bile firsat vermiyor. decay zaten acilirsa hic sansin yok, butun olulerden life/dmg stackliyor uniteler sacmalamaya basliyor vs. vs. cok cok coooook iyi kart cekmem gerek karsininda cok kotu kart cekmesi gerek ki challenging olsun mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 fakat growthla empire`i karsılaştırınca cidden dağlar kadar fark var. growth'da ilk 5 roundda falan kurt kartlarını stackleyemezsen aşağı yukarı gg oluyorsun. aşırı şans bazlı growth'un oyunu. bazen tek bir hasteli ünite gelmesi oyunu değiştiriyor, ama en ihtiyacın olduğu zaman 3 round gelmiyor gg oluyorsun. ben 10 round 1 tane kurt kartı çekmediğimi biliyorum, haste de gelmedi mi zaten man with no penis olayı oluyor. faaliyetsiz, işlevsiz bir şey oluyor. empire en azından o konuda daha iyi, solid bir şekilde oyunu kurabilirsen kazanma şansın çok daha yüksek. growth'a kıyasla çok daha az şans bazlı gidişatı var. kazanma oranım çok arttı empire a geçtiğimden beri. en azından benim noob deneyimim şimdilik böyle oldu asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bingildak said: empire`la ne sekilde acilirsam acilayim oyuncu iyiyse decayle counter edebiliyor. hizli unite ciksam onun hizli ciktigi uniteler daha dusuk cd`e ve 3 dmg e sahip, hadi diyelim ki hizimi yakalayamadi 1 tane structure koymasi ve kartlari feda (onlarda bufflarla geri dönüyor zaten hehe) etmesi demek bir lane`in tamamen kapanmasi demek, 10 hp`e cikiyor cok hizli bir sekilde structure. ordu kurdum diyelim, 2 tane mire cursele tamamen iptal oluyorsun, 6-8 unite oldurdugu oldu adamin tek turn`de, 2x mire curse bitti. oyun gg. tepki vermene bile firsat vermiyor. decay zaten acilirsa hic sansin yok, butun olulerden life/dmg stackliyor uniteler sacmalamaya basliyor vs. vs. cok cok coooook iyi kart cekmem gerek karsininda cok kotu kart cekmesi gerek ki challenging olsun mac. orderla decayi yenmenin tek yolu imperial resources. yani olabildigi kadar hizli cyclelican decki imperial acip mangonel speed inmen gerekiyor. tek tek creature basarak decaye karsi tutunamazsin. zaten decayin cok vuran karti yok 1 idolu 10 dakikada kiriyor. structura karsi da bir cozumu yok yani waking stones acsan tutarsin. orderla 14 15 resource a ulastin mi zaten kaybetme ihtimalin 0. ozet olarak factionlarin oyun tarzi matchup a gore degisio. growtha karsi oynarmis gibi decaye karsi oynaman pek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adam gibi scrolls stream'i yapan birilerini biliyor musunuz? izleyeyim bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 arcane said: panpalar, en efektif nasıl gold kasıyoruz? growth agro deck yap. wolflar ve hasteli creaturelar olsun. en pahali karti brave zaten. boyuna quick match oyna. cok hizli bitiyor growth agro maclari buyuk cogunlukla da kazaniosun crimson bull god hand gibi sacma kartlar yuzunden. kaybetsen bile 10 dakika surmuyor maclar. not: boyle oynamasi kolay keyif vermeyen baska bir deck de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar